Nasilje na koncertima (stara tema „Koncert EXPLOITED-a“)

milentisha:
jao kako je mene nerviralo kad ti se profesor obraća sa vi! stvarno se čovek oseti matoro, a nema još ni 25! :-x
Mene to nikad nije nerviralo, mene nekad nervira kad krenu ocigledno na ti da se obracaju. Prvi put te vide i onda oma na ti. . . Mada mi smo u srednjoj imali lika koji se svim ucenicima uvek obracao na Vi, i svakom uceniku je bar jednom dao 1 :lol:

imamo direktora koji se ucenicima obraca sa Vi,ondak sociologicarku,ondak smo srecom uspeli da opametimo par profesora,gradjanku npr.,ondak smo imali geogavicarku(al kombinacija Vi decace\devojcice :roll:)
a kriza s godinama(18)-plasimo se svakog bozijeg dana,osecamo se jako staro stalno pricamo o tome)a kao rezultat se kiliberimo i ponasamo kao da imam 5 godiNica :trep:

e pa onda mozes zamisliti kretene koji se ponasaju kao da im je 4-5 leta na hodniku direktora koji prilazi i obraca nam se sa VI :roll:

Flame:
imamo direktora koji se ucenicima obraca sa Vi,ondak sociologicarku,ondak smo srecom uspeli da opametimo par profesora,gradjanku npr.,ondak smo imali geogavicarku(al kombinacija Vi decace\devojcice :roll: )
a kriza s godinama(18 )-plasimo se svakog bozijeg dana,osecamo se jako staro stalno pricamo o tome)a kao rezultat se kiliberimo i ponasamo kao da imam 5 godiNica :trep:

e pa onda mozes zamisliti kretene koji se ponasaju kao da im je 4-5 leta na hodniku direktora koji prilazi i obraca nam se sa VI :roll:
Pa sad zavisi. . . Nekad su se u srednjim skolama svako svakom eobracao sa Vi, a danas slabo. . . A sto se tice starine u 18. . . Pa to znaci da sam ja onda DEDON jer treba da imam 23! Deca ste vi svi jos uvek ali toga niste svesni. . .

Banshee:
a ko je bacio suzavac i zasto? :shock:
mislim,cula u vestima sta se desilo ali nisam ukapirala zasto?

Zato sto je to METALICA i zato sto ce su ovi debili spremni na sve. Pa cak i ubacivanje suzavca. Ne znam sta je bilo ali sam siguran da niko od nasih nije. Pankeri to nebi sebi uradili. Nemaju razloga. Svaki panker je ovo iscekivao. Meni nesto kaze da su to ovi iz vlade ili mozda navijaci ili sta vec. Nisam ih mnogo slusao ali su okay. Ali to se samo ovde moze desiti. Jer ce Exploited da siri satanizam pa brze bolje da ga sprece. UZASS!
Ja se sada bojim da idem na koncerte. Te pank vece.

Bila si na Exploited? Kako je proshlo?[/QUOTE]

Jest BILA...videćeš fotke...energija, PUNK, RaDoSt,LJuDi,AtMoSfErA....SVE!!!...a onda SUZAVAC...
prekid priče...posle toga BES i SUZE ne više zbog suzavca,već zbog PREKIDA SVIRKE
i groznih pandura koji su se prema ljudima ponašali grozno...što je blaga reč...
koristili su priliku da istresu sve svoje privatne frustracije na ljudima (čitaj: DECI) koji su u panici bežali gde su stigli,tražili svoje prijatelje ili izgubljene stvari...

Srecom sto tad u SKCu niko nije poginuo, a sanse za to su bile tako velike . Kad su ljudi ukapirali da nesto nije uredu i da pocinju polako da se guse od suzavca nastala je takva panika da je to izgledalo stvarno loodo . Ljudi su poceli da beze , neko je pao u izlaznom hodniku, preko njega jos neko , i tako je nastalo omanje brdasce ljudi ,preko kojeg su ostali prelazili boreci se za dah .... ljudi su razbijali prozore da bi usao vazduh dok je policija pocela da mlati sve redom misleci da su ovi podivljali ... u svakom slucaju dobro se zavrsilo kako je moglo da bude ...
Inace pre toga koncert je bio skroz OK ... atmosvera , ljudi , raspolozenje ...

Back