Nase zene i seks

Ja sam cesto u Francuskoj ( na moru)
Jel ideš na Kap d'Aj, Kanes, San Trope?

Ja baš razbijam glavu gde ću sledeći put, pošto imam neke devize koje mi progaraju rupu u džepu. :per:

y29qzzFe.jpg

Ide u minus fazu zato sto su lenje do beskonacnosti i nazad. Samo citaju o nekim turbo dijetama od 7 dana. Kada im spomenes da se treba malo oznojiti da bi se skino koji kg i da to psle treba konstantno odrzavati samo popreko pogledaju i namrste se.

Znam ih dosta koje su bukvalno padale u nesvest zato što imaju "dijete" u kojima piju samo jogrut za ceo dan, ali to da potrči, uradi trbušnjak, ma, Bože sačuvaj...

nikad ti neces svatiti da one zgodne ne idu na adi vec da idu na more oa im ada nije potrebna :roll:

Buraz, malo glupa logika... I ja sam zgodan i to ne znači da mi je automatski zabranjeno da odem na bilo koju plažu ni da moram biti ovde ili onde...

koliko ima strokavih zena toliko ima strokavih muskaraca,radim u zdravstvu,tacnije u operacionoj sali,i tu nema mogucnosti bilo sta sakriti,mnogi muskarci na oko kao sredjeni,kad se skinu dodje ti da povracas kakav imaju donji ves,a o higijeni intime da i ne govorimo jer ih mama nije ucila sta se radi sa 'kozicom'kad se kupaju,da se ona nekad proseta i u druge svrje sem onanije.omladina nezaposlena,u teskoj besparici,zive od bede dzeparca koji im daju mama i tata na kasicicu,i suludo je ocekivati likove sa mtv spotova i pista na ulici ili Adi..takvi su na nekom primorju gde ih hladi crnac.

Oni se bar ne prodaju za frajere nit glume neke svetske face, ti danas vidiš neku napucala se kao milion dolara, pogledaš torbu gde hvata rukom ono crno, pogledaš kragnu od jakne ono koje hoćeš boje, celulita tona, masne kose... Ono, nije poenta namačkati facu i glumiti ribu od milion, kad se skine ili joj uđeš u sobu možeš slobodno potražiti mrtve ljude iz 1941. A to što je omladina nezaposlena, što se nema, ne vidim kakve to veze ima sa seksom, sa ženama... Osim ako očekujete da vam neko plati za to?

tipicno ponasanje za naseg coveka,necu da pohvalim svoje,pljuvacu na sva usta..nama ne treba neprijatelj,mi imamo ovakve u svim oblastima,to je dovoljno.

Znači treba da hvalim na sva usta iako nije za hvaljenje da bih bio dobar i podoban? Ja koliko znam mi se čak i strancima hvalimo našim ženama, pričamo sve najbolje o vama, dok to uopšte ne vidim sa druge strane, štaviše vidim sve više priča kako smo mi nesposobni, ovakvi, onakvi...

a i ti nazovi frajer sto ocenjuju te devojke,uzmu jedno pivo i cevce ga ceo dan,lizu da im duze traje,da izgleda da imaju kesa,a u stvari nema pas za sta da ih ujede,i najmanje oni treba da nesto i nekog komentarisu...toliko

Što te iznabadala sujeta? To što nemaju pare znači da ne treba nikoga da komentarišu? A oni sa novcem mogu da pišaju po ludima? Jel? Kao i devojke što komentarišu loš izgled tipova naših, pa, da se i mi našminkamo, pokrijemo sve nedostatke, kako bi bilo tad? Neka te ribe skinu šminku, neka stave na fejs sliku kad su tek ustale, gde su sve te ribetine od milion iz klubova, sa šetališta, sa fejsa? Nema ih...

ajd nek se još neko našo sa sličnim kriterijumima, gledajući komentare na slike di se svaka sisa hvali u nebesa počeo sam i ja svoje spuštat. izgledali su previsoki a samo su realni.

