Nastavljaju se nemiri u Misuriju: sukobi, pucnjava i suzavac

Svi vi sto podrzavate crnce verovatno u zivotu niste videli nijednog... I ja sam tako razmisljao dok nisam dosao u Ameriku i video kako stvari zaista stoje.... Najveci olos, neradnici i paraziti, gde god su oni tu su nevolje iako se ogromne pare od poreskih obveznika izdvajaju za njih koji naravno ne rade nista jer nezele, oni i dalje nisu odmakli dalje od srednjeg veka... Rase postoje itekako, a ova crna je najgluplja i najprimitivnija i nejdestruktivnija... Stepenica nize u evoluciji, a vi liberali umesto da me kritikujete dodjite pa se uverite i sami

Svi vi sto podrzavate crnce verovatno u zivotu niste videli nijednog... I ja sam tako razmisljao dok nisam dosao u Ameriku i video kako stvari zaista stoje.... Najveci olos, neradnici i paraziti, gde god su oni tu su nevolje iako se ogromne pare od poreskih obveznika izdvajaju za njih koji naravno ne rade nista jer nezele, oni i dalje nisu odmakli dalje od srednjeg veka... Rase postoje itekako, a ova crna je najgluplja i najprimitivnija i nejdestruktivnija... Stepenica nize u evoluciji, a vi liberali umesto da me kritikujete dodjite pa se uverite i sami

Govor mrznje!

Љиберасте срама немају.
У стању су да продају спику да је напољу дан у пола ноћи.
Преузели су речник и агресивност комуњара.

Pogledajte prilog 336266

Nisu samo crnci, eto ga belac pozadi na slici. Pogledaj snimke, ima dosta belaca. Nije cisto crnacka pobuna. Jos jedna stvar, nije potrebno da ova pobuna uspe i da osvoji vlast ili napravi novu drzavu na teritoriji Amerike. To bi bilo dobro, ali dovoljno da potraje i napravi veliku stetu, pokolj i nestabilnost.
Љиберасте.

http://www.advance.hr/vijesti/nasta...g-crnog-tinejdzera-sukobi-pucnjava-i-suzavac/

Nastavljaju se nemiri u američkom gradu Ferguson nakon što je policija ubila nenaoružanog crnog tinejdžera: sukobi, pucnjava i suzavac

Situacija u gradu Ferguson, u američkoj saveznoj državi Missouri, okrug St. Louis, dodatno je eskalirala te je policija tijekom noći upotrijebila oružje i suzavac. Podsjetimo, nemiri su izbili u malom gradu nakon što je lokalna policija ubila 18-godišnjeg nenaoružanog crnca Michaela Browna (vidi: Policija u američkoj saveznoj državi Missouri ubila nenaoružanog crnog tinejdžera, prosvjedi prerasli u nemire).

Nakon ubojstva Browna krenuli su prosvjedi, a uskoro prerastuju u nemire koji traju već dvije noći u nizu.

Obitelj ubijenog mladića angažirala je odvjetnika koji je zastupao obitelj ubijenog Trayvona Martina, također nenaoružanog crnog mladića koji je 2012. ubijen te je zbog tog incidenta došlo do masovnih prosvjeda diljem SAD-a. Ova situacija mogla bi biti vrlo slična.

Majka ubijenog Browna sinoć je pozvala na mir, no prosvjednici poručuju kako neće odustati sve dok se policijski službenik koji je ubio Browna ne privede.

Na nekoliko lokacija policija je upotrijebila suzavac. Prosvjednici su odlučni, ovo je slučaj koji je mnoge podsjetio na ubojstvo Trayvona Martina, što dodatno podiže tenzije. "Nećemo dopustiti da ovo prođe, ljudi se osjećaju kao i u slučaju Trayvona Martina, da nema pravde", rekla je jedna od prosvjednica, Dreya Harris.Glasnogovornik policije u okrugu St. Louis, Brian Schellman, rekao je kako prosvjednici policiju napadaju bocama i kamenjem te kako su zbog toga reagirali suzavcem. Lokalni mediji prenose kako je od ponedjeljka navečer do utorka ujutro uhićeno preko 50 osoba.

