Nasilje na koncertima (stara tema „Koncert EXPLOITED-a“)

Najbolja šutka je bila na koncertu Marduka. Nisam učestvovao, ali sam je posmatrao. Ljudi su kidali jedni druge, a vrhunac je bio kad je momak izvadio skakavac i počeo da ubada ljude oko sebe. Ne da nisu bežali, već su neki i naletali na nož!

Inače ja obožavam ovaj sport. Par puta sam lupao glavu od beton, ograde, binu, mikrofone, tuđe čizme i tako...

Što se tiče Skinsa. Zanimljiva je to stvar. Prvobitni pokret ćelavaca nije imao nikakve veze sa nasiljem, a pogotovo ne sa fašizmom i nacionalizmom. Recimo, postojalo je u britanji oko desetak crnačkih bendova - Skinheda. Kasnije su se tu upleli neki ljudi i neke priče i sve je otišlo u *****. Imam frenad koji je Skins. Ali ne slušani jedan domaći bend, jer su svi ''beli ljudi'' i tako dalje.

Recimo, postojalo je u britanji oko desetak crnačkih bendova - Skinheda.
postoje u celom svetu i ne samo crnacki skinsi, nego i jevreji koji su skinsi...

Kasnije su se tu upleli neki ljudi i neke priče i sve je otišlo u *****. Imam frenad koji je Skins. Ali ne slušani jedan domaći bend, jer su svi ''beli ljudi'' i tako dalje.
znaci on je rasista, posto kazes da ih ne slusa zato sto su belci, a ne zato sto mu se ne svidja muzika

Najbolja šutka je bila na koncertu Marduka. Nisam učestvovao, ali sam je posmatrao. Ljudi su kidali jedni druge, a vrhunac je bio kad je momak izvadio skakavac i počeo da ubada ljude oko sebe. Ne da nisu bežali, već su neki i naletali na nož!

Inače ja obožavam ovaj sport. Par puta sam lupao glavu od beton, ograde, binu, mikrofone, tuđe čizme i tako...

Što se tiče Skinsa. Zanimljiva je to stvar. Prvobitni pokret ćelavaca nije imao nikakve veze sa nasiljem, a pogotovo ne sa fašizmom i nacionalizmom. Recimo, postojalo je u britanji oko desetak crnačkih bendova - Skinheda. Kasnije su se tu upleli neki ljudi i neke priče i sve je otišlo u *****. Imam frenad koji je Skins. Ali ne slušani jedan domaći bend, jer su svi ''beli ljudi'' i tako dalje.

Pricas o S.H.A.R.P.-ovcima...pa takve "skinse" koji vole crnje i dele cvece po ulici i ja koji sam punker i nemam problem sa rasom, volim da bijem! Zna se sta je skinhead...bar se zna sta je danas skinhead!
Danas mi dodje klinka i kaze "Joj znas kako sam se naduvala sa nekim skinsima"...mislim...danasnji skinsi puse travu?! :?
Cudi me da nisu napravili i neke kur*Ceve emo skinhede...

pravi skins?a ima i onih krivih?:shock:

ha,ja jesam samo napaljeni klinac.koji eto misli da moze nesto malo da uradi za svoju ideologiju.
ako i nemoze barem negde iskali svoj bes i svoje nezadovoljstvo.
zapravo svaki "pravi' skiner je tako poceo..

ovamo pljujes sarpovce,onamo si neki panker...ma samo provociras...po meni..da vidis ko ce kako da reaguje.takvih je pun forum.

Back