otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
ah koji propust, trebao sam boldovati tu rec...cisto da neko ne shvati post pogresno![]()
pa zato sam ja tu..da ukazem na greske..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ah koji propust, trebao sam boldovati tu rec...cisto da neko ne shvati post pogresno![]()
`оћу, ал` преко мушице..na primedbu da se treba druziti i sa drugim narodima ex yuge.... patrijotski odgovor![]()
pazi, niko ne ocekuje da ti bilo sta konkretno, argumentovano i suvislo odgovoris. najmanje ja.
ali, danas sam raspolozena za oglednu nastavu o ljudskoj gluposti, pa te koristim kao pokusnog kunica.
`оћу, ал` преко мушице..
Da nije mislio na "Špansku" mušicu ?
Ako je mislio na taj afrodizijak onda je O.K.![]()
na post u kojem patrijota odbija da odgovori na jedno pitanje....
`оћу, ал` преко мушице..
Da nije mislio na "Špansku" mušicu ?
Ako je mislio na taj afrodizijak onda je O.K.![]()
ademe ciji je to citat?
namerno ne dajem nick-ove, osim ako se neko sam ne prepozna.
ps. ako te bas interesuje poslacu ti link na pp.
ovo dopisivanje sa mentol - patriJotama , kao sto si ti, mi dodje kao vezba, za pisanje tekstova za pare
Pile moje, ako bih morao da biram između "mušice" i nišana - moj izbor je - mušica !a jel ? onda je ok..vidi vidi..opij..smuvaj..pa navali..cccccccccccccc..
pravi ste politicari..nista i nitko vise iskreno i bez muvanja..cistog uma, duse i...
ma zaboravi,..di smo ono stali?:???:
Pile moje, ako bih morao da biram između "mušice" i nišana - moj izbor je - mušica !
Možda bi jedina (kolaterarna) šteta bila po neka lepa beba...
hahahaha..
znas onaj..
pita dobrostojeci slavonku..ej ina sta mislis o situaciji na kosovu...
ma ebe mi se ..odgovara ona..
a on ce ti njoj..
ma i meni duso al nisam znao kak da te pitam...![]()
hahahaha..
znas onaj..
pita dobrostojeci slavonku..ej ina sta mislis o situaciji na kosovu...
ma ebe mi se ..odgovara ona..
a on ce ti njoj..
ma i meni duso al nisam znao kak da te pitam...![]()
ima,zato sto se pod radikalima smatraju srbi a pod ldp i ds -nacionalne manjine-5okolonasi,madjari,rumuni,albanci,muslimani vecinom
zato kada se vredjaju radikali vredjaju se srbi,kao sto ti nisi
Ovo je neki forum , sale i posalice, ili interno zezanje pacijenata na vikendu
Ulepšala si mi noć !![]()
Nego smeta mi kada kažu to nije prirodno. Jeste da se i meni gadi kada vidim dva momka ili dve devojke kako se cmaču, ali da nije prirodno ne bi se dešavalo u prirodi....