Nemiri traju od nedjelju uvečer kada su po prvi put prosvjedi prerasli u nemire. Za vrijeme nemira su pljačkani dućani, razbijana stakla i automobili. Istragu o slučaju ubijenog Browna je jučer od lokalne policije preuzeo FBI.

"Želimo pravdu za svog sina", poručio je otac ubijenog.

Grad Ferguson ima 21,000 stanovnika, oko dvije trećine stanovnika su crnci. Lokalna policija u gradu ima 53 službenika, svega trojica su crnci. Među prosvjednicima bilo je i bijelaca koji su također žestoko osudili policijsku brutalnost.

Profesor političkih znanosti sa sveučilišta u St. Louisu, Terry Jones, rekao je kako grad Ferguson u zadnjih 40 godina od većinski bjelačkog grada postao većinski crnački. "Tu postoji duga povijest rasne nepravde. Polako, ali ne baš sigurno, metropolitanska zona St. Louisa nastoji pronaći put iz toga", rekao je Jones.

kad se nacisto porokaju obavestite me molim vas..do tada nista

Ne vec surova realnost koje su svesni i najveci multi kulti dramoseri samo niko nesme da kaze... Da imamo crnce u Srbiji Romi bi nam se cinili kao elitna gospoda
Чек, ти си(био) негде на северу, Минесота, Мичиген...?!?
Тамо нема много црнаца(сем у Детроиту, Мичиген)?

Poslednja izmena:

cuo sam u africi kaze leze po ceo dan,kad ogladne skoce na drvo uberu voce ,pojedu i nastave da spavaju.

a gledajuci snimke iz amerike vidim ih da su ogromni po sirini i kilazi a to nije od previse rada.

Чек, ти си(био) негде на северу, Минесота, Мичиген...?!?
Тамо нема много црнаца(сем у Детроиту, Мичиген)?

Ja sam u Milwaukee i ima ih prilicno, oko 40% populacije, north side je njihov deo grada i to izgleda boze sacuvaj, ima ih na severu itekako

Crnci potiču iz Afrike, naravno i tragovi ljudskog postojanja na tlu afrike su stari oko 4000 godina. za to vreme crnci nisu uspeli da pripitome nijednu životinju, sa sade tj kultivišu ijednu biljku, nisu napravili put, nisu znali za točak, nemaju nikakvo pismo. kuće u kojima su živeli su lošijeg kvaliteta od bilo koje jazbine praistorijskog čoveka. ovo nije govor mržnje već samo činjenice. prosto lenštine su i teski neradnici.

Da ima pameti , Putin bi sad trebao da se bori za prava belaca, kako u SAD tako i u EU .

Belci su trenutno najugroženija rasa na planeti. U njihovim sopstvenim zemljama su građani 2.reda, ubijaju ih, pljačkaju, siluju, a o tome niko ne priča. U americi imate koliko hoćete slučajeva brutalnih zločina koje crnci počine nad belcima i to svake godine, ali cionistički mediji to prećutkuju, guraju na druge strane novina, ne pominju rasu počinilaca i.t.d.

Tipičan primer je ubistvo ovog 9.godišnjeg belog dečaka dole . Niko u članku ne pominje da je počinilac crnac (a jeste) . I naravno, nema nikakvih nereda i protesta zbog toga .

http://detroit.cbslocal.com/2014/08...d-boy-accused-of-murder-wanted-to-go-to-jail/

Crnci, Arapi, ****** i sl, svi oni imaju svoje zaštitnike , jedino bele ljude i hrišćane nema ko da zaštiti na ovom svetu . To je prirodna uloga Rusije, koja bi trebalo da se odrekne novo-sovjetizma i okrene se onome što zaista jeste .

