Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
najbolje je kad si solo ?
to pricaju samo pi*ke koje ne mogu da smuvaju dobru ribu koja im se svidja...![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to pricaju samo pi*ke koje ne mogu da smuvaju dobru ribu koja im se svidja...![]()
![]()
![]()
evo i mene
fenseraj, posla na svadbu...![]()
![]()
![]()
hahahhahahha ne, ja malu maturu odradila jos pre 3 godine![]()
nisam rekla na koju maturu mislim![]()
![]()
Cuti dok ne pocnemo i tebe da zajebavamo debeli!
slike od par meseci,za one obdarene znanjem arapskih cifara, pise,barem na poslednje dve
specijalno za ghosta idu slike sa maturske, kad bude bila, i sa 6 kila manje(za sada, do mature nadam se i vise, ali ne verujem jer stres,bato,stres) nego na prikazanim vam slikama![]()
![]()
Jel ono Rexona na gornjoj slici?
Jel te to neko greškom dovatio ispod oka umesto po ramenu , ili je to zbog svetla ?[Ne_Vazim_Se];17932471:pa ovaj 1 drugar ima ruku ko lopatu i onda kad me pukne po ruci prsti mu preteknu na lepezu
... a zivotinja kad te udari onako iz shamara pomeri te tri metra i ja shto mu vichem "ae jache pi*kice dedina!" ... nismo normalni.
'oce neko zuce?... e, evo josh jedna, gistro zbog zuca ali nazire se pozeraj
![]()
Ala skače[Ne_Vazim_Se];17932577:hahahama kul je veruj mi kad se uhodash malo...
moramo da igramo jednom nemoj zajebavash
e, vidi Saru... najjachi ker ikad (osim Dzerija
) ... kolko je luda.
[Ne_Vazim_Se];17932577:hahahama kul je veruj mi kad se uhodash malo...
moramo da igramo jednom nemoj zajebavash
e, vidi Saru... najjachi ker ikad (osim Dzerija
) ... kolko je luda.
ne vazim se , tebi svi klipovi snimani digitronom ??
a za slike.... ... ..... . . . . . . ..
Jel te to neko greškom dovatio ispod oka umesto po ramenu , ili je to zbog svetla ?![]()
Ala skače, mada za pita ili staforda ima jedno 10 -15 kg viška .
![]()
ma znam, za'ebavam se, mi igramo isto to, samo sto udaramo pesnicom, realno pesnica mnogo manje boli od samara...
Aaa, kako je lud ker...je l' to bere tresnje?Koja je rasa? Lici na stafa ili pita sto rece Bundy iznad...
![]()