Nase slike vol.2

Fale ti godine,malo visine,malo vise sisa,a kad porastes onda mozemo da ti zalepimo neku vecu ocenu,za sad 6,5! Msm mi trazimo foto model ili devojku i samo devojke,a ne devojcice mogu da dobiju visoku ocenu! Niko ti ovim nije rekao da si ruzna vec da si jos daleko od ribe zbog godista i ne razvijenosti koje uslovljeno godistem!!

eh,lepo sto si iskren :) a koliko treba godina da napunim da bih usla u izbor "fotomodela" ili kako ih vec nazivas?....btw,sad da li mi fali visina,ne bih rekla,jer visoka sam oko 175cm(mozda malo manje) a ima puno starijih devojaka koje su nize od mene ;)

Ma ajde Miki, pa ja se još pojavim ovde s vremena na vreme. :mrgreen: Tako da nisam prepustila vlast Overu načisto

http://img69.imageshack.us/img69/6355/yeysp.jpg

Stručni žiri, ocenite i Fiđu, on je stasao za ženidbu :rumenko:

Hmmm...
-cednost lica - 9
-velicina sisa - 8,9
-velicina dupeta - ne vidi se lepo, ali znam da je 10 :rumenko:
-izgled kose i sminke - ne razumem se u to, ali da recem 10
-godiste - 19 god.
-visina - 1.80
-uhranjenost - 10
-izgled tela kao celine - 10
:rumenko: Sta cu, svidza mi se pussy...:rumenko:

Poslednja izmena:
A bre Overu, ja joj dao devetke da ne bi ti slucajno [poceo da *****s kako se ulizujem, a gledaj tebe! :tiganj: :mafijas:

Onda ja da kazem da joj dajem ocene iste k'o Over...:rumenko:

P.S. Valjda bi za god. bilo fora da kazemo koliko staro izgleda...ako je klinka,a izgleda starije to je onda fora kao...sta znaci ako joj dam 10, koliko god. onda ima? :huh:

Gledaj,gledaj,gledaj! Pa što me ne ženite, šta čekate?!
Znala sam da će sesi i dobrodušnost da mi izvuku prosek. Obožavam ove igrice na teensima. :rumenko:
Je l možete sad vas dvojica da se okačite da vam zakitim po jednu lentu najseksi hodajuće persone il moram da vadim slike iz naftalina,a

Fale ti godine,malo visine,malo vise sisa,a kad porastes onda mozemo da ti zalepimo neku vecu ocenu,za sad 6,5! Msm mi trazimo foto model ili devojku i samo devojke,a ne devojcice mogu da dobiju visoku ocenu! Niko ti ovim nije rekao da si ruzna vec da si jos daleko od ribe zbog godista i ne razvijenosti koje uslovljeno godistem!!

Kako sad ovo? Pa znaci ovde ne treba da se kace oni ispod 18... Kakve veze lepota ima sa godistem? Neko kad je lep, on je lep, nebitno da li ima 5,10,15 ili 55 godina... Kriterijum ti je krajnje glup... Ok ovo za razvijenost, ali nisam znala da je to toliko presudno za visoku ocenu...:think:

Kako sad ovo? Pa znaci ovde ne treba da se kace oni ispod 18... Kakve veze lepota ima sa godistem? Neko kad je lep, on je lep, nebitno da li ima 5,10,15 ili 55 godina... Kriterijum ti je krajnje glup... Ok ovo za razvijenost, ali nisam znala da je to toliko presudno za visoku ocenu...:think:

stvarno... ova tema je pod "tinejdzeri"... tako da... :lol:
mada se slazem da trebamo da uvedemo i ocenjivanje... :ok:

Back