Prasling
Ističe se
- Poruka
- 2.675
ne,ovaj,ne serem.....imam fobiju od njih....a nastavis li ovako,i svinje cu poceti da svrstavam na dno lestvice -.-
rekla bih ti još jednom "ne seri", ali ako to učinim, postaće kliše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne,ovaj,ne serem.....imam fobiju od njih....a nastavis li ovako,i svinje cu poceti da svrstavam na dno lestvice -.-

Neko cudo.......
![]()
Sta je ovo? Rak ili popac? Meni lici na raka,ne znam okle vam ideja da je buba? Ili je ovo neka posebna vrsta buba raka koja zivi u Crnoj Gori i prozdire neoprezne turiste?
Sta je ovo? Rak ili popac? Meni lici na raka,ne znam okle vam ideja da je buba? Ili je ovo neka posebna vrsta buba raka koja zivi u Crnoj Gori i prozdire neoprezne turiste?

Mislim da je popac crne boje, lici na skakavca pomalo...nemam pojma koja je ovo buba...

Rodjena je pre vremena...![]()
Ovo jeste insekt.....xD
dete popca i skakavca![]()

Izvinjavam se selektovanim korisnicima koji su se udubili u raspravu o nekoj živuljki na slici maki margoa koji ju je krvoločno ubio(pogani pacov) zbog poslatih reputacija. Morao sam prasling-u da dam jednu![]()
To se ceni, dala bik i ja tebi, al ne daju, kažu alava sam svinja.

Mozda....Ja sam je svejedno smako.......i ona je iz Bosne![]()

Zasto si ubio jadnu zivotinju koja te ne ugrozava?
Ako si je posle pojeo onda ti je oprosteno,a ako si je ubio radi hira treba te tuci!
Ovo jeste insekt.....xD
a koji je ovo insekt?
Zasto si ubio jadnu zivotinju koja te ne ugrozava?
Ako si je posle pojeo onda ti je oprosteno,a ako si je ubio radi hira treba te tuci!
![]()

Ovako nesto nebi smio smaknut obicnom nogom
![]()
Ovako nesto nebi smio smaknut obicnom nogom
![]()