Nase slike vol.2

227480_2027107284179_1438960360_2410370_2927491_n.jpg

evo i mene :rumenko:
fenseraj, posla na svadbu... :lol: :lol: :lol:

Cuti dok ne pocnemo i tebe da zajebavamo debeli!

:tick::tick:

slike od par meseci,za one obdarene znanjem arapskih cifara, pise,barem na poslednje dve

:kiss:
specijalno za ghosta idu slike sa maturske, kad bude bila, i sa 6 kila manje(za sada, do mature nadam se i vise, ali ne verujem jer stres,bato,stres) nego na prikazanim vam slikama:heart:

Bata friendly, sa ponosom ti mogu reci da imam 110 kila i da mogu vola da patosiram. Amin.

@jelena Ja sam ostao zatecen...:heart::lol:

pa ovaj 1 drugar ima ruku ko lopatu i onda kad me pukne po ruci prsti mu preteknu na lepezu :lol:

... a zivotinja kad te udari onako iz shamara pomeri te tri metra i ja shto mu vichem "ae jache pi*kice dedina!" ... nismo normalni. :mrgreen:

'oce neko zuce? :D ... e, evo josh jedna, gistro zbog zuca ali nazire se pozeraj :mrgreen:

zuce2.jpg

[Ne_Vazim_Se];17932471:
pa ovaj 1 drugar ima ruku ko lopatu i onda kad me pukne po ruci prsti mu preteknu na lepezu :lol:

... a zivotinja kad te udari onako iz shamara pomeri te tri metra i ja shto mu vichem "ae jache pi*kice dedina!" ... nismo normalni. :mrgreen:

'oce neko zuce? :D ... e, evo josh jedna, gistro zbog zuca ali nazire se pozeraj :mrgreen:

zuce2.jpg
Jel te to neko greškom dovatio ispod oka umesto po ramenu , ili je to zbog svetla ? :think:
[Ne_Vazim_Se];17932577:
hahaha :D ma kul je veruj mi kad se uhodash malo...

moramo da igramo jednom nemoj zajebavash :mrgreen:

e, vidi Saru :heart: ... najjachi ker ikad (osim Dzerija :mrgreen:) ... kolko je luda. :D

Ala skače :ok: , mada za pita ili staforda ima jedno 10 -15 kg viška . :lol:

[Ne_Vazim_Se];17932577:
hahaha :D ma kul je veruj mi kad se uhodash malo...

moramo da igramo jednom nemoj zajebavash :mrgreen:

e, vidi Saru :heart: ... najjachi ker ikad (osim Dzerija :mrgreen:) ... kolko je luda. :D

ma znam, za'ebavam se, mi igramo isto to, samo sto udaramo pesnicom, realno pesnica mnogo manje boli od samara... :mrgreen:

Aaa, kako je lud ker...je l' to bere tresnje? :mrgreen: Koja je rasa? Lici na stafa ili pita sto rece Bundy iznad... :p

ne vazim se , tebi svi klipovi snimani digitronom ?? :lol:

a za slike.... ... ..... . . . . . . ..

pa da, ovim digitronom shto vidish da drzim u ruci... a prokleti samsung ***... 1.3 megapiksela vish kolko je ruzno... nokijinih 1.3 izgleda mnogo bolje.

a za slike shta? nikad nisam kapirao shta znache te tachkice :mrgreen:

Jel te to neko greškom dovatio ispod oka umesto po ramenu , ili je to zbog svetla ? :think:

Ala skače :ok: , mada za pita ili staforda ima jedno 10 -15 kg viška . :lol:

Hahah to su podochnjaci brate ***... previshe gudre i poneki pacov :mrgreen:
vutra.jpg
skankol.jpg
spidz.jpg
pacov.jpg
Pit je... pa to zato shto stalno ima shta da jede debela :D ... uvek je puna njena chinija :mrgreen: ... znam da ne bi trebalo tako al ***... moracemo je malo na dijetu :think:

ma znam, za'ebavam se, mi igramo isto to, samo sto udaramo pesnicom, realno pesnica mnogo manje boli od samara... :mrgreen:

Aaa, kako je lud ker...je l' to bere tresnje? :mrgreen: Koja je rasa? Lici na stafa ili pita sto rece Bundy iznad... :p

da zato je shamar gotivniji :mrgreen: ... meshavina pita i pita :mrgreen: ... ali kad' su panduri pitali za njih je bio staford :mrgreen:

...brate drvo joj je fetish... znachi ljude ne konstatuje ali zato drvece... auuu... glodje drvo dok mu skroz ne oguli koru sa svih strana, nekih metar i po u visinu... a onda predje na drugo.

... i tako bi mogla ceo park da oljushti da je mi ne zaustavimo. Najjachi pas. :D

Pa Joki, mi to sve od srca srcu... :heart: :mrgreen:

@NVS

Hahaha, za pandure uvek svi kazu Staf... xD Najjace je sto ja imam sar peja i 2x sam se nabedjivao sa pandurima da nije pit...koliko su pametni brate, bolje umesto da nas smaraju lepo odu i glodju neko drvo... :mrgreen:

A ker je vrhcina, takvog ja trazim...rezervisao sam i ja jednog kod nekog lika sto ima skotnu pitu... :P

Back