Nase slike vol.2

Ne zelim da spamujem no imam jedni nedoumicu . Sa kojom mislju ovaj narod kaci slike svojih misica :think: Mislim , otvoricu jednog dana kad me ne bude mrzelo jednu filozofsku temu, jer definