- Poruka
- 23.453
Jel ideš na Kap d'Aj, Kanes, San Trope?Ja sam cesto u Francuskoj ( na moru)
Ja baš razbijam glavu gde ću sledeći put, pošto imam neke devize koje mi progaraju rupu u džepu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ideš na Kap d'Aj, Kanes, San Trope?Ja sam cesto u Francuskoj ( na moru)
Ide u minus fazu zato sto su lenje do beskonacnosti i nazad. Samo citaju o nekim turbo dijetama od 7 dana. Kada im spomenes da se treba malo oznojiti da bi se skino koji kg i da to psle treba konstantno odrzavati samo popreko pogledaju i namrste se.
nikad ti neces svatiti da one zgodne ne idu na adi vec da idu na more oa im ada nije potrebna![]()
koliko ima strokavih zena toliko ima strokavih muskaraca,radim u zdravstvu,tacnije u operacionoj sali,i tu nema mogucnosti bilo sta sakriti,mnogi muskarci na oko kao sredjeni,kad se skinu dodje ti da povracas kakav imaju donji ves,a o higijeni intime da i ne govorimo jer ih mama nije ucila sta se radi sa 'kozicom'kad se kupaju,da se ona nekad proseta i u druge svrje sem onanije.omladina nezaposlena,u teskoj besparici,zive od bede dzeparca koji im daju mama i tata na kasicicu,i suludo je ocekivati likove sa mtv spotova i pista na ulici ili Adi..takvi su na nekom primorju gde ih hladi crnac.
tipicno ponasanje za naseg coveka,necu da pohvalim svoje,pljuvacu na sva usta..nama ne treba neprijatelj,mi imamo ovakve u svim oblastima,to je dovoljno.
a i ti nazovi frajer sto ocenjuju te devojke,uzmu jedno pivo i cevce ga ceo dan,lizu da im duze traje,da izgleda da imaju kesa,a u stvari nema pas za sta da ih ujede,i najmanje oni treba da nesto i nekog komentarisu...toliko
ajd nek se još neko našo sa sličnim kriterijumima, gledajući komentare na slike di se svaka sisa hvali u nebesa počeo sam i ja svoje spuštat. izgledali su previsoki a samo su realni.
Jel ideš na Kap d'Aj, Kanes, San Trope?
Ja baš razbijam glavu gde ću sledeći put, pošto imam neke devize koje mi progaraju rupu u džepu.
![]()
Araone, koliko ti godina imas?
Ako smatras pitanje neumesnim i direktnim, ne moras odgovoriti.
Na kraju se svelo na nekakve zenske koje ne rade trbusnjake, a ja ne vidim tu nikakvu vezu sa seksom.
Ne shvatam u kakvoj su vezi teretane i seks!!!
Obicno ti sto vise po ceo dan u teretanama em su glupi, bave se samo kultom svog tela,od silnih misica im se ona stvar i ne vidi.
Totalno neinteresantni ni za pricu, a o necem konkretnijem i da ne govorim.
Na kraju se svelo na nekakve zenske koje ne rade trbusnjake, a ja ne vidim tu nikakvu vezu sa seksom.
Ne shvatam u kakvoj su vezi teretane i seks!!!
Obicno ti sto vise po ceo dan u teretanama em su glupi, bave se samo kultom svog tela,od silnih misica im se ona stvar i ne vidi.
Totalno neinteresantni ni za pricu, a o necem konkretnijem i da ne govorim.
Poveži vizuelno, poveži agilnost, poveži samopouzdanje, poveži energiju seksa i vežbanja ili bolje rečeno vođenja računa o sebi i biće ti jasno kakve veze ima...
I da, to što neko radi na fizičkom ne znači da ne radi i na psihičkom planu... No, šta da se radi... To je kao i ona priča "ovi sa skupim kolima imaju mali falus", znaš, kad im se ne može ništa reći onda hajde bar nek imaju manji od nas, pa, kud puklo.. Tako i ovo "ovi u teretanama su obično glupi, prazni", svratite malo u neku salu za vežbanje, iznenadićete se...
Bilo bi fino da mi objasniš kakve to ima veze sa ovom temom?
Ili se vrši određena segmentacija, pa, ovi od ovoliko do ovoliko ne mogu da imaju mišljenje?
Pazi, ovde je tema nase zene i seks, nikako da li su nase zene debele, mrsave, visoke, dlakave, pametne ili glupe.
A cela se diskusija vodi oko toga kako izgledaju, neko rece i da su prljave ( ja bih pre uStvrdila da su nasi muskarci prljaviji, ali nema veze),
da ne vezbaju dovoljno, a to sve sa samim cinom seksa nema nikakve veze.
