Nasilje na koncertima (stara tema „Koncert EXPLOITED-a“)

HeartEater:
kako mrzim kad svi poznati svracaju u neku bosonogu drzavu:mad::mad:samo nas zaobilaze!
White power? ahahahaha Pa ti stvarno nisi normalna. Sad pricas kako je pank losa muzika a slusas Oi koji je uzas zivi i ciji tekstovi...pa tu nema mnogo da se kaze. Nadje se tu i tamo neka dobra pesma ali opet to nije to. Ti ga preterujes. Pretvorices se u Lizzu nastavis li ovako.

eee sta ja sve necu da saznam..............pricao mi burazer danas kad bio na exploitedu i kad prosla ona frka oko suzavca, izasli on i ortak ispred da popiju nesto i vide ladno onog sto peva sedi na trotoar i pusi neke cigare, boli ga ****, i kaze pridju oni kod njega i iskenjaju mu nesto na engleski, a on im covek kupi 2 kila vino i posle sedeli tu pili snjim.............i ja njemu ono ajd ne kenjaj bre, sta me lozis i lik mi pokaze slike ladno, kako ispijaju na trotoar vino snjim.........ko mi ne veruje cu postavim slike samo da ih uznem..

izgleda da spremaju veliku hajku 7 oktobra na nas u ns....
skupljaju se ljudi.ali neka..puni su nekog optimizma i osecaja duznosti da se bore...mislim evo buletina jedne moje drugarice:

Pozivam sve vas velike pobornike antifasizma da se stvarno pobunite protiv tog skupa neonacista! Lako je postavljati buletine i animirati masu, ali treba uraditi nesto konkretno! Neka se svako od vas zapita sta moze da uradi da bi sprecio raspirivanje nacionalne i svake druge mrznje! I sta je uradio! Ja se samo secam da nikog od vas nije bilo kada su ljude sacekivali posle koncerata i sekli im anarhije sa vratova, kidali bedzeve i ostavljali poruke u sanducicima! Jednostavno-niko nije dovoljno hrabar i dosledan da se suprotstavi tim psihopatama! Ja sam pristalica antifasisticke ideologije, ali znam da svaki put spustim pogled kada prolazim pored belopertlasa, jednostavno-njima je totalno poremecen sistem vrednosti, ne mozete racunati na budjenje svesti ili morala! Pozivate se na muriju?! Pa, njih boli dupe za sve, ne samo za taj skup! Neizivljena stoka koja ce na kraju s tim svojim praznim mozgovima i pendrecima da tuce ljude koji krenu na naciste!!!
Ako se stvarno zalazemo za tu antifasisticku ideju, hajde da se vise ujedinimo i pokazemo tu snagu o kojoj toliko pricamo!
SMRT FASIZMU!!!

Back