Nase slike vol.2

Kamo srece pa da sam poletela ka moru...:lol:

283130_2335050817734_1293725973_32877874_1278276_n.jpg

:eek:

Зашто се сви сликају тако као Вервест?
Јел то неки фазон?

eee...ali ja mogu najvise da skocim :mrgreen:

Provalite kad iza njene glave izgleda kao da ima jos jedna glava...mada s' obzirom da se kupala u sumotoru ni ne cudi me sto je postala dvoglava Vervetusa... :twisted: :rumenko: :mrgreen:

Gledajte vi to, ona poletela, a njih dve na mestu, uh... :rumenko:

P.S. ne mislim na glave.

to je moja kosa pameti :P
kako si samo duhovit....:roll:

vervi duso prelepa si :rumenko:

hvala :zag:

Ti si luda Vervest ako si se kupala na gradCkoj plazi. Odmah tu ispod su cevi od kanalizacije. Svi koji se kupaju u moru od nedelju dana dobiju stomacni virus. Banjaj se na divljoj plazi i neces imati problema! :) Ima sta da se vidi,bio sam u obe one tvrdjave tamo (imaju pauci ko ovaj moj monitor,a mreze su ko orman kada nisam umro kad sam zakacio od jednu). Ne preterujem,na svakih metar po mreza,usro sam se.

Visoko skačeš, da nisi koza(jarac) u horoskopu? xD
Zgodna si, od vrata naniže.

p.s. nema brus, vide se bra...... :D

ovan (ovca) xD
trenirala sam odbojku dugo, sta da ti kazem xD
zato skacem xD

p.s. imam brus...crkni xD

Ti si luda Vervest ako si se kupala na gradCkoj plazi. Odmah tu ispod su cevi od kanalizacije. Svi koji se kupaju u moru od nedelju dana dobiju stomacni virus. Banjaj se na divljoj plazi i neces imati problema! :) Ima sta da se vidi,bio sam u obe one tvrdjave tamo (imaju pauci ko ovaj moj monitor,a mreze su ko orman kada nisam umro kad sam zakacio od jednu). Ne preterujem,na svakih metar po mreza,usro sam se.

kupala se tamo na slami...

a bila sam na tvrdjavi...
dobro je sto to nisam ranije znala :eek:

Back