To sam i ja primetio, pojavi se neka sisa, piše se kao da je svratila Monika Beluči, Šeron Stoun, ko već... Ali su samo hvaljenja dozvoljena, ako kažeš za nekoga nešto loše dobiješ kaznu... Ispade svi lepi, zgodni...

dobro, cheris se, izgleda, malo ubucila, kačila je slike lica, ali ne i tela, a i bio je neki komentar ( ne sećem se tačno,ne mogu da citiram) tako da je mlčic pogođena...al, šta sad

mada, ima istine i u njenim rečima

Na kraju se svelo na nekakve zenske koje ne rade trbusnjake, a ja ne vidim tu nikakvu vezu sa seksom.
Ne shvatam u kakvoj su vezi teretane i seks!!!
Obicno ti sto vise po ceo dan u teretanama em su glupi, bave se samo kultom svog tela,od silnih misica im se ona stvar i ne vidi.
Totalno neinteresantni ni za pricu, a o necem konkretnijem i da ne govorim.

Na kraju se svelo na nekakve zenske koje ne rade trbusnjake, a ja ne vidim tu nikakvu vezu sa seksom.
Obicno ti sto vise po ceo dan u teretanama em su glupi, bave se samo kultom svog tela,od silnih misica im se ona stvar i ne vidi.

čuo sam da veždanje sa tegićima dosta može da pomogne oko tog crnog seksa :prstic:

ali, vele da su to mnogo mali tegići

rajka što si postala zahtjevna. što je manje masnog tkiva kita izgleda veća, da se osvrnem na teretane:D

Poveži vizuelno, poveži agilnost, poveži samopouzdanje, poveži energiju seksa i vežbanja ili bolje rečeno vođenja računa o sebi i biće ti jasno kakve veze ima...

I da, to što neko radi na fizičkom ne znači da ne radi i na psihičkom planu... No, šta da se radi... To je kao i ona priča "ovi sa skupim kolima imaju mali falus", znaš, kad im se ne može ništa reći onda hajde bar nek imaju manji od nas, pa, kud puklo.. Tako i ovo "ovi u teretanama su obično glupi, prazni", svratite malo u neku salu za vežbanje, iznenadićete se...

Poveži vizuelno, poveži agilnost, poveži samopouzdanje, poveži energiju seksa i vežbanja ili bolje rečeno vođenja računa o sebi i biće ti jasno kakve veze ima...

I da, to što neko radi na fizičkom ne znači da ne radi i na psihičkom planu... No, šta da se radi... To je kao i ona priča "ovi sa skupim kolima imaju mali falus", znaš, kad im se ne može ništa reći onda hajde bar nek imaju manji od nas, pa, kud puklo.. Tako i ovo "ovi u teretanama su obično glupi, prazni", svratite malo u neku salu za vežbanje, iznenadićete se...

Pazi, ovde je tema nase zene i seks, nikako da li su nase zene debele, mrsave, visoke, dlakave, pametne ili glupe.

A cela se diskusija vodi oko toga kako izgledaju, neko rece i da su prljave ( ja bih pre uStvrdila da su nasi muskarci prljaviji, ali nema veze),
da ne vezbaju dovoljno, a to sve sa samim cinom seksa nema nikakve veze.

Ja ne zalazim u te teretane, moj je moto zivota :

No sports, just whisky and cigars". Sir. Winston Churchill

Pazi, ovde je tema nase zene i seks, nikako da li su nase zene debele, mrsave, visoke, dlakave, pametne ili glupe.

A cela se diskusija vodi oko toga kako izgledaju, neko rece i da su prljave ( ja bih pre uStvrdila da su nasi muskarci prljaviji, ali nema veze),
da ne vezbaju dovoljno, a to sve sa samim cinom seksa nema nikakve veze.

Ja ne zalazim u te teretane, moj je moto zivota :

No sports, just whisky and cigars". Sir. Winston Churchill

Sve to što si navela ima veze i sa seksom... Ako je žena dlakava, glupa, ako mora da prdne da se orijentišeš, onda nećemo ni doći na temu seksa jer ga sa takvom definitivno neće ni biti... Ne kažem da su samo zgodni i lepi ljudi dobri u seksu, nije ni to garancija, ali svakako da više samopouzdanja, energije, agilnosti imaju zgodni ljudi... Sve više viđam mlohavih, neurednih, pijanih žena...

