Raisa
Iskusan
- Poruka
 - 5.462

Kola nisu moja, mojne se lozite
![]()
ma sta dok poraste ,vec je porastao lol
jos 3-4 godine i imala svaka gola da pada

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kola nisu moja, mojne se lozite
![]()
kod mene imas 100% sansi,samo skini to versko obelezje sa sebe

kod mene imas 100% sansi,samo skini to versko obelezje sa sebe
 ti ces biti jako zgodan kad porastes
licis na Viktor Savica jako

ma hebes +, mene interesuje sta je obuo..ono?!![]()

Skinuo sam![]()
Porastao sam
Nisam znao ko je toSada sam trazio da vidim
Nisam hteo da mi slikaju carape![]()

ma sta dok poraste ,vec je porastao lol
jos 3-4 godine i imala svaka gola da pada
 šta bre koj ku rac, meni da se svidja bilo bi me briga za farmerke , ali nije moj tip kapiram doduše da bi mogao biti atraktivan curamaJedna od slika mene i Zach-a - http://img151.imageshack.us/i/meandzach.jpg/

))delujes mladoliko
zgodan si ,ali i lep,to je vec redje
al ostajem pri tome sto sam rekla,jos 3-4 godine i svaka ce gola pasti
i stoje ti ta kola,mislim,bogatstvo
al nabavi crna![]()

Nije mi problem 
ako zameni farmerke ?šta bre koj ku rac, meni da se svidja bilo bi me briga za farmerke , ali nije moj tip kapiram doduše da bi mogao biti atraktivan curama
što si ti meni nešto poznata ili zak pojma nemam znam ovu sliku negodj sam je videla![]()
Nije ni moj....ako zameni farmerke ?šta bre koj ku rac, meni da se svidja bilo bi me briga za farmerke , ali nije moj tip kapiram doduše da bi mogao biti atraktivan curama
što si ti meni nešto poznata ili zak pojma nemam znam ovu sliku negodj sam je videla![]()
Nije ni moj....
Eh.... ništa pre od dečka ne može da me odbije od nepismenosti i jajaraste odeće....

ako zameni farmerke ?šta bre koj ku rac, meni da se svidja bilo bi me briga za farmerke , ali nije moj tip kapiram doduše da bi mogao biti atraktivan curama
Sigorno si sliku negde videla, cesto je postujem po netu naa ovakvim temama.

Izgledam malko nadrogirano,ali čisto da ostavim koju oznaku ovde
![]()
![]()
pa ne nisam sigorna bila ali da, znam da jesam![]()

Izgledam malko nadrogirano,ali čisto da ostavim koju oznaku ovde
![]()
![]()
 Doduse nisam te ovako zamisljao, a u drugu ruku ne znam ni kakvog sam te zamisljao, a u trecu ruku nisam te ni zamisljao... 
Ajde, nemoj da si zlobna... :/
Evo ga novi bacje na teen-u...Doduse nisam te ovako zamisljao, a u drugu ruku ne znam ni kakvog sam te zamisljao, a u trecu ruku nisam te ni zamisljao...
![]()
 ...sto se tice pognutosti,to je iritantni problem uzrokovan visenjem nad ovim smarajucim forumom 
Ajde, nemoj da si zlobna... :/
Evo ga novi bacje na teen-u...Doduse nisam te ovako zamisljao, a u drugu ruku ne znam ni kakvog sam te zamisljao, a u trecu ruku nisam te ni zamisljao...
![]()

Nemoj se sad pravdati...sto se tice pognutosti,to je iritantni problem uzrokovan visenjem nad ovim smarajucim forumom
![]()
 Cuti, ko zna kakva je verovatnoca...verovatnotjo daj sliku 
A u kojim si ga pozama zamisljao? Golog? Polu golog?![]()