Naše um. fotke

Link_by_CandyGuru.jpg

Krupnije na:
http://ic1.deviantart.com/fs7/i/2005/200/3/a/Link_by_CandyGuru.jpg

divlja u srcu:
Fotka je fenomenalna! :-D
E si ti to fotografisao?
Ne moze da se udje na deviantart. :-(
Fala, fala... moja fotka.
Sad sam primetio da ne moze da se udje preko linka. Nije hteo ni da mi linkuje veliku fotku, vec samo ovaj preview.
Ali: idi na "copy link location" pa paste-uj adresu u adress bar.

Neko vreme sam posecivao artsig.com. Masovna pojava su ljudi koji ostavljaju low-fi fotografije svoje "sitne djece", sa naslovima poput "little angel" ili "how cute"... Kvalitet im je i sa umetnichke i sa chisto tehnichke strane chesto takav da jedva mogu da prodju i za porodichni album. Tu i tamo bih negativno prokomentarisao takav neki rad (pristojno ali otvoreno) a onda bih u uzvratnom komentaru dobijao takve flame-ove da je to prosto na neki nachin bilo i zabavno.

LePiaf:
Neko vreme sam posecivao artsig.com. Masovna pojava su ljudi koji ostavljaju low-fi fotografije svoje "sitne djece", sa naslovima poput "little angel" ili "how cute"... Kvalitet im je i sa umetnichke i sa chisto tehnichke strane chesto takav da jedva mogu da prodju i za porodichni album. Tu i tamo bih negativno prokomentarisao takav neki rad (pristojno ali otvoreno) a onda bih u uzvratnom komentaru dobijao takve flame-ove da je to prosto na neki nachin bilo i zabavno.
Svaka konstruktivna kritika je dobrodosla, samo bez vredjanja i vulgarnosti.Inace ova tema je otvorena za sve, a svako stoji iza svog rada.Licno izbegavam da komentarisem tudje radove, jedino ako me neko direktno ne pita.

Back