RHCP
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Fino.

Samo, šta je ovo bilo ovako oblačno?

Samo, šta je ovo bilo ovako oblačno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti to mene uslovljavaš, evo s fejsbuka
![]()
Da ne ispadne da sam samo MJ ofarbao, evo malo i Verwestici: Uz tebe bih uvek nosio onu papirnu kesu za voće.
Da ne ispadne da sam samo MJ ofarbao, evo malo i Verwestici: Uz tebe bih uvek nosio onu papirnu kesu za voće.
Pussy, da ti je kraca kosa bila bi ista ko vik.bekam, a obrve mi se ne sviđaju.previse zakosene...
od vrata naniže-bombona
[Ne_Vazim_Se];18555417:bilo da je to istina ili ne, jako je ruzno to reci nekome.
... josh neshto... da li bi joj to rekao bash tako u stvarnom zivotu, iskreno?
gotivish sterilnu lepotu vishe od ove neobichne?
ja ne, kapiram da bi mi Suzana bila manje privlachna sa ravnim obrvama.
[Ne_Vazim_Se];18555666:shta ti govore... to za kesu?
chudno, nisi ruzan uopshte... kapiram da preterujesh... ili se druzish sa bash retardiranim ribama, shto bi moglo da objasni ove frustracije
a i nije svaka devojka ista... je*iga ta koja te je uvredila pod parolom iskrenosti je takva, njoj vratish istom merom...
e al' vidish kako je tebe zabolelo... a ti si josh mushko, zene su mnogo osetljivije.
znash ti shta ti uradish devojci takvim komentarima... zjuuuu...
A i svi imamo nedostatke neke, sad bi ja mogao svakome od vas da nadjem manu neku, ali cemu to, kad ih ja prvi imam milion.
zato sto mozemo i da se kudimo a ne samo hvalimo... neko je dobar i los a ne samo dobar.
Mogu da vidim nekoga kako ja hoću.
MJ,nisam mislio da te nablatim, već samo da kažem kako ja vidim tvoje noge. Ostalo je u redu. Slika sa cvikama može lako da završi na forumu xD
Pussy, da ti je kraca kosa bila bi ista ko vik.bekam, a obrve mi se ne sviđaju.previse zakosene...
od vrata naniže-bombona
p.s. slobodno vi mene blatite, ne smeta mi. mislim samo da nije ok da svima ovde govorimo da su zgodni i lepi iako svi nisu-mo. to je danasnji trip, megan fox je svima lepa a imala je opracija vise nego sto sam ja cevapa pojeo.
Pa, sad... Nije da nije...![]()
Mogu da vidim nekoga kako ja hoću.
MJ,nisam mislio da te nablatim, već samo da kažem kako ja vidim tvoje noge. Ostalo je u redu. Slika sa cvikama može lako da završi na forumu xD
od vrata naniže-bombona
p.s. slobodno vi mene blatite, ne smeta mi. mislim samo da nije ok da svima ovde govorimo da su zgodni i lepi iako svi nisu-mo. to je danasnji trip, megan fox je svima lepa a imala je opracija vise nego sto sam ja cevapa pojeo.
Kačila sam već. Davno! Pre nego što sam otišla sa teen-a i pre nego što si ti došao.Ne stidim se ničega.
Ne razumem koji je tvoj problem. Ako ti je neko ružan ili debeo... brate, zaobiđi. I što sad mešaš Verwest? Oladi malo!
ja se secam tih slika
a ja nemam nijednu sa cvikama....ali bukvalno...
zato sto ih nosim samo po kuci...jer mi drugacije nisu ni potrebne....![]()
ja se secam tih slika
a ja nemam nijednu sa cvikama....ali bukvalno...
zato sto ih nosim samo po kuci...jer mi drugacije nisu ni potrebne....![]()
Video sam ja jednu tvoju sa cvidžama...![]()
Ma jedna slika, koja je btw. stara makar godinu dana...
![]()
mislim da znam na koju mislis...xD
kad smo isli na skolsko takmicenje u kragujevac pa smo nocili u cacku...
i glupirale se nesto...imam crven karmin i u duxu sam xD
tu si jedinu mogao da vidis xD