Nasilje na koncertima (stara tema „Koncert EXPLOITED-a“)

"nasilje"...hahaha.to na svirkama ne postoji.jednako ljudi nastrada i na Cecinom koncertu [poonesvescuju se,dehidriraju itd],i na koncertu Kreatora.
Publika koja dolazi na svirke u beogradu[ne na koncerte,vec na svirke] deli se na dve grupe:
1.Ljudi koji su dosli da uzivaju u muzici,i PODRZE bend SUTKOM
2.Sivonje i pubertetlije koje se pucaju u teretani i koji misle da sutka sluzi da bijes druge ljude,a ne da pravis atmosferu.

Ono na Marduku je bila sutka...to jest,vise njih...i na Desasteru....i Nokturnal Mortumu....a ne "sutke" u SKC-u gde udje svaka budala koja ima pare.

Sutke i ne mozemo smatrati u nasilje jer to je neki vid uzivanja u muzici, ali ono sto jeste nasilje je bio suzavac na Exploitedu, masovne tuce koje izbiju posle nekih koncerata (recimo One Way System, kod politikine zgrade posle Toy Dolls-a), tuce koje izbiju u toku neke sutke, vec jesu nasilje na koncertima jer prelaze iz uzivanja i zaj. . . u neke ozbiljnije konflikte i postaju puno ozbiljnije i zaj. . . od bratskog sutanja i podizanja i svega sto nosi sa sobom jedna fina sutka. . .

Sutke i ne mozemo smatrati u nasilje jer to je neki vid uzivanja u muzici, ali ono sto jeste nasilje je bio suzavac na Exploitedu, masovne tuce koje izbiju posle nekih koncerata (recimo One Way System, kod politikine zgrade posle Toy Dolls-a), tuce koje izbiju u toku neke sutke, vec jesu nasilje na koncertima jer prelaze iz uzivanja i zaj. . . u neke ozbiljnije konflikte i postaju puno ozbiljnije i zaj. . . od bratskog sutanja i podizanja i svega sto nosi sa sobom jedna fina sutka. . .

Bas to...primetim da kada neko bas najebe dok traje sutka okupi posle svirke ekipu i nalupa tipove koji su ga za vreme sutke izudarali...Ne vidim cemu to, sutka nije tuca. Ja uvek kada nekoga malo zesce udarim (ili kada mene neko zesce udari) pridjem i pruzim ruku posle sutke i obrnuto. Na taj nacin sam sirom ove nase drzavice stekao gomilu sada dobrih prijatelja...:-)

ma vi divanite bez vaseg pogo bradera?ijuuuu!
zavisi sve ...
npr odem na neki metal gde se svi guraju,okej guram se i ja(mada mi to najmanje odgovara zbog mojih 62 kg)
pank sutke su zakon:D
tu sutiras ko budala(a fala bogu trening mi je sj..bo zivce u cevanicama pa nist ne boli)

ali svrsavanje je kad na nered dodje ceo N.Stroj i gomilu nedeklarisanih celavaca i svi nabildovani i bez majice kad pocnu da se sibaju nogama,laktovima,pesnicama i glavama.za to se zivi i umire!

kad cujes taj zvuk koji proizvodi udarac u meso ili kost.uuuuuhhhhhh!!sav se najezim!

a nasilje je kad moj brader kromi se popne na binu i uzme stalak od mikrofona i ulece u sutku i bije sve redom,ili kad taj istu uzme ogradu ikrene da gura one smarace sto stoje pored...ili kad posaljemo mladjeg brata moje drugarice medju neku grupu da se pokaci pa posle ...:mrgreen:
i nasilje je koje opet uglavnom zapocne taj isti kromi sa obezbedjenjem koji su 2X16
iiitd8)

ej matori kad cemo mi da se sutamo malo?
sedimo za kompovima i glancamo cizme a toliko nasilja se desava tamooooo daleeeeekoooooo!!!
ortak dono iz vojske suzavac.imam ga kuci.iiiii kad bese da dolazi opet ekspolijted??:mrgreen:

8. Mart, sviraju Vox Populi na akademiji...ulaz za devojke je dzabe..ja cu doci cisto da se malo ispraznim i napijem ( i da pobegnem od devojke, nemam para za poklon :lol: ) a ti si sinak rado vidjen gost ;)

