Nase slike vol.2

ono za sta sam kompetentna je da ti kazem

-manijacka,masna kosa,sa razeljkom :thumbown:
-stil oblacenja koji je totalno operisan od bilo kakvog ukusa ili se oblaci kezual ili kao dizelas ili kao fenser,ne moze sve
-povijena ramena,nekako cudno stajanje od kog delujes kao da si bolestan,kao da si retardiran,kao da treba bezati od tebe jer ces nesto da mi preneses

keve mi,nemoj da se ljutis,bolje da ti kazem da ispravis

Nije mi masna kosa nego mokra,i ne češljam se tako nego sam samo pomerio kosu sa čela jer je bila mokra.

- Sto se tice tebe sto pitas dal' si (mnogo :D) ruzan... Pa, dal' si normalan? Prvo, fizicki izgled stvaaarno nije toliko bitan, drugo- sa takvim samopouzdanjem neces daleko da doguras :DD I trece- da, obrva je tezak promasaj, a ovako si simpatican :D

Pa ja ne kapiram, deluje mi ko da je to neka nauka imati devojku. Koliko razumem danas je to kao svima u interesu da imaju nekoga vec od 12 godina, is vaki dan bez veze je kao dan koji nije ni postojao
ako je tako otvoreno trziste, sta god nudio prodaces.

:aha: Tvoju sam videla,ruzan si ko ****. Razmak izmedju zuba ti je toliki da laste mogu da se ugnezde. :zcepanje:

Sine, ti kad postavis sliku ti se javi (znam sine da si zensko, al' kontam da licis na deckica) :lol: A da, neces jer si gaborka :ok: Thought so. Kao drugo, ta dva zuba su mi vestacka jer sam lomio svoje, tako da nisu imali razmak kad su uradjeni vec se stvorio od ishrane itd...i mogu da ih sredim kad god pozelim s obzirom da samo treba da se skinu i nameste ponovo (*** mozda ti nemas sebi da priustis toliko, teska vremena, ekonomska kriza)...Kao trece, pogledaj se u ogledalu kad se istusiras pa pogledaj moje telo i idi placi :sad2: So, to conclude, haters gonna hate, mirers gonna mire :cool:

Come at me bro! :mrgreen:

Poslednja izmena:
Sine, ti kad postavis sliku ti se javi (znam sine da si zensko, al' kontam da licis na deckica) :lol: A da, neces jer si gaborka :ok: Thought so. Kao drugo, ta dva zuba su mi vestacka jer sam lomio svoje, tako da nisu imali razmak kad su uradjeni vec se stvorio od ishrane itd...i mogu da ih sredim kad god pozelim s obzirom da samo treba da se skinu i nameste ponovo (*** mozda ti nemas sebi da priustis toliko, teska vremena, ekonomska kriza)...Kao trece, pogledaj se u ogledalu kad se istusiras pa pogledaj moje telo i idi placi :sad2: So, to conclude, haters gonna hate, mirers gonna mire :cool:

Ja sam prelepa i nemam potrebe da nekom nesto dokazujem,pogotovu na forumu. Vetrozube,da imas love vec bi ih sredio. :aha: To je samo varka,samo si naduvao u teretani. Ajde prekini da ides ako smes?

imas razmak izmedju zuba :zaljubljena:

Imam i ja :zskace:

:lol:

imas razmak izmedju zuba :zaljubljena:

Imam i ja :zskace:

:lol:

Tvoji su :lol:? Onda moras da ih unistis da namestis :sad2: A ja ne moram lalalala (moji su vec unisteni i izvadjeni zivci :hahaha:)...Ma razmak mi je 2 mm, vidi se malo, nista strasno...Ali 'ebiga Stivi, hejteri su to :think:

Inace, mislim da na ovoj temi treba da postoji pravilo da samo oni koji postavljaju ili su postavili sliku/e u proslosti mogu da komentarisu. Otherwise, you get troll attacks!

Tvoji su :lol:? Onda moras da ih unistis da namestis :sad2: A ja ne moram lalalala (moji su vec unisteni i izvadjeni zivci :hahaha:)...Ma razmak mi je 2 mm, vidi se malo, nista strasno...Ali 'ebiga Stivi, hejteri su to :think:

Inace, mislim da na ovoj temi treba da postoji pravilo da samo oni koji postavljaju ili su postavili sliku/e u proslosti mogu da komentarisu. Otherwise, you get troll attacks!
Mislim i ja . Ali ja ne mogu da donosim tako velika pravila . :neutral: Inace moj razmak je cini mi se manji , i da moj je . :)
Nisam merio , ali ako je 2mm kao na tvojoj slici, onda mi nekako deluje da je moj manji tj manje primetan . :think: Mozda i gresim naravno . Al mi je nekako simpatican, mislim i tvoj i moj :lol: Generalno, razmaci su cool .
What was Sniki saying? :ceka:

Lepsa si od one... :rumenko:

@Stiven

Da samo sto je njemu razmak nastao od hrane, a tebi od mljac - mljac blowjobe...

@TLOS

Daj reci na pubu kako si uspeo unistiti zube... :lol:
Opusti se ....

Nije strasno .

88575715.png

Uploaded with ImageShack.usEvo jedne moje slike, ali bas je stara, 2(ako ne i vise) godine vec ima xD.... Sad sam se dosta promenio, ali nemam neke novije da se lepo vidim :(..

Poslednja izmena:

Back