Naše um. fotke

... 'nase' umetnicke, evo jedne moje ... hehe ... al sam sladak, a? :lol:

Prilozi

• me.jpg
    me.jpg
    36,9 KB · Pregleda: 12
scharfschuetze:
Ehehehe, hahahah, ohohoho. Bas je smesno.

Trebalo je onda staviti umetnicke pod znacima navoda.

A ti si neki mnogo ozbiljan baja, izvini 100 puta ako sam tvoj ozbiljan kriticko-analiticki um operisan od banalnosti i drugih svakodnevnih sranja sa kojima moramo da se nosimo mi obicni i pateticni pripadnici plebsa isprovocirao ...

Kramer:
A ti si neki mnogo ozbiljan baja, izvini 100 puta ako sam tvoj ozbiljan kriticko-analiticki um operisan od banalnosti i drugih svakodnevnih sranja sa kojima moramo da se nosimo mi obicni i pateticni pripadnici plebsa isprovocirao ...

Ja ne smatram da imam ozbiljan kriticko-analiticki um operisan od banalnosti i drugih svakodnevnih sa kojima morate da se nosite vi obicni i pateticni pripadnici plebsa koje sam navodno isprovocirao.

Sta vise, ja sam gori od plebsa, ja sam za njega tezak sljam, odmetnik i zli separatista.

Kremeru to je najobicniji Canon A400 vrlo prihvatljiva cena trenutno oko 10.000 na snizenjima, preko 25 razlicitih opcija i 3.2 megapixela, zoom 2.2 a opticki 7.0, ali ga retko koristim jer se raspe slika,ima kamericu itd.Idealno za letovanja i zezanje!
Imas i boljih i skupljih, ali ja imam skoro sve od Canona i zadovoljna sam!

A sto se tice komentara ljutog strelca,
pa umetnost je relativna stvar, neki cak misle da je ono sto zvrlja nas drazesni Koja u forumu Ludila umetnost...sta da ti kazem, ni ja nesto nevolim Pikasa al volim lepotu prirode UZIVAJ!Und tschus!

Nemoj da mi se svadjate na temi jer cu sve da vas PREBIJEM, BREE! :p
Evo vam fotki jednog cike iz Amerike da uzivate malo!!!

These photos were taken by Jorn Olsen, he lives on Heartwell Park in Hastings, Nebraska.

college-view.jpg

looming-presence.jpg

lumpy-cieling.jpg

hodgepodge.jpg

Sily:
Kremeru to je najobicniji Canon A400 vrlo prihvatljiva cena trenutno oko 10.000 na snizenjima, preko 25 razlicitih opcija i 3.2 megapixela, zoom 2.2 a opticki 7.0, ali ga retko koristim jer se raspe slika,ima kamericu itd.Idealno za letovanja i zezanje!
Imas i boljih i skupljih, ali ja imam skoro sve od Canona i zadovoljna sam!

Hvala Sily.

Back