Znam ih dosta koje su bukvalno padale u nesvest zato što imaju "dijete" u kojima piju samo jogrut za ceo dan, ali to da potrči, uradi trbušnjak, ma, Bože sačuvaj...
Buraz, malo glupa logika... I ja sam zgodan i to ne znači da mi je automatski zabranjeno da odem na bilo koju plažu ni da moram biti ovde ili onde...
Oni se bar ne prodaju za frajere nit glume neke svetske face, ti danas vidiš neku napucala se kao milion dolara, pogledaš torbu gde hvata rukom ono crno, pogledaš kragnu od jakne ono koje hoćeš boje, celulita tona, masne kose... Ono, nije poenta namačkati facu i glumiti ribu od milion, kad se skine ili joj uđeš u sobu možeš slobodno potražiti mrtve ljude iz 1941. A to što je omladina nezaposlena, što se nema, ne vidim kakve to veze ima sa seksom, sa ženama... Osim ako očekujete da vam neko plati za to?
Znači treba da hvalim na sva usta iako nije za hvaljenje da bih bio dobar i podoban? Ja koliko znam mi se čak i strancima hvalimo našim ženama, pričamo sve najbolje o vama, dok to uopšte ne vidim sa druge strane, štaviše vidim sve više priča kako smo mi nesposobni, ovakvi, onakvi...
Što te iznabadala sujeta? To što nemaju pare znači da ne treba nikoga da komentarišu? A oni sa novcem mogu da pišaju po ludima? Jel? Kao i devojke što komentarišu loš izgled tipova naših, pa, da se i mi našminkamo, pokrijemo sve nedostatke, kako bi bilo tad? Neka te ribe skinu šminku, neka stave na fejs sliku kad su tek ustale, gde su sve te ribetine od milion iz klubova, sa šetališta, sa fejsa? Nema ih...
To sam i ja primetio, pojavi se neka sisa, piše se kao da je svratila Monika Beluči, Šeron Stoun, ko već... Ali su samo hvaljenja dozvoljena, ako kažeš za nekoga nešto loše dobiješ kaznu... Ispade svi lepi, zgodni...