Naše slike...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Carol

Posalji Sarah sliku na PP, nek' baci pogled...vidis da se raspricala k'o neka lezbaca...:P

KOLIKO si ti nevaspitan :eek:

o moj boze. :eek:

iskoristicu ovo da ti poslednji put [i prvi,ujedno] kazem sta mislim o tebi.

SVI tvoji postovi sadrze neku dozu perverzije
i to nije ona 'klasicna,tinejdzerska',to je ona vrsta zabrinjavajuce:confused: neke koja ne potice od osobe tinejdzerskog uzrasta nego neke zrelije osobe. :neutral:
nikada nisi hteo da postavis svoju sliku,uvek si nesto vrdao [sto sam procitala na ovoj temi,da ne pricas opet kako te ;proganjam']
uvek si izmisljao razloge,ne znas kako da prebacis slike i sl.,mada me vise plasi to sto su tvoji postovi tako nekulturni,nevaspitani i perverzni:confused:

odavno sam ja primetila da si ti opasan i jedan od pedofila na internetu
ti definitivno nisi tinejdzer. :neutral:

a sad cu te staviti na onu listu nepozeljnih da ne bih vise citala tvoje...postove.

i to nije ona 'klasicna,tinejdzerska',to je ona vrsta zabrinjavajuce:confused: neke koja ne potice od osobe tinejdzerskog uzrasta nego neke zrelije osobe. :neutral:
nikada nisi hteo da postavis svoju sliku,uvek si nesto vrdao [sto sam procitala na ovoj temi,da ne pricas opet kako te ;proganjam']
uvek si izmisljao razloge,ne znas kako da prebacis slike i sl.,mada me vise plasi to sto su tvoji postovi tako nekulturni,nevaspitani i perverzni:confused:

a sad cu te staviti na onu listu nepozeljnih da ne bih vise citala tvoje...postove.

:eek:
u ***......
funny dete..........:pop:

Puno?:):p

Rekoh ja da si se raspisala....:hahaha:

Imam jedna moja slika na pdf Humor.;)

Hoces da ti posaljem moju sliku na PP??

Ko misli da sam kao "Pedobear" neka kaze...poslacu mu svoju sliku, ma koliko god meni ruzno izgledala...:)

picture.php

Bilo bi ljepo da ovako izgledam...opet sam sanjala:besna:

Nema veze, ljepše je nju vidjeti:)

funny

Ne,nemoj molim te da postavljaš,treba mi sna večeras.:P

Ah,Saro.Čemu ovo...

Zato sto je istina. :neutral:
Moja mama je psiholog,citala sam razne knjige koje je ona prostudirala,ali na stranu to
mene on moze da 'proziva' koliko god hoce
ja nemam sta da krijem,idem u dobru skolu,druzim se sa dobrom decom,zivim u najlepsem gradu mogu cak i da kazem javno svoje ime i prezime [ :lol: ]
Sanja Nikolic,rodjena 1993. u Beogradu,opstina Savski venac i idem u skolu koja pripada istoj opstini.Rusko sam odeljenje u fil. gimn. i imam 2 brata,najbolje drugarice su mi Mirjana i Tanja,a odskora i Tatjana,Aleksandra i Gaga.

JA NEMAM STA DA KRIJEM,NITI SAM PEDOFILKA !
neka i ''FUNNY' [cije 'fore' uopste nisu smesne,barem meni :eek: ]
napise isto. :neutral:

LAZNA SLIKA LAKO MOZE DA SE [POSTAVI

ali,uostalom,ne interesuje me vise

picture.php

Bilo bi ljepo da ovako izgledam...opet sam sanjala:besna:

Nema veze, ljepše je nju vidjeti:)

Ja nista ne vidim....:p

Zato sto je istina. :neutral:
Moja mama je psiholog,citala sam razne knjige koje je ona prostudirala,ali na stranu to
mene on moze da 'proziva' koliko god hoce
ja nemam sta da krijem,idem u dobru skolu,druzim se sa dobrom decom,zivim u najlepsem gradu mogu cak i da kazem javno svoje ime i prezime [ :lol: ]
Sanja Nikolic,rodjena 1993. u Beogradu,opstina Savski venac i idem u skolu koja pripada istoj opstini.Rusko sam odeljenje u fil. gimn. i imam 2 brata,najbolje drugarice su mi Mirjana i Tanja,a odskora i Tatjana,Aleksandra i Gaga.

JA NEMAM STA DA KRIJEM,NITI SAM PEDOFILKA !
neka i ''FUNNY' [cije 'fore' uopste nisu smesne,barem meni :eek: ]
napise isto. :neutral:

LAZNA SLIKA LAKO MOZE DA SE [POSTAVI

ali,uostalom,ne interesuje me vise

Glupa si koliko si bolesna.... A ako je majka psihijatar kakav si i ti, onda je ona nikakav psihijatar.:hahaha:

Zovem se Stojan, iz Gornjeg Milanovca sam. Rodjen sam u BiH. Ima jedna forumasica za koju sam pomislio da mi je rod, ali nije zato sto su njeni rodjaci ustvari meni kumovi.
Na pdf "Astrologija" sam postavio natalnu kartu gde pisu svi ti podaci.
Sad ce ovaj pedofil da dodje da te siluje:hahaha: E, zamisli da si u pravu, i zamisli da sam ja stvarno pedofil, ja bih vrlo lako mogao sad da dodjem da te hebem...ili sta vec pedofili rade.:confused: VIdis kako si glupa?:P

Poslacu sliku nekoj od forumasica ovde prositnih pa neka ona kaze da li sam matorac....;)

P.S Moje fore ti nisu smesne zato sto si bolesna u vugla i glupa, ocigledno...:lol:

Poslednja izmena:
Ne, stvarno... Kosa mi je postal njesra zivo. Krajevi su poceli da se uvijaju, svaka dlaka vodi svoju politiku.
A necu da se sisam jos zato sto mi kratka kosa stoji lose ukoliko nije namestena neka frizura, a i stalno sam napolju, igram neki sport i znojim se i frizura se syebe.:P

Sad cu poslati jednu moju sliku hator cisto da vam kaze da nije neki matorac na slici...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back