Crnci potiču iz Afrike, naravno i tragovi ljudskog postojanja na tlu afrike su stari oko 4000 godina. za to vreme crnci nisu uspeli da pripitome nijednu životinju, sa sade tj kultivišu ijednu biljku, nisu napravili put, nisu znali za točak, nemaju nikakvo pismo. kuće u kojima su živeli su lošijeg kvaliteta od bilo koje jazbine praistorijskog čoveka. ovo nije govor mržnje već samo činjenice. prosto lenštine su i teski neradnici.

Samnom u kompaniji je radilo barem desetak njih,ama bas nijedan se nije zadrzao duze od par meseci...Imaju kvotu da moraju zaposliti odredjen broj crnaca iako znaju njihove radne navike i sposobnosti,skoro su otpustili jednog koji bi svaki dan redovno odremao po sat vremena u svom autu na parkingu mimo pauze,inace i dok bi bio unutar firme tesko si ga mogao naterati da se pokrene,tolerisali su ga stvarno dugo jer im ponestalo crnaca :) radi po 2-3 dana pa mu odjednom nesto iskrnse i ne pojavi se sledeci dan,radno vreme svima nam pocinje u 7 ujutru jedino on dolazi 7:15-7:30 a ponekad i u 8,alarm mu se ugasio uvek izgovor...tako se segacio nekih 5-6 meseci opominjali ga i na kraju im prekipelo...prva izjava je bila da ga mrze jer je crnac i da su rasisti i da je samo zato otpusten.....Auto mi je bio ukraden pre par godina,kakva slucajnost,opet crnac....Milwaukee state fair je inace festival koji se odrzava svake godine,pre 3 godine su iz cista mira napali ljude i tukli mahom starije,ali sve belce,crnce koji nisu s njima su jednostavno zaobilazili i pravac ne belca...a taj isti belac placa takse cele godine,pare od tih taksi idu na njihov welfare i pomoc od drzave koju primaju jer nezele da rade,vozio sam za Fedex svojevremeo i nemozete verovati kolike kolicine hrane i odece oni besplatno dobijaju i to u onim najgorim getima gde po ceo dan ili puse travu il konzumiraju ostale teze droge,najteze mi je biloprobuditi ih da im isporucim hranu jer obicno do podneva je pusto na ulicama gde oni zive...onda pocinju da se bude tek....skoro je bio i slucaj gde su doduse samo pretukli crncugu,17 godina,stara prica,uzoran decko,dobar djak samo zato sto je crn...nije dugo trebalo da istina ispliva na videlo da se uzorni decko opirao hapsenju kadje bio uhvacen dok prodaje krek ostalim uzornim i mirnim afroamerikancima....Razumem ja da neko ne voli Ameriku,nisam ni ja toliko lud za njo ioako ovde zivim,al Amerika sa svim svojim vrlinama i manama za crnce je danas obecana zemlja jer imaju sve moguce povlastice,samo drustvo je krivo jer im je dozvolilo da paeazitiraju na taj nacin al verovatno racunaju da ce tako sacuvati socijalni i rasni mir ali crncugama nikad nije dosta koliko god da im se da i sta god da urade, "mrze nas jer smo crnci"

Бела раса је препловила мора, укротила реке, обликовала
планине, припитомила пустиње и колонизирала најнеприступачнија ледена
пространства. Она је одговорна за изум штампе, цемента, струје,
авиона, ракета, астрономије, телескопа, путовања у свемир, оружја,  
транзистора, радија, телевизије, телефона, сијалице, фотографије, биоскопа, фонографа, електричне батерије, аутомобила, парне машине, железнице, микроскопа, компјутера и милиона других технолошких чуда. Она је открила безбројне напретке на пољу медицине, фантастичних машина, и опште научног напретка. Њени чланови укључују такве великане као што су: Аристотел, Платон, Хомер, Тацитус, Јулије Цезар, Наполеон, Вилијам Освајач, Марко Поло, Вашингтон, Џеферсон, Хитлер, Бах, Бетовен, Моцарт, Магелан,
Колумбо, Кабот, Едисон, Грахам Бел, Пастер, Левенхок, Мендел,
Дарвин, Њутн, Галилео, Вот, Форд, Лтер, Да Винчи, Поу, Тенyсн и
хиљаде и хиљаде других истакнутих великана.

