Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Kakva jebena projekcija! Ako se neko napusio kur.ca sada to si jedino ti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si se ti sine napusio kur.ca sada...
Racunaj da je teretana korisna iz potrebe za fizickom aktivnoscu,lako je mom djedu bilo da izgleda dobro kad je kosio cele godine,kopo,trco,radio 10 sati dnevno..
Sa druge strane u gradu nemas mnogo mogucnosti da se fizicki aktiviras pa radis u teretani...
Drugo zasto iskompleksirane,ako devojke vole lepu gradju,trbusnjake,biceps ovo ono...sto si iskompleksiran?Radis ono sto ti pomaze da nadjes sto privlacnijeg partnera,nista drugo..Usput ti to donosi snagu,muda,lepotu i zadovoljstvo samim sobom....
Hahaha ***** snagu. Teretana je dobra ako hoces da svrsavas na sebe. Snaga je irelevantna stvar,za razliku od ludosti...
Kako si se ti sine napusio kur.ca sada...
Racunaj da je teretana korisna iz potrebe za fizickom aktivnoscu,lako je mom djedu bilo da izgleda dobro kad je kosio cele godine,kopo,trco,radio 10 sati dnevno..
Sa druge strane u gradu nemas mnogo mogucnosti da se fizicki aktiviras pa radis u teretani...
Drugo zasto iskompleksirane,ako devojke vole lepu gradju,trbusnjake,biceps ovo ono...sto si iskompleksiran?Radis ono sto ti pomaze da nadjes sto privlacnijeg partnera,nista drugo..Usput ti to donosi snagu,muda,lepotu i zadovoljstvo samim sobom....
Hahaha ***** snagu. Teretana je dobra ako hoces da svrsavas na sebe. Snaga je irelevantna stvar,za razliku od ludosti...
[Ne_Vazim_Se];18117118:ne, zapravo... "ludost" je pitanje percepcije, shto si jachi lakshe ti je da budesh lud...
[Ne_Vazim_Se];18117273:pa lepo, je l' ti lakshe liku od sto kila da kazesh "shta je bilo pi*ko jedna!?" kad imash 50 kila ili 150 kila?
Fizicka snaga igra ulogu u ringu, i to poprilicnu.. Ali ne toliko masa, vec radije izdrzljivost kardio i tome slicno.. Mada opet koliko ja razumem vi niste fajteri u ringu.. ako ste vec toliko opasni itd, smesno je pricati o fizickoj snazi kao relevantnoj u nekoj znacajnijoj meri...
Sto se tice izgleda i tome slicno, svakako je + imati lepo telo i za devojku i za decka... NAravno nije JEDINO bitno, ali je bitno.
Tu si u pravu.. Ali ako hoces da budes siledzija opet ti je fizicka snaga samo 1 + u nizu...
[Ne_Vazim_Se];18117387:hahahha pa na ulici igra josh vecu ulogu... recimo za ring ti je preduslov kondicija, ok pomaze i za ulicu, ali snaga + brzina(eksplozivnost) je ono shto odredjuje pobednika u ulichnom shibanju... ne znam kako bih definisao to... ali recimo... jachi je onaj lik koji je sposobniji da zada shto snaznije udarce, ali precizno i za shto krace vreme.
jeste, ali bahat plus... jako bitan plus... plusina![]()
Ja mislim da ljudi ovde koji govore o nepotrebnosti teretane, nisu ulicni borci... Tj ne da mislim prilicno sam siguran... Mada ne podrzavam ovog lika sto pljuje po teretani, msm logicno jer i sam idem![]()
[Ne_Vazim_Se];18117551:pa brate i da jesi ili nisi dobra je to stvar, na stranu shto je dobro za zdravlje i izgled, sve i da se ne shibash po ulici bahat je osecaj kad znash da si jachi od vecine ljudi... a i mogu ti reci kad si toliko fizichki superioran nekako te ne pogadja vishe toliko kad ti neko slabiji ***** neshto... bukvalno u poslednje vreme me sve manje dotichu ti verbalni napadi... ranije sam pizdeo, i odmah ulazio u napushavanja i to... sad mi se deshava da me iscima neki smeshan lik enshto i ja mu samo kazem "dobro", svestan da mogu da mu lupim shamarchinu da ga prevrnem kad god hocu... i kerovi su takvi, mi i oni smo slichni po mnogo chemu... recimo Dzeri (pas od drugara, prebahat je, bash ratnichki pas) ide ulicom i uopshte ne gleda kad laju neke sline na njega sakriveni iza ograde... okrene glavu samo kad ugleda nekog bash bash velikog i opasnog kera... a oni mali kerovi laju i kidishu na sve... pokushavajuci tako da nadoknade velichinu... siroti... e, tako nekako ti je i sa ljudima... jednostavno, mnogo je dobar osecaj kad si jak, i tada mnogo manje okolina moze da utiche na tebe.
