Nase slike vol.2

ti to mene uslovljavaš, evo s fejsbuka
33672_113342742059546_100001514633241_91484_3080968_n.jpg

zemo, fair play :rumenko: Tamna kombinacija, pretty cool :cool:

Poslednja izmena:
Mogu da vidim nekoga kako ja hoću.
MJ,nisam mislio da te nablatim, već samo da kažem kako ja vidim tvoje noge. Ostalo je u redu. Slika sa cvikama može lako da završi na forumu xD :p

Da ne ispadne da sam samo MJ ofarbao, evo malo i Verwestici: Uz tebe bih uvek nosio onu papirnu kesu za voće.

Pussy, da ti je kraca kosa bila bi ista ko vik.bekam, a obrve mi se ne sviđaju.previse zakosene...
od vrata naniže-bombona

p.s. slobodno vi mene blatite, ne smeta mi. mislim samo da nije ok da svima ovde govorimo da su zgodni i lepi iako svi nisu-mo. to je danasnji trip, megan fox je svima lepa a imala je opracija vise nego sto sam ja cevapa pojeo.

Da ne ispadne da sam samo MJ ofarbao, evo malo i Verwestici: Uz tebe bih uvek nosio onu papirnu kesu za voće.

bilo da je to istina ili ne, jako je ruzno to reci nekome.

ne moramo svima prichati da su lepi i zgodni, dovoljno je to reci onima za koje mislimo da jesu.

ostale komentare je bolje uchtivo preskochiti.

ok je to shto iskazujesh svoje mishljenje, tvoje pravo tebra... ali malo kulture nije na odmet.

... josh neshto... da li bi joj to rekao bash tako u stvarnom zivotu, iskreno?

Pussy, da ti je kraca kosa bila bi ista ko vik.bekam, a obrve mi se ne sviđaju.previse zakosene...
od vrata naniže-bombona

gotivish sterilnu lepotu vishe od ove neobichne?

ja ne, kapiram da bi mi Suzana bila manje privlachna sa ravnim obrvama.

i ne znam zashto, ali osecam se nekako glupo shto pricham o tome ovde :lol:

[Ne_Vazim_Se];18555417:
bilo da je to istina ili ne, jako je ruzno to reci nekome.
... josh neshto... da li bi joj to rekao bash tako u stvarnom zivotu, iskreno?

gotivish sterilnu lepotu vishe od ove neobichne?
ja ne, kapiram da bi mi Suzana bila manje privlachna sa ravnim obrvama.

Meni to govore na svakom koraku, u tolikoj meri da ja znam da to nije toliko baš tačno. Znači preteruju do 00. Baš ga zakucavaju do daske.
Ružno jeli? Cure stalno govore, momci nisu iskreni, e pa evo. Mene napiče, kad se malo ljutnem, onda kažu šta se ljutiš kad smo iskrene...znači kod iskrenosti nema ljutnje po curama.
Od prošlog avgusta, evo još malo i biće cela godina odkako sam počeo i u lice da govorim. Nemam više milosti...Niti vremena da se pretvaram, jer kad tad se u zanosu otkrije šta stvarno mislim, pa bolje dmah na početku da kažem pa šta bude.

Da, nekako mi one njene deluju strašno, ne znam rečima da opišem.
Nebi sigurno, jer su joj oči isto kose. Dobro joj stoji, to ne poričem, samo se meni manje sviđa.

Nisam niti ću išta reći kako bih nekoga uvredio, samo iznosim svoje mišljenje i to iskreno.

shta ti govore... to za kesu?

chudno, nisi ruzan uopshte... kapiram da preterujesh... ili se druzish sa bash retardiranim ribama, shto bi moglo da objasni ove frustracije :lol:

a i nije svaka devojka ista... je*iga ta koja te je uvredila pod parolom iskrenosti je takva, njoj vratish istom merom...

e al' vidish kako je tebe zabolelo... a ti si josh mushko, zene su mnogo osetljivije.

znash ti shta ti uradish devojci takvim komentarima... zjuuuu...

[Ne_Vazim_Se];18555666:
shta ti govore... to za kesu?

chudno, nisi ruzan uopshte... kapiram da preterujesh... ili se druzish sa bash retardiranim ribama, shto bi moglo da objasni ove frustracije :lol:

a i nije svaka devojka ista... je*iga ta koja te je uvredila pod parolom iskrenosti je takva, njoj vratish istom merom...

e al' vidish kako je tebe zabolelo... a ti si josh mushko, zene su mnogo osetljivije.

znash ti shta ti uradish devojci takvim komentarima... zjuuuu...

Ma nema šta ne, ružan,odvratan,prvi put me vidi odmah debil, retard... imaju nekakav stav: ako imaš pare može i oko da ti fali, ako nemaš vaki si naki si.

hvala ti...
dosad na koje sam naletio skoro sve su budale

ja sam mj rekao ono za noge, nisam joj rekao: noge,ruke,kosa,haljina,oci....
meni napakuju sve. nije isto...

****** miša, šta se tu može..

Apsolutno nista pozitivno neces postici tako sto ces nekome reci da ruzno izgleda jer ljudi imaju ogranicenu kontrolu nad svojim izgledom. Uz to, samo bezveze stvaras lose vibracije, jer ukus varira + svi oni vec znaju da nisu savrseni. Znaci cist kretenluk.

Drugo je kad nekome kazes da laze, da se re, da je seljak, glup, naivan, prljav, neobrijan, da smrdi itd itd itd.

Poslednja izmena:
MJ,nisam mislio da te nablatim, već samo da kažem kako ja vidim tvoje noge. Ostalo je u redu. Slika sa cvikama može lako da završi na forumu xD :p

od vrata naniže-bombona

p.s. slobodno vi mene blatite, ne smeta mi. mislim samo da nije ok da svima ovde govorimo da su zgodni i lepi iako svi nisu-mo. to je danasnji trip, megan fox je svima lepa a imala je opracija vise nego sto sam ja cevapa pojeo.

Meni Megan Fox nije nista posebno :mrgreen:

od vrata naniže-bombona

Kačila sam već. Davno! Pre nego što sam otišla sa teen-a i pre nego što si ti došao. ;) Ne stidim se ničega.
Ne razumem koji je tvoj problem. Ako ti je neko ružan ili debeo... brate, zaobiđi. I što sad mešaš Verwest? Oladi malo!

Kačila sam već. Davno! Pre nego što sam otišla sa teen-a i pre nego što si ti došao. ;) Ne stidim se ničega.
Ne razumem koji je tvoj problem. Ako ti je neko ružan ili debeo... brate, zaobiđi. I što sad mešaš Verwest? Oladi malo!

ja se secam tih slika :D
a ja nemam nijednu sa cvikama....ali bukvalno...
zato sto ih nosim samo po kuci...jer mi drugacije nisu ni potrebne....:D

Back