- Poruka
- 32.028
No stvarno mislim da si lep kad to kažem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nesmeta ni najmanje....Samo ono za Kurvu matorom homo pedofilu!.....
Ali nisam ni prijavio....sta me briga ba....
Nego ova tema se zove "nase slike".....malo manje neslanih komentara,malo vise slika...
Ti PUŠIŠAli ja sam stvarno najstvarnije mislila da mi se svidjaš kad sam to rekla!
Samo od skora moram da pazim i na godine, jer više nisam maloletna, ali ko da je meni zakon ikad bio problem
:?
oduvek sam cepala plakate po varoši, bacala pikavce po drumu i tako dalje
?To svi kažu, pogledaj se u ogledalo i videćeš da ti je lice crveno od suza.
Ti PUŠIŠ?

Demisteru trebalo bi da taj fazon kasnije prodaš svojim drugovima demisteru I i demisteru II, smejaće se koliko ih ja znam, iako ih naravno ne znam, osim što poznajem tip čoveka - voline i to mnogo bolje nego što bih volela.
a mrs makiiii!!! imam fobiju od SVIH buba,znas ti kakav je ovo sok za mene koja sam ustala pre 1min -.-

Meni nesmeta ni najmanje....Samo ono za Kurvu matorom homo pedofilu!.....
Ali nisam ni prijavio....sta me briga ba....
Nego ova tema se zove "nase slike".....malo manje neslanih komentara,malo vise slika...
‚Kako to da ti ja nadimak "maki margo" a musko si...

Dje barem ne stavi miki...ovako mi je prva asocijacija bila neka marija koja voli margitu stefanovic![]()
ajde mala ne seri
zašto i kako ti smeta buba sa slike?
zato sto imam fobiju od njih -.- i ti da se bojis,visine npr. i neko stavi sliku slikanu sa vrha veeelike zgrade...ne bi ti bilo bas naj -.- i jos ova buba ovako zumirana

zato sto imam fobiju od njih -.- i ti da se bojis,visine npr. i neko stavi sliku slikanu sa vrha veeelike zgrade...ne bi ti bilo bas naj -.- i jos ova buba ovako zumirana
ne seri