Ja u salama viđam 95% muškaraca i 5% žena, na otvorenom na spravama broj je i manji, tako da ne znam samo kome ti to ne vežbaju dovoljno, jedino da žive na spravama...

No, vidim da je sujeta opalila, ne bih vas više zadržavao...

Ako te to veseli, samo napred... Takve niko i ne voli da vidi u salama za vežbanje.

- - - - - - - - - -

Ma neeee...nista tome slicno
Samo suvise paznje poklanjas perfekciji.

Od kad je to loše?

Naravno da nisu, samo volim da vidim ljude koji vode računa o sebi i fizički i psihički... Kao što rekoh, ne tražim manekensku građu, ali malo da se povede računa... Po meni, neko ne može da voli sebe i da ima 15 kila viška... A vi pričajte kako hoćete.

Sve to što si navela ima veze i sa seksom... Ako je žena dlakava, glupa, ako mora da prdne da se orijentišeš, onda nećemo ni doći na temu seksa jer ga sa takvom definitivno neće ni biti... Ne kažem da su samo zgodni i lepi ljudi dobri u seksu, nije ni to garancija, ali svakako da više samopouzdanja, energije, agilnosti imaju zgodni ljudi... Sve više viđam mlohavih, neurednih, pijanih žena...

Ja u salama viđam 95% muškaraca i 5% žena, na otvorenom na spravama broj je i manji, tako da ne znam samo kome ti to ne vežbaju dovoljno, jedino da žive na spravama...

No, vidim da je sujeta opalila, ne bih vas više zadržavao...

Ako te to veseli, samo napred... Takve niko i ne voli da vidi u salama za vežbanje.

- - - - - - - - - -

Od kad je to loše?

Ma kakva sujeta, kakvi bakraci, nego se stvarno cudim vama, mladim muskarcima ( cenim da imas 22-23 godine) da se zaludjujete
sa tim teretanama. Meni je to zaista dosadno, stupidno. Razumem da neko igra tenis, kosarku, vozi bicikl kroz prirodu, grad,
ali to dizanje i spustanje ja ne razumem. Ali to ovde i nije tema.
Samopouzdanje i sigurnost u sebe, pa i sharm, smisao za humor , duh, nikako ne stices u toj teretani nego na faksu, radnom mestu,
baveci se nekim kreativnim radom, a to naravno moze da bude i zanat neki.

Ja neuredne zene mnogo vise vidjam u Nemackoj i Francuskoj nego u Srbiji, ali mozda su i te neuredne zene bas strastvene i pozeljne
partnerke za seks. Streilnost je dosadna;)

Naravno da nisu, samo volim da vidim ljude koji vode računa o sebi i fizički i psihički... Kao što rekoh, ne tražim manekensku građu, ali malo da se povede računa... Po meni, neko ne može da voli sebe i da ima 15 kila viška... A vi pričajte kako hoćete.

Ma slazem se ja s tobom ( ja sam samo protiv tih teretana:D) da je ruzno videti mladog ( pa i starog) debelog coveka/zenu jer je to znak
nediscipline, a samodisciplina je recimo za mene jako vazan kriterijum za izbor partnera.

Ma kakva sujeta, kakvi bakraci, nego se stvarno cudim vama, mladim muskarcima ( cenim da imas 22-23 godine) da se zaludjujete
sa tim teretanama. Meni je to zaista dosadno, stupidno. Razumem da neko igra tenis, kosarku, vozi bicikl kroz prirodu, grad,
Samopouzdanje i sigurnost u sebe, pa i sharm, smisao za humor , duh, nikako ne stices u toj teretani nego na faksu, radnom mestu,

