Nasilje u OŠ "Jožef Atila" u Novom Sadu

Džaba sve kad ima svoje nastavnike koji mu drže stranu!
Učenica je sama tražila da je napasnik baci!TAKO PRIČAJU PO ŠKOLI!!!!(nastavnici)
E a ovo sam isto cula, takve lazi plasira da stvarno nemogu da verujem da ima petlju da ide bas tako daleko. Nasilnik je bio izazvan, ma idi molim te!!
Doticni klinac je pravio gluposti gde god je stigao, izbacio je drugo dete iz busa u pokretu, sta reci vise?
A koji je BAJIN cilj, ne kapiram majke mi.
Da, BAJA bez jaja..to je resenje, za primer!!

E a ovo sam isto cula, takve lazi plasira da stvarno nemogu da verujem da ima petlju da ide bas tako daleko. Nasilnik je bio izazvan, ma idi molim te!!
Doticni klinac je pravio gluposti gde god je stigao, izbacio je drugo dete iz busa u pokretu, sta reci vise?
A koji je BAJIN cilj, ne kapiram majke mi.
Da, BAJA bez jaja..to je resenje, za primer!!
E tek sad videh ovu temu!!
Ne ulazim u detalje,ali i moje dete pohađa tu istu školu.
Sve mi se čini da je "kafkin proces" bio povod ovog pisanija.
Škola nije "pod konac",ali za razliku od ostalih OŠ u NS je pet u glavu.
To što su troje učenika,od 1200 napustili školu,nije stvar "škole" već roditelja.
Ova mi tema liči na poziv za "linč"!
Ako ste u pravu,aVi pokrenite tužbu.
Nestašluka je uvek bilo i biće.
Ovo je naj bolja "garnitura" OŠ Jožef Atila u poslednjih 7 godina!!!
Dragan Utržan ,kao direktor je krajnje fer i korektan čovek.
Ne mojte podlegati tračevima i lažima,nije ljudski!!;)

Poslednja izmena:
Nasilje se dešava u mnogim školama ali u ovoj školi (ja sam roditelj jednog đaka) sve se pokušava zataškati na izuzetno perfidan način. "Dečija igra"(reči direktora) je pokušaj učenika da baci učenicu preko ograde ISPRED ZBORNICE sa sprata, "dečija šala" je guranje glave prvaka u WC šolju.."šaljivdžije" se kažnjavaju manjom ocenom iz vladanja. Setite se Aleksa iz Niša koji je izvršio samoubistvo jer nije mogao da trpi više batine i nasilje svojih školskih drugova, treba li još neko da bude Aleksa.??
Niko iz školske uprave ne prihvata odgovornost..Da li položaj ima samo prava ili sa sobom nosi i obaveze? Kuda nas ovo vodi?
RODITELJI, ĐACI- dajte svoja mišljenja, iznesite svoj stav..Nije samo ova škola ugrožena nažalost samo su slučajevi najsvežiji..

Pa dobro klinci u tom uzrastu ne kapiraju da je jozef atila pesnik,a ne atila bic boziji,pa kapiraju da trebaju da furaju fazon atile ovog drugog :)

Back