Nasilje na koncertima (stara tema „Koncert EXPLOITED-a“)

Najjaca je fora od prosle godine na exitu...
Viknuo "Sutkaaaaaaa"... a svi pogledali u njega... onako... zbunjeno... i iskulirali ga :mrgreen:

Super sutka na Dolls-ima a Na G.BH.-u pre 10-ak god. me ubise a za sve je kriv Sabljar(dz ili bu).
Ali nema veze inache i na koncertu Exploited-a ´86 valjda isto je bachen suzavac ili je to bilo tih godina na U.K. SUBS-ima

eee kazu opet difrent izotvaro jude na bir festu.opet difrent vijao jude.opet difrent nece se gura kao nekada nego pesnicama bije jude...eeee kad je difret imo 15 nije voleo te nakurocene majmune sto peglaju masu umesto da se gurkaju kako red nalaze,...enivej,sad kad se osecam matoro(i vise nego sto jesam) sada se samo mrstim i cekam kada ce neki moj bezmozgi da se pobije pa da bude sorke ka nakad u Abudabiju..ili pak neko ga gurne a nesvidi mu se.ili pak sretne nekog picckona sa krstaricinog foruma i cukne ga ka sto obeco tamo dveijade seste...

mislim na gosn kobru,ili bratislava nikolica ili kako vec.
ako ovo procita debela gmazina neka zna da je imao srece i brze noge pa se izvuko sa po kojom sjivom i nest corbicu po licu..
ali vise dana nek kobaja.srescemo se jos..hehehe

eee kazu opet difrent izotvaro jude na bir festu.opet difrent vijao jude.opet difrent nece se gura kao nekada nego pesnicama bije jude...eeee kad je difret imo 15 nije voleo te nakurocene majmune sto peglaju masu umesto da se gurkaju kako red nalaze,...enivej,sad kad se osecam matoro(i vise nego sto jesam) sada se samo mrstim i cekam kada ce neki moj bezmozgi da se pobije pa da bude sorke ka nakad u Abudabiju..ili pak neko ga gurne a nesvidi mu se.ili pak sretne nekog picckona sa krstaricinog foruma i cukne ga ka sto obeco tamo dveijade seste...

mislim na gosn kobru,ili bratislava nikolica ili kako vec.
ako ovo procita debela gmazina neka zna da je imao srece i brze noge pa se izvuko sa po kojom sjivom i nest corbicu po licu..
ali vise dana nek kobaja.srescemo se jos..hehehe
Ako se ovo odnosi na onu tuču na keltima (pošto sam samo tu video i samo za tu znam) a ovo si ti na profilnoj slici, nisi ga tukao ti nego onaj tvoj visoki ortak što ima istetoviranu kukaču na ramenu.

Ako se ovo odnosi na onu tuču na keltima (pošto sam samo tu video i samo za tu znam) a ovo si ti na profilnoj slici, nisi ga tukao ti nego onaj tvoj visoki ortak što ima istetoviranu kukaču na ramenu.

AHAHHAHAHAHAH,svaka ti dala :lol:
Different:
kao prvo,prenositi nesporazume s foruma u rl je jadno
očito je da si samo tražio povod da nekog biješ
pa ono,dečko se našao pri ruci
Leonarde ***,kao što sam ti juče rekla,ti si *****...klinac si ga tukao sam...
nije što te znam,nego sam tvoj fizički izgled sugeriše da onolikog čoveka nisi mogao sam da smakneš...
Ajde jednom probaj da se ne držiš za njihovu suknju pa izađi na crtu...evo ja se prva nudim ;)
I mani se tih fora da si hteo da "podeliš plen" s ortacima...činjenica je da sam ne bi ništa uradio...
Ti na mene jednu sam da kreneš,puko bi u startu.

Poslednja izmena:
E pa onda si stajao negde pored mene.
Da je bila fer tuča 1 na 1 bez razmišljanja bi se kladio na onog nesretnika što su ga tukli.