[Ne_Vazim_Se];18117273:pa lepo, je l' ti lakshe liku od sto kila da kazesh "shta je bilo pi*ko jedna!?" kad imash 50 kila ili 150 kila?
Kakvi bre ulični borci te spopali , mnogo bre gledaš NG i one meksičke bande po Tihuani i LA-u .Ja mislim da ljudi ovde koji govore o nepotrebnosti teretane, nisu ulicni borci... Tj ne da mislim prilicno sam siguran... Mada ne podrzavam ovog lika sto pljuje po teretani, msm logicno jer i sam idem![]()
Kakvi bre ulični borci te spopali , mnogo bre gledaš NG i one meksičke bande po Tihuani i LA-u .![]()
Problem je brate sto ljudi ovde slabo razumeju da muda(ludost)mogu da dodji iskljucivo iz fizicke snage,grupe koja stoji iza tebe(i ocekivanja iste) i samopostovanja..niko se ne radja lud..
Racunaj da 90% onih sto imaju po 50 kila i prave festu to rade samo i iskljucivo sam zbog toga sto imaju 5-10-30 drugara iza sebe..nek se nadje neki ''lud'' lik naspram fajtera od 90 kila u treningu negde gde mu nema drugara...pa da vidim koliko je lud...
mudro![Ne_Vazim_Se];18117551:pa brate i da jesi ili nisi dobra je to stvar, na stranu shto je dobro za zdravlje i izgled, sve i da se ne shibash po ulici bahat je osecaj kad znash da si jachi od vecine ljudi... a i mogu ti reci kad si toliko fizichki superioran nekako te ne pogadja vishe toliko kad ti neko slabiji ***** neshto... bukvalno u poslednje vreme me sve manje dotichu ti verbalni napadi... ranije sam pizdeo, i odmah ulazio u napushavanja i to... sad mi se deshava da me iscima neki smeshan lik enshto i ja mu samo kazem "dobro", svestan da mogu da mu lupim shamarchinu da ga prevrnem kad god hocu... i kerovi su takvi, mi i oni smo slichni po mnogo chemu... recimo Dzeri (pas od drugara, prebahat je, bash ratnichki pas) ide ulicom i uopshte ne gleda kad laju neke sline na njega sakriveni iza ograde... okrene glavu samo kad ugleda nekog bash bash velikog i opasnog kera... a oni mali kerovi laju i kidishu na sve... pokushavajuci tako da nadoknade velichinu... siroti... e, tako nekako ti je i sa ljudima... jednostavno, mnogo je dobar osecaj kad si jak, i tada mnogo manje okolina moze da utiche na tebe.
iskusno!Problem je brate sto ljudi ovde slabo razumeju da muda(ludost)mogu da dodji iskljucivo iz fizicke snage,grupe koja stoji iza tebe(i ocekivanja iste) i samopostovanja..niko se ne radja lud..
Racunaj da 90% onih sto imaju po 50 kila i prave festu to rade samo i iskljucivo sam zbog toga sto imaju 5-10-30 drugara iza sebe..nek se nadje neki ''lud'' lik naspram fajtera od 90 kila u treningu negde gde mu nema drugara...pa da vidim koliko je lud...
ma ne lep si skroz znači![]()
amfobolija-promenom mesta zareza menja se smisao recenice. A posto ti nisi stavila zarez ova recenica je dvosmislena. Al verovatno si mislila da je lep.