LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
E, ali sad ti je i nebo izgubilo boju. Selektuj samo donju polovinu pa desaturizuj Blue i Cyan kanale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SIPATICHNO,VEROVATNO OVA CETVRTA. BTW.KAKVIM APARATOM RADISH OVO...krejzi_dajmond:
JA OBOZAVAM FOTOGRAFIJU,POGOTOVO UMETNICKU.ZANIMA ME JEL' RADISH DIGITALUSOM ILI ONIM STARIM PROFI APARATOM SA PROMENLJIVIM OBJEKTIVIMA.NA ZALOST NEMAM NI JEDAN NI DRUGI,ALI KAD SKENIRAM JEDNOM UZIVOTU ONE SA SVOG IDIOTA MOZDA IH I POSTAVIM NA SAJT.NISU LOSHE.IMASH JAKO INSPIRATIVNIH SLICICA MORAM DA PRIZNAMSily:
EXTRA!NADREALIZAMkandidat:![]()
AMORFIJA
SKROZ ODLICHNO,SVAKA CAST!KAKO JE OVO NASTALO?FJUKsmeh:
VERY SIMPAkandidat:
LePiaf:
Gle, javio se i kvazi-intelektualni ego-cirkus. Hajde, napishi nam josh neshto.scharfschuetze:Ova zagađena suburbija me podseća na stanje tvog jadnog uma.
LePiaf:Gle, javio se i kvazi-intelektualni ego-cirkus. Hajde, napishi nam josh neshto.
Pogotovu u toj sivoj gami.
Cekamo te od nedelje!!!zainteresovana:Vrabac, odlična ti je fotka!Pogotovu u toj sivoj gami.
Imam i ja poneke koje bi mogle da se vide, u boji, ali... nedelja, gotovo sa kompom, familija me već cima za rukave.![]()

ne mogu da uvučem, pa baš nikako! Ali, evo ipak nekih, za početak malo BG-a, tačnije, zoovrt.