Током 6 000 година забележене историје, Афрички црнац
није изумео ништа. Нити писани језик, шивану тканину, календар, плуг, пут,
мост, железницу, брод, мерни систем, па чак ни точак. (Напомена: ово
се односи на чистокрвног црнца) Он никад није култивирао нити један усев или пак припитомио неку животињу за своју корист (иако га окружују
многобројне снажне и мирне животиње.) Његов једини начин транспорта
робе је искључиво пренос на врху своје тврде чупаве главе. За склониште
он никад није отишао даље од обичне страћаре од блата, коју је такође
способан саградити дабар или ондатра.

Црнци почине убиства у тринест пута већем односу од
белаца; Силовање и напад, десет пута. Ови податци, како су дани у Ф.Б.И.-јевим извештајима, варирају понешто из године у годину, али прецизно осликавају тренд за прошлу декаду.

Према подацима америчког Министарства правде, 1 од 4 црна мушкараца у старости између 20 до 29 је тренутно у затвору, или је
пуштено да служи казну на слободи.

Иако чине само 12% популације САД-а, црнци су
починитељи више од половине свих силовања и пљачки, те око 60% свих
убистава у САД-у.

Отприлике 50% од свих црних мушкараца биће током
свог живота ухапшено и оптужено за тешки злочин.

У Њу Јорк Ситију, сваки белац је више од 300 ПУТА
изложенији нападу од стране банде црнаца, него што је црнац изложен
нападу од стране банде белаца.

Многи људи тврде да је висок проценат црначког
криминалитета показатељ да се полиција фиксира на црнце, а игнорише
такозвани криминалитет “белих оковратника”. Али црнци учествују у несразмерно већем броју почињених прекршаја и у тој свери злочина. У 1990.г., црнци су били склонији да почине 3 пута више злочина фалзификовања, кривотворења и обмане него белци.

Многи људи верују да је злочин узрокован сиромаштвом,
или недостатком “привилегија”. Али Вашингтон Д.Ц., који ужива просечно
највеће годишње зараде, док само Аљаска има виши особни доходак по
становнику, води у националној статистици у свим категоријама криминала,
укључујући убиства, пљачке, тешке нападе, и крађе возила. Вашингтон Д.Ц. такође има најстроже законе за држање оружја, највиша издавања по становнику за полицијске снаге, највише полицијских и васпитних снага по становнику, и највиши проценат затворске популације.
Становништво округа је преко 70% црначко. Западна Вирџинија има најнижи
национални проценат криминалитета, а истовремено пати од хроничног
сиромаштва и има највиши степен незапослених у САД-у. Такође има
најмањи проценат полицијских снага по становнику. Западна Вирџинија је
преко 96% белачка.

Вашингтон Д.Ц., који је отприлике 70% настањен
црнцима, води у САД-у у много подручја:

• Највећи степен криминала
• Најстроже мере за држање оружја
• Највећи број затвореника
• Највећи природни прираштај
• Највећи морталитет
• Највећи проценат федералне асистенције по становнику
• Највећи проценат приматеља социјалне помоћи
• Највећи проценат неписмености
• Највећи проценат ученика који не заврше школу, иако су њихови
учитељи највише плаћени у САД-у
• Највећи проценат гонореје и сифилиса
• Највећи проценат сиде

За разлику од вас ја у овим догађајима видим више интересе и зато подржавам црнце , гешка је ваша што то исто не чините
И још једном - NE LOOPETAJ! :bljak:

КОЈЕ "више интересе" ти видиш? Не видиш ти ништа!
Неки цео живот остану слепи крај очију, а тупавим флоскулама "одговарају" на чињенице.

И још једном - NE LOOPETAJ! :bljak:

КОЈЕ "више интересе" ти видиш? Не видиш ти ништа!
Неки цео живот остану слепи крај очију, а тупавим флоскулама "одговарају" на чињенице.

Виши циљеви , друже а то је дестабилизација и расна нетрпељивост са обе стране .
Веома је пожељно да и даље расте , у Америчком друштву, расна нетрпељивост

Back