Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
sta smrsala prepolovila se... odose toliki kilogrami bureka u nepovratttttgde si kreptoooo coveceeeeeee
Ma šta smršala, taman si hehe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta smrsala prepolovila se... odose toliki kilogrami bureka u nepovratttttgde si kreptoooo coveceeeeeee
Taman za da me dodaš na fejsu![]()
i ja istoooo![]()
![]()
Što pravite sebi dodatne korake, kao što je dodavanje na fejsu. Lepo reših stvar ovde u PM-u, uzmeš broj čisto u slučaju da neko zakasni kad se nalazite, i odmah pređete na stvar.
Previše koraka je smrt za erekciju, to je kao kad imaš predigru koja traje sat i po, i onda tek treba da ebeš. A koliko dugo je krv ostala slivena u ***** samo misliš kad će da doće do zakrčenja vena i da jednostavno crkneš a nisi je ni penetrirao valjano.
@direkt
Čoveče, kreni da radiš potpune analize serija - obradi svaku epizodu. Pogledao sam onaj klip o prvoj epizodi TWD-a - sjajno!
Direkt drago mi je da te godine nisu promenile. I dalje si napaljeni klinac![]()
pa stidimo se nemoj tako naglo prvo da se malo porazgovaramo,gde nestade zagrljaj i topla ljudska rec![]()
Isto tako sam pre neki dan sedeo na nekoj slavi i neka mala '99 me napala burazeru kao da nema sutra pa zagrli me pa poljubi me ja reko beži dete, ne znam koji je vama mladima to sve poludelo [emoji38]ahhahahha a ti sav tako fin i neiskusan muceeenik malecni
Pogledajte prilog 417652
ja zaboravila kako se ove slike stavljaju..valjda ce da uspe, gde ste forumasi brej
jedna iz wcea u stilu nadrkani pogled moj ima da te zvekne
Isto tako sam pre neki dan sedeo na nekoj slavi i neka mala '99 me napala burazeru kao da nema sutra pa zagrli me pa poljubi me ja reko beži dete, ne znam koji je vama mladima to sve poludelo [emoji38]
Samo mlado krepto, sve ove do recimo 95-og godišta se nećkaju i premišljaju, a ovi pozniji milenijalci odma prelaze na stvar, a pritom uviđam da su neke likuše koje su tipa '97 zrelije (seksualno, emotivno) od riba našeg '93 godišta. I šta ja da se bakćem sa vršnjakinjama, nek se nose dovraga sa svojim nesigurnostima i kompleksimaSamo mlado
Isto tako sam pre neki dan sedeo na nekoj slavi i neka mala '99 me napala burazeru kao da nema sutra pa zagrli me pa poljubi me ja reko beži dete, ne znam koji je vama mladima to sve poludelo [emoji38]
Ima to svojih problema bajo moj, te roditelji te izlaženje, oće sve da proba, a meni muka više dajte da se obesimSamo mlado krepto, sve ove do recimo 95-og godišta se nećkaju i premišljaju, a ovi pozniji milenijalci odma prelaze na stvar, a pritom uviđam da su neke likuše koje su tipa '97 zrelije (seksualno, emotivno) od riba našeg '93 godišta. I šta ja da se bakćem sa vršnjakinjama, nek se nose dovraga sa svojim nesigurnostima i kompleksima [emoji38] Samo mlado
Ne ne otero sam ja to reko devojčice ili odmah sad idemo u wc ili se skloni, ona se frapirala i sklonila, posle me gledala ispod oka onim pogledom "a kako bi bilo da sam rekla ajde"pedofilu xixi