Nasilje na koncertima (stara tema „Koncert EXPLOITED-a“)

Martin Stevanović, užički gimnazijalac, jedan je od najaktivnijih antifašista u Užicu i Srbiji. Njegov doprinos u očuvanju sećanja na Holokaust i žrtve genocida u Srbiji je nemerljiv. Bio je jedan od kljucnih organizatora promocije knjige "Racija-Zaboravljen genocid" u Uzicu.

U poslednjih nekoliko godina ovi anti-fasisti i ldp-ovci su se toliko izbezobrazili i postali toliko drski i bahati da je to strasno...A i ovi sto pricaju: "Srbi su krivi za sve i sl"...

Bravo Cete

desilo se i to. posle hiljadu godina. i... 1200 dinara. 1000 ljudi. 1,200,000 dinara skc-u u dzep. pet pesama i toliko. dokle bre da trpimo sve gluposti koje nam rade. suzavac na klince.
pitam se da li ce jos neko toliko biti glup da odrzi neki koncert u ovoj prokletoj zemlji. alogija mozda???

pa to se desava na metal, pank koncertima jer izvodjaci izazivaju divljanje i onda podivljas i ti.... ZAR NIJE BOLJE OTICI NA NIGRUTINOV CERT I GADJATI SE SARMAMA???? i ja sam hasao plus....

neem pojma mene iritira ova tema a da nisam ja zadnji koji je piso..tako da cu spamovati...
bio na svirci di ni bilo sutki..povodom osmog marta napravile neke dve bicarsake grupe svirku.
bile moje pankcevke koje su svirale neki folk pank.(kao ceca u hevi varijanti)

i ofkors vumen bend iz novog smrada 3 kapjice...a ja ih sada promovisem.hehehe
ali 6 riba u bendu...to e kul.skroz kul:cool:

Kad nas ima mnogoooooo..tad cale moze samo da gleda :D

icon_biggrin.gif

Ovo je 100% tačno. Mnogo dobar osećaj. Gledaš ih kako stoje i posmatraju, samo zato što moraju.

neem pojma mene iritira ova tema a da nisam ja zadnji koji je piso..tako da cu spamovati...
bio na svirci di ni bilo sutki..povodom osmog marta napravile neke dve bicarsake grupe svirku.
bile moje pankcevke koje su svirale neki folk pank.(kao ceca u hevi varijanti)

i ofkors vumen bend iz novog smrada 3 kapjice...a ja ih sada promovisem.hehehe
ali 6 riba u bendu...to e kul.skroz kul:cool:

3 kapljice fTW =D

Back