Ja ne zalazim u te teretane, moj je moto zivota :
No sports, just whisky and cigars". Sir. Winston Churchill
Ma neeee...nista tome slicno
Samo suvise paznje poklanjas perfekciji.
Sve to što si navela ima veze i sa seksom... Ako je žena dlakava, glupa, ako mora da prdne da se orijentišeš, onda nećemo ni doći na temu seksa jer ga sa takvom definitivno neće ni biti... Ne kažem da su samo zgodni i lepi ljudi dobri u seksu, nije ni to garancija, ali svakako da više samopouzdanja, energije, agilnosti imaju zgodni ljudi... Sve više viđam mlohavih, neurednih, pijanih žena...
Ja u salama viđam 95% muškaraca i 5% žena, na otvorenom na spravama broj je i manji, tako da ne znam samo kome ti to ne vežbaju dovoljno, jedino da žive na spravama...
No, vidim da je sujeta opalila, ne bih vas više zadržavao...
Ako te to veseli, samo napred... Takve niko i ne voli da vidi u salama za vežbanje.
- - - - - - - - - -
Od kad je to loše?
Naravno da nisu, samo volim da vidim ljude koji vode računa o sebi i fizički i psihički... Kao što rekoh, ne tražim manekensku građu, ali malo da se povede računa... Po meni, neko ne može da voli sebe i da ima 15 kila viška... A vi pričajte kako hoćete.
Ma kakva sujeta, kakvi bakraci, nego se stvarno cudim vama, mladim muskarcima ( cenim da imas 22-23 godine) da se zaludjujete
sa tim teretanama. Meni je to zaista dosadno, stupidno. Razumem da neko igra tenis, kosarku, vozi bicikl kroz prirodu, grad,
ali to dizanje i spustanje ja ne razumem. Ali to ovde i nije tema.
Samopouzdanje i sigurnost u sebe, pa i sharm, smisao za humor , duh, nikako ne stices u toj teretani nego na faksu, radnom mestu,
baveci se nekim kreativnim radom, a to naravno moze da bude i zanat neki.
Ja neuredne zene mnogo vise vidjam u Nemackoj i Francuskoj nego u Srbiji, ali mozda su i te neuredne zene bas strastvene i pozeljne
partnerke za seks. Streilnost je dosadna![]()
Ma znam bre, isla sam i ja 5-6 godina, svakako da dolaze i menadzeri, i dokone milionerke, i mlade majke, sto ce reci i Kurta i Murta.mislim da imaš predrasude o teretanama i ljudima koji u iste idu. ja sam isto bio redoviti posjetitelj do natrag par godina i mogu ti reči da je prosjek godina bio sigurno oko 40 a stručna sprema daleko iznad naših balkanskih prosjeka. ne idu ljudi u teretane izgrađivati tijelo nego ostati u formi, imat snage za rad, očuvat tijelo jer većinom sjedimo itd.
Naravno da nisu, samo volim da vidim ljude koji vode računa o sebi i fizički i psihički... Kao što rekoh, ne tražim manekensku građu, ali malo da se povede računa... Po meni, neko ne može da voli sebe i da ima 15 kila viška... A vi pričajte kako hoćete.
Ma kakva sujeta, kakvi bakraci, nego se stvarno cudim vama, mladim muskarcima ( cenim da imas 22-23 godine) da se zaludjujete
sa tim teretanama. Meni je to zaista dosadno, stupidno. Razumem da neko igra tenis, kosarku, vozi bicikl kroz prirodu, grad,
ali to dizanje i spustanje ja ne razumem. Ali to ovde i nije tema.
Samopouzdanje i sigurnost u sebe, pa i sharm, smisao za humor , duh, nikako ne stices u toj teretani nego na faksu, radnom mestu,
baveci se nekim kreativnim radom, a to naravno moze da bude i zanat neki.
Ja neuredne zene mnogo vise vidjam u Nemackoj i Francuskoj nego u Srbiji, ali mozda su i te neuredne zene bas strastvene i pozeljne
partnerke za seks. Streilnost je dosadna![]()
Nismo ni govorili o desetinama kilograma viska...ni ja to ne volim.
Ima smotanih to da, to su ove nafurane klinke. Ali sve je stvar vezbe. Ali ima i antitalenata. Ona koja prva predlozi analni, zenim je
Jos nikada nisam sreo nasu zenu a da posle prvog sexa nije rekla: "Jao, pa sta ce s ti sada misliti o meni!?"![]()
Ovo je hit!!!!!!!!!!!!!!!
U kakvim se ti Blajbi krugovima krećeš...Umreću, ali u-m-r-e-ć-u
Ova izjava je tvoj ukus stavila pod lupu, tj sam biraš partnerke voljne za te stvari, da to nije neka podsvesna ideja kojom privlačiš lažne monahinje?