Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Ta je mocna... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E ljudi, ljudi...
Odrijao sam jednu polovinu glave, a na drugoj imam jos uvek dugu kosu...
Aj ako me ne bude mrzelo sutra okacicu fotku![]()
(sivi dzemper)

Ma ja je ne bih ni pit'o...
sta ti imas protiv kilograma viska911s [SK];17013155:...I koji kilogram viška, tako tipično za te godine![]()
Ko je rekao da ja imam šta protiv čegasta ti imas protiv kilograma viska

sačekaćemo Overa da se javi.Ti bre Snickersu nista ne razumes.

911s [SK];17029567:Ko je rekao da ja imam šta protiv čega
Nego eto tako, nekoj stoji lepo, nekoj nikako, nekoj su butine vrhunske, a nekoj su prstići debeli
Doduše zanimljive su ove nove gerenacije, kad žensko još nije punoletno a visoko je 180 do 190 i ima preko 70 kg, mora da ima neka teorije i na temu togasačekaćemo Overa da se javi.

ima veliko doope i sise i ili je isfolirana glupa kucka ili je ludaca,ali dobra dusa. Moja zapazanja na tu temu.911s [SK];17029567:Ko je rekao da ja imam šta protiv čega
Nego eto tako, nekoj stoji lepo, nekoj nikako, nekoj su butine vrhunske, a nekoj su prstići debeli
Doduše zanimljive su ove nove gerenacije, kad žensko još nije punoletno a visoko je 180 do 190 i ima preko 70 kg, mora da ima neka teorije i na temu togasačekaćemo Overa da se javi.
911s [SK];17030181:Na temu svake ženske osobe iz mog opisa ili na temu goreprikazane na fotografijama?
Dobro,falim joj ja.