Nase slike vol.2

Narukvica je gotivna skroz samo je skupa u pm :) srebrna 3.500 din al' nije mi zao sto sam dao tolike pare jer vredi po meni

Istina, ja sam uzeo i zlatnu, ali je ruznija od srebrne 10x...a obe sam uzeo zbog te gume od koje su napravljenje vecinom, imam neku narukvicu s' mora sto sam uzeo, neki pingvin il' delfin uradjen na njoj, 200 din. a bolja mi od obe ove skupe zato sto nema sanse da pukne, puna guma, a i kopca je drugacija... :P

221877_1809622932848_1608233798_31720669_5778277_n.jpg

Jao, vidi kako me je iskulirala, izvini pecurko, bas si riba, hoces li me sad udostojiti te mi odgovoriti? Smrc, smrc...kme

hahaha, strasnih ljudi ima na ovom forumu

Ja mislim da je to do blica i aparata celokupno...

Sniki,nemoj da si ljubomoran. Evo ja te volim i meni nisi dosadan i tebi cu uvek na sve da odgovorim cak iako me nista i ne pitas. :)

Aaaa ne... Ja kad kazem da je nesto lepo to je tako i tacka.

Na sta ljubomoran? Sto je vama odgovorila, a meni nije? Nije tako, da mislim da je prelepa ja bih rekao, ali me je vise zanimalo zasto ono ispisuje po zidu, ali vidim da je ribica postala ribetina pa joj nije do odgovaranja... :(
E, tak'e forumase volem, a ne ovakve k'o pecurka, jednom je dzarnem i odmah mi se nesto naljuti, a ona mene podyebava non stop...pf... :)

Pa dobro, ako ti kazes da je lepa onda se moradem slozit...ba :P

Na sta ljubomoran? Sto je vama odgovorila, a meni nije? Nije tako, da mislim da je prelepa ja bih rekao, ali me je vise zanimalo zasto ono ispisuje po zidu, ali vidim da je ribica postala ribetina pa joj nije do odgovaranja... :(
E, tak'e forumase volem, a ne ovakve k'o pecurka, jednom je dzarnem i odmah mi se nesto naljuti, a ona mene podyebava non stop...pf... :)

Pa dobro, ako ti kazes da je lepa onda se moradem slozit...ba :P

Ljubomorko jedan... :P Mozda dete nije videlo ili joj je crko net,sta se odma srdis? Tako te volim. :)

Back