Nasilje kao sastavni deo feminacisticke emancipacije

Screenshot from 2021-06-16 15-53-47.png

Токсични феминизам је директна последица затуцаног једноумља и генерализовања.
Тврдоглаво се не одступа од једног мишљења, па макар оно било негативно и неразумно.

Све се генерализује и ставља у један кош. Сви мушкарци су исти, све жене су злостављане. Сви белци су били робовласници, и сви су расисти и убице. Сви верници су фанатици испраних мозгова.
А није да је такво понашање присутно само у Америци. Код нас имамо СНС ботове што мисле да си Ђиласов агент, ако не подржаваш Вучића. Не можеш да у исто време подржаваш и критикујеш Русију. Значи не иде. Или си 100% за једно мишљење, или си 100% против.

Токсични феминизам је директна последица затуцаног једноумља и генерализовања.
Тврдоглаво се не одступа од једног мишљења, па макар оно било негативно и неразумно.

Све се генерализује и ставља у један кош. Сви мушкарци су исти, све жене су злостављане. Сви белци су били робовласници, и сви су расисти и убице. Сви верници су фанатици испраних мозгова.
А није да је такво понашање присутно само у Америци. Код нас имамо СНС ботове што мисле да си Ђиласов агент, ако не подржаваш Вучића. Не можеш да у исто време подржаваш и критикујеш Русију. Значи не иде. Или си 100% за једно мишљење, или си 100% против.
ali ovu temu je pokrenuo muskarac i sve feministkinje nazvao nacistima ili sta vec umri muski pise, ko to jos cita.

slazem se sa vecinom ovoga sto si rekao.

Ja sam jednom prilikom video govor jedne feministkinje sa bliskog istoka koja je zapravo realna devojka. Fino je objasnila da smo i mi muški na udaru, a ne samo žene. Zapravo je to bio govor kada je malo pričala više o nepravdi prema muškarcima (jer ona nije glupa), imaju sve devojke očeve.

Suština je da nisu sve baš feministkinje onakve kavim ih vidimo na youtube. Moramo razumeti da ljudi vole atrakciju, i to prvo stiže na medijima. Ono što je realno, jedva se probije i malo ljudi to čuje jer je dosadno.

Na isti način na koji feministkinje (većina) generalizuju muški rod, tako i veliki broj muškaraca generalizuje feministkinje. Uvek postoje izuzeci i morao sam navesti tu devojku čije ime ne znam. :(

Sam nacin tretiranja ove teme je nekima dovoljan pokazatelj koliko se otislo u bezobrazluk i javno nasilje.
A da ne pricam sta ja dobijam kao kazne i uopste pristup i ponasanje koje se ispoljava i koje je shvaceno kao adekvatno ponasanje..

Npr promena i izjednacavanje, misljenja koje nervira feminaciste sa pravom da izvredjaju i devalorizuju govornika i ucesnika u komunikaciji...
To su potpuno neprimetne stvari za vecinu , ili da napisem VECINU, i nikad nece biti ni primetne jer se kose sa metodama koje koriste i ocigledno su im svesne i namerne.

Argument, mada ne znam kako se to moze nazvati argument, da ce stvari da se rese same od sebe, da ce se osobe koje to rade nekako naci na nekom visokom kulturnom nivou za par godina ili decenija , meni je malo smesan, a ocigledno da mi to i nije argument, to je neka injekcija za umirenje i otupljenje.

Usput napomena,
Feminacisti je vec selektovan pojam...
U njih spadaju Feministi koji su vec jako radikalizovani , naoruzani metodama koje nisu retoricke ili logicke nego nacisticke i fashisticke, pa zato i imaju taj naziv...
Neka podmetanja generalizacije koja nije opravdana tu ne pije vodu....
Feministi koji se zadrze na nekom minimalnom feminizmu koji uvazava druga vidjenja ne potpadaju u tu grupu.

Poslednja izmena:

Back