Schrodinger
Elita
- Poruka
- 16.188
O tome je pisao Stajner i izgleda niko drugi. Otkud njemu takve informacije? Dakle radi se o tome da ono sto se obicno podrazumeva pod procesom reinkarnacije ne obuhvata samo reinkarniranje licnog Ja - sto bi bio stvarni sledeci zivot jedne licnosti - vec i nasledjivanje jednog od ova dva tela koja mogu da se kopiraju u mnogo primeraka isto kao sto je npr. Dzingis Kan imao hiljade fizickih potomaka. Tako se i "eterski i astralni geni" istaknutog pojedinca umnozavaju i postaju osnova energetskih tela pripadnika sledece generacije iako se ona razlikuju od starih kao i fizicka.
Stajner navodi i konkretan primer da se Galilejevo etersko telo prenelo na Lomonosova kako bi ga on upotrebio za svoju karijeru i otkrica.
Isusovo etersko telo se umnozilo u mnogo primeraka i prenelo na istaknute hriscane ranog srednjeg veka zbog cega su oni imali neposredan dozivljaj hriscanstva, ali im je "ja" bilo na niskom nivou kao i kod ostalih ljudi zbog cega su imali pogresne rezone i predstave o svetu.
Vase misljenje?
Stajner navodi i konkretan primer da se Galilejevo etersko telo prenelo na Lomonosova kako bi ga on upotrebio za svoju karijeru i otkrica.
Isusovo etersko telo se umnozilo u mnogo primeraka i prenelo na istaknute hriscane ranog srednjeg veka zbog cega su oni imali neposredan dozivljaj hriscanstva, ali im je "ja" bilo na niskom nivou kao i kod ostalih ljudi zbog cega su imali pogresne rezone i predstave o svetu.
Vase misljenje?