Nase slike vol.2

malopre kod ortaka ,ja navaren lezim,ne mogu mrdnem,al kad sam osetio da mi nesto gmize po vratu,skocio sam kao bicem isiban
bem ti bubu gadnu,zamalo da me pojede

al kako smo dosli do buba na temi za slike , aj dont rili nou

Ne, leptiri su generalno bas gadni. Nije da ih ne volim, al nije ni da ih volim, za razliku od ostatka sestonogog sveta. :lol:
Miseve ne volim bas, zato sto mi zatezu zivce onim trckaranjem, ali nije da ih se gadim ili plasim.

A dobro, svi se necega boje, je l da? :lol:

Hahahaa, bogomljka je bila moj kućni ljubimac. Uginula.
Sad imam
centipede_hawaiian.jpg

Leposavu :D

Najgore od svega je kad radim iza kuce,a tu ima korova za prodaju..na tone, visi je i od mene.zamahnem onim srpom a oni beli leptiri samo izlecu,ulaze mi u kosu,pod majicu,u usta
pizzda im materina..gadno njesra
tamo sam video nekog pauka sa crvenim i crnim sarama...

@Maggie
Moj brat je uhvatio velikog belog debelog crva, jednog on onih sto zive u trulom drvecu. Zvao se Zile, i ziveo je u zarobljenistvu citave dve nedelje, ako i toliko. :lol:

(Zapravo, u pitanju je bila larva... Necega, al ono. :lol:)

Poslednja izmena:
ja gajim kucne paukove. :) Kada me neki insekt iznervira,ja ga udarim blago da ga osamutim,otkinem krilca i bacim pauku. :) Obostrana korist. Imao sam jednog ogromnog,ali ga keva da li ubila ili je ocistila paucnu. :sad2:

Haha, to sam i ja radio, ali su smor zato sto nekad nece da pojedu bube...sad sam uzeo neke male mravice pa njima bacam stetocine, uvek je zanimljiva borba... :mrgreen:

@ Sniki

Leposava ima dobrih 13-14 centi, samo mi se nešto ispuštila zadnjih dana. Neće da jede.
Veoma sam zahvalna mojim ljubimcima, od kad ih imam, mama mi ne prelazi prag sobe. Što meni sasvim odgovara.

Mislim da smo smorili ljude ovim slikama, dajte neki dekolte, šiškice, puć puć

Poslednja izmena:

Back