Nase slike vol.2

Što pravite sebi dodatne korake, kao što je dodavanje na fejsu. Lepo reših stvar ovde u PM-u, uzmeš broj čisto u slučaju da neko zakasni kad se nalazite, i odmah pređete na stvar.

Previše koraka je smrt za erekciju, to je kao kad imaš predigru koja traje sat i po, i onda tek treba da ebeš. A koliko dugo je krv ostala slivena u ***** samo misliš kad će da doće do zakrčenja vena i da jednostavno crkneš a nisi je ni penetrirao valjano.

Što pravite sebi dodatne korake, kao što je dodavanje na fejsu. Lepo reših stvar ovde u PM-u, uzmeš broj čisto u slučaju da neko zakasni kad se nalazite, i odmah pređete na stvar.

Previše koraka je smrt za erekciju, to je kao kad imaš predigru koja traje sat i po, i onda tek treba da ebeš. A koliko dugo je krv ostala slivena u ***** samo misliš kad će da doće do zakrčenja vena i da jednostavno crkneš a nisi je ni penetrirao valjano.

pa stidimo se nemoj tako naglo prvo da se malo porazgovaramo,gde nestade zagrljaj i topla ljudska rec:cry:

@direkt

Čoveče, kreni da radiš potpune analize serija - obradi svaku epizodu. Pogledao sam onaj klip o prvoj epizodi TWD-a - sjajno!

E hvala! :D
Razmišljao sam o tome da obrađujem svaku epizodu, al bi postalo monotono, a i oduzimalo bi mi dosta vremena. Pritom bavim se na kanalu i drugim stvarima, tako da još moram da iskristališem šta će tu da ostane za stalno :) Ali biće još sadržaja, sad sam u nekom čudnom vajbu, moram da se stabilizujem pa da nastavim s produktivnošću :cool:

Direkt drago mi je da te godine nisu promenile. I dalje si napaljeni klinac :D

Moguće, samo što sada češće ebem :lol: No to ne znači da nisam napaljen u onom međuperiodu između dva koitusa :mrgreen:

Isto tako sam pre neki dan sedeo na nekoj slavi i neka mala '99 me napala burazeru kao da nema sutra pa zagrli me pa poljubi me ja reko beži dete, ne znam koji je vama mladima to sve poludelo [emoji38]

Samo mlado krepto, sve ove do recimo 95-og godišta se nećkaju i premišljaju, a ovi pozniji milenijalci odma prelaze na stvar, a pritom uviđam da su neke likuše koje su tipa '97 zrelije (seksualno, emotivno) od riba našeg '93 godišta. I šta ja da se bakćem sa vršnjakinjama, nek se nose dovraga sa svojim nesigurnostima i kompleksima :lol: Samo mlado

Samo mlado krepto, sve ove do recimo 95-og godišta se nećkaju i premišljaju, a ovi pozniji milenijalci odma prelaze na stvar, a pritom uviđam da su neke likuše koje su tipa '97 zrelije (seksualno, emotivno) od riba našeg '93 godišta. I šta ja da se bakćem sa vršnjakinjama, nek se nose dovraga sa svojim nesigurnostima i kompleksima :lol: Samo mlado

Much truth there :zblesav:
Mada mislim da je emocionalna zrelost generalno kritična :mrgreen:

Samo mlado krepto, sve ove do recimo 95-og godišta se nećkaju i premišljaju, a ovi pozniji milenijalci odma prelaze na stvar, a pritom uviđam da su neke likuše koje su tipa '97 zrelije (seksualno, emotivno) od riba našeg '93 godišta. I šta ja da se bakćem sa vršnjakinjama, nek se nose dovraga sa svojim nesigurnostima i kompleksima [emoji38] Samo mlado
Ima to svojih problema bajo moj, te roditelji te izlaženje, oće sve da proba, a meni muka više dajte da se obesim :mrgreen:

Sent from my D6603 using Tapatalk

Back