Ja neuredne zene mnogo vise vidjam u Nemackoj i Francuskoj nego u Srbiji, ali mozda su i te neuredne zene bas strastvene i pozeljne

mislim da imaš predrasude o teretanama i ljudima koji u iste idu. ja sam isto bio redoviti posjetitelj do natrag par godina i mogu ti reči da je prosjek godina bio sigurno oko 40 a stručna sprema daleko iznad naših balkanskih prosjeka. ne idu ljudi u teretane izgrađivati tijelo nego ostati u formi, imat snage za rad, očuvat tijelo jer većinom sjedimo itd.

mislim da imaš predrasude o teretanama i ljudima koji u iste idu. ja sam isto bio redoviti posjetitelj do natrag par godina i mogu ti reči da je prosjek godina bio sigurno oko 40 a stručna sprema daleko iznad naših balkanskih prosjeka. ne idu ljudi u teretane izgrađivati tijelo nego ostati u formi, imat snage za rad, očuvat tijelo jer većinom sjedimo itd.
Ma znam bre, isla sam i ja 5-6 godina, svakako da dolaze i menadzeri, i dokone milionerke, i mlade majke, sto ce reci i Kurta i Murta.
Nego ja nisam tip za to. Nemam strpljenja, dosadno mi je da stalno izvodim iste pokrete ( pa kao i u seksu:D
) i onda sam nabavila psa pa sam sada s njim lepo u prirodi 2-3 sata dnevno. Lepo i meni i njemu:)

Nismo ni govorili o desetinama kilograma viska...ni ja to ne volim.

Konkretno ja u teretanu kao teretanu i ne idem... I mnogo je to više od dizanja i spuštanja, tu je i konstitucija tela, mišići pravilno drže skelet, nije to samo napucaj se i obuci što uže... Mnogo je to šira priča, samo što ljudi koji nisu u tome i ne znaju... Svako se oseća lepše kad trenira nego kad ništa ne radi po tom pitanju...

Samopouzdanje se ne stiče u teretani, stiče se kada izađeš iz nje i shvatiš da si bolji od drugih, kada ja mogu da uradim vežbu koju može da uradi 5% svetske populacije... Naravno da se samopouzdanje stiče i svim tim tvojim navedenim, ali pričam o ovom samopouzdanju konkretno jer se pri seksu skidaš, daješ na uvid svoje telo, niko u trenutku skidanja ne misli da li ti znaš kvadratni koren iz 53825... Budimo iskreni.

Niko ne priča o medicinskoj sterilnosti, pričam o nekom vođenju računa o sebi, poštovanju sebe, svog tela kao hrama u kom se nalazi duh...

Nismo ni govorili o desetinama kilograma viska...ni ja to ne volim.

Ja sam i rekao da ne tražim manekenski građene, samo ne volim ni preterano... Ne volim one kifle, jednostavno...

Jos nikada nisam sreo nasu zenu a da posle prvog sexa nije rekla: "Jao, pa sta ce s ti sada misliti o meni!?" :hahaha:

Ovo je hit!!!!!!!!!!!!!!! :rotf:
U kakvim se ti Blajbi krugovima krećeš...Umreću, ali u-m-r-e-ć-u :rotf:
Ova izjava je tvoj ukus stavila pod lupu, tj sam biraš partnerke voljne za te stvari, da to nije neka podsvesna ideja kojom privlačiš lažne monahinje?

Ovo je hit!!!!!!!!!!!!!!! :rotf:
U kakvim se ti Blajbi krugovima krećeš...Umreću, ali u-m-r-e-ć-u :rotf:
Ova izjava je tvoj ukus stavila pod lupu, tj sam biraš partnerke voljne za te stvari, da to nije neka podsvesna ideja kojom privlačiš lažne monahinje?

Čovek bre već 5 godina na forumu, a ne sećam se da je klinac bio ni kad sam došao ovde, ni ja ne mogu da verujem da mu je baš svaka postavila magično pitanje :lol:. Mada istina je da je prilično tupavo pitanje, mslm posebno ako je neko žešće krljanje palo, i šta li onda ona očekuje da joj blaženi muškarac kaže :hahaha:

Back