Taj što su ga tukli može da krši i lomi...al kad onolika gamad skoče na njega sa cokulama,slabe su mu šanse

šteta što sam se ja udaljila
a to veče je trebalo da vidim umešane :lol:
ja bi stavila šlag na tortu

Ево дасе тај ушивени несретник огласи...
Свеје почело пре одаприлике двеипогодине безвезним препуцавањем по крстарици... Танте ванте... Опасан овај чичаглиша за тастатуром... Рекли смо даћу двеиљадеи седме бити на бирфесту па акому нешто треба од мене, видећемосе... На равно, били смо у шуцци на ортодоксима и од овог опасног човека сам добио само следеће:

"pedercina od mate...samo me prati i brise postove
u svakom slucaju sam ti video retard sliku i secam se da sam te video u sutci na bf..
i jesi krupan i divalj majku li ti jebbem i imas uvek par majmuna oko sebe...
i nece biti lako...ali da cu ti se najebati keve budi siguran...
jeste da se i ne secam sto smo se pokacili ali iz principa...*** moram znas kako je...
Cast je Cast...ako sam vec javno obec'o...moram
ajde dotle mi se cuvaj da ti se nesto ne desi..."

Осећате његов страх у костима док меје одмеравао... ?... Мајмуни коисе спомињу били су самном остало време ван шутке и свих пет дана бир феста... Значи, опасан момак се шуњао око мене сво време, вероватно бежао од мог погледа...
Двеиљадеи осме смосе опет срели на шуцци на ортодоксима, и опет ништа, опет сам тамо био сам и мотрио на овог чичаглишу да непокуша нешто на кварно у оној гужви... Пошто никад у животу нисам иког први напао голим рукама, нисам ни њега... Уствари јесам, једног сличог њему сам са столице голим рукама бацио неколко метара итд...
Е ове године беше друкчије... Опет смосе нашли на истом месту... Само штоје овај пут чичаглиша скупио храбрости да стане иза мене идаме пита:"Јеси ти Братислав... ?... "... Ја помислио нека девојка, судећи по гласу... Окренемсе, нема те особе којамеје то питала, само видим њега како побеже... Ја реко, саће бити гужве... Погледам лево, ништа... десно, ништа... Јас окренем ка бини, нештоме дотакну мало... Кад оно чичаглиша ме шутно и сакриосе иза оних других коису нагрнули на мене да нисам имо времена да сватим штаз дешава, а већ сам био дебело окрвављен... Успео сам само да видим чичаглишу како стоји иза ових, држисе за њихова рамена и нешто млати ногама... Мукица, кратке му ноге па неможе ни да довати...
Ал добро, моје кршно тело није могло бити тако лако озлеђено те сам се само нервирао што нисам могао из амбуланте натраг на Ортодоксе...

Eeee, Difu piz.do najgora.

Ako si toliki ludak, zašto već dve godine nisi mogao da mu pridješ nego si čekao do ovog festa, i to baš da se zadesi da bude sam?

Hoćeš da se hvališ po forumu?
Misliš da će neko reći kako si ti ludilo?

Jedino što ćeš od foruma čuti, pošto imaš potrebe da se dokazuješ, jeste da si *****.
No, i to je po tebi valjda nešto u poredjenu sa totalno neprimetnim likom.

Poslednja izmena:
Ajde neka mi neko kaže na koncertu kog benda je pevač bacio motornu testeru u publiku?
Drug mi je nešto ispričao o tome...

Ja sam bila na tom koncertu. To je bacio Bret Majkls iz Poizona. Pre koncerta mi je trazio da mu donesem obican benzin. Ja sam ga pitala: "Da ti ne treba dvotaktol?". On je rekao: "Ne! Ne koristim ja neke ruske turpije, vec kanadske masine" Ja sam rekla: "Dobro, posto znam da je on seceras i da pada u komu." Kada je stavio "super", testera je skocila prema publici i otuda taj incident. Sve je dobro proslo, jer sam ja reagovala na vreme kod policije. Niko nije stradao, samo neki Kinez, ali njih ima mnogo, ap se i ne primeti.

Back