8. Mart, sviraju Vox Populi na akademiji...ulaz za devojke je dzabe..ja cu doci cisto da se malo ispraznim i napijem ( i da pobegnem od devojke, nemam para za poklon :lol: ) a ti si sinak rado vidjen gost ;)

aaaaa znaci to je!rece meni moje cedo da ce u demiju za 8.mart.

e da sto se teme tice.najsladje mi je kad se gubi neki bas krupni lik(i da je jos vislji od mene)pa kad ga centriram i sa glavom po zubima:mrgreen: onako slucajno
inace ne idem nesto u demiju odkad se pobili s onim gromadama iz sekuratije:lol:

Evo ga novi dogadjaj. . . Da je nemoguce da neki veliki strani PUNK bend odrzio kod nas koncert bez nereda to je poznato, samo ovog puta glavnu ulogu partibrejkera izvela je policija. Oko 40 minuta pposle pocetka koncerta OI POLLOI! pojavio se Miljan iz Bajoneta i rekao da bend mora da prekine koncert jer ce u suprotnom svi clanovi benda biti pohapseni. . . Policija je bila jos neko vreme i onda je otisla i tad dolazi do tzv nereda. . . Malo se blokira ulica i sl. Ne bitno. . . Kasnije dolazi saobracajna policija da regulise saobracaj tako sto sede u kobiju i posle manje tuce koja je izbila od nikud se pojavljuju tri marice. . . Sta se dalje desavalo, joste ne znam. . . Da li je koncert prekinut zbog pesme posvecene nasem sadasnjem premijeru (sumnjam ali odmah posle sledece pesme koncert je prekinut) ili je neko od nacista nesto odvalio policiji na telefon pa zato (mada u jednom trenutku je bilo reci da je najveca sramota grada novog sada napolje sa svojim drugarima da spreci dogadjaj) jos se ne zna. . . A da je sve pokrenuto bez razloga to je sigurno. . .

Evo ga novi dogadjaj. . . Da je nemoguce da neki veliki strani PUNK bend odrzio kod nas koncert bez nereda to je poznato, samo ovog puta glavnu ulogu partibrejkera izvela je policija. Oko 40 minuta pposle pocetka koncerta OI POLLOI! pojavio se Miljan iz Bajoneta i rekao da bend mora da prekine koncert jer ce u suprotnom svi clanovi benda biti pohapseni. . . Policija je bila jos neko vreme i onda je otisla i tad dolazi do tzv nereda. . . Malo se blokira ulica i sl. Ne bitno. . . Kasnije dolazi saobracajna policija da regulise saobracaj tako sto sede u kobiju i posle manje tuce koja je izbila od nikud se pojavljuju tri marice. . . Sta se dalje desavalo, joste ne znam. . . Da li je koncert prekinut zbog pesme posvecene nasem sadasnjem premijeru (sumnjam ali odmah posle sledece pesme koncert je prekinut) ili je neko od nacista nesto odvalio policiji na telefon pa zato (mada u jednom trenutku je bilo reci da je najveca sramota grada novog sada napolje sa svojim drugarima da spreci dogadjaj) jos se ne zna. . . A da je sve pokrenuto bez razloga to je sigurno. . .

osim sto su organizatori zaboravili da prijave desavanje :/
e, da je pera otisao u policiju... svega ovoga ne bi ni bilo XD
greota

Sutka ne mora da bude nasilna,ako je koncert na manjem mestu,a ne koncerti i izvodjenja tipa beer fersta i ako vecinom poznajes ljude sa kojima si u sutki(ili sutci XD ). Ali kada su vece sutke za Celtse ili Van Gogha na beeru cesto vecinu ne poznajes i moze da se nadje neka budala koja je dosla samo da se izivljava i misli da je cilj sutke da sto vise povredis nekog. Slazem se sa Limunovim Drvetom,za pesme koje bas obozavam vise volim da skacem,nego da budem u sutki,tako ne mogu da uzivam u pesmi ki covek... A sto se ostalog nasilja tice,tesko da ce na koncertu neko da krene da te bije.Veci problem su liqovi koji bacaju flaze u publiku i slicno,to vecinom ne rade iz sadizma,nego iz nedostatka inteligencije i ciste bahatosti...

Back