Nasilje na koncertima (stara tema „Koncert EXPLOITED-a“)

opet brises mato moje postove....
a ja sam samo pitao coveka(ciji nick podseca na nacionalistu) da stvarno misli da ja za rasu i naciju potrebna droga...mislim mato znamo se;) ovo nije nikakva provokacija

****** sve kada nacional socijalisti koriste droge....ili je to on samo upotrebio taj izraz kako popularni sleng???hmmm to je za razmisljanje kad ne budem bio opijen...ajd' cirs!

Ljudi na punk i metal koncertima normalno je da bude klanja.Slusam metal vec 5 godina,rok od 6 godine.Uvek je bilo ubijanja i uvek ce biti.Sex,drugs,R'&'R.
He, he, kad je jedna budala naletela na Mansona u Sofiji... Samo, ovaj zna sa kakvim bi budalama mogao da ima posla na svojim koncertima, pa se na vreme pripremio i namestio kako valja, tako da nije bilo posledica :)

ajde mato,oket!
i tako nas ceka ubijanje od batina na koncertu 28.12 u skc.
svi ste dobro dosli.bice neki klznj metal bendovi a bice i ojcine UBSH

slatko cemo se svi ponapijati i isutirati uz pesme;mrzim hajduk,mi volimo pivo,put beznadja,frka kalis u DEBELJACI(prerada u magnovenju)Kristalna Noc i jos podosta oj,pank i hc hitova.

pesme uz batine...
ajde ziveli!

ja mislim da su najnasilniji i najodvratniji oduvek bili panduri, koji su uspeli da zasluze moj najdublji prezir zbog slepe sile koju maksimalno upotrebljavaju i simbola mocu koji im sluze kao produzetak njihovog u kamenici satrtog ponosa.
sto se tice nasilja, ono je oduvek bilo i verovatno ce zauvek biti deo ne samo muzike nego i (ne)kulture. da li je to dobro ili ne, o tome mozemo da nagvazdamo pedeset godina, dok nam neko pametan lepo ne nalupa samare i posalje nas mirne u krevet.
toliko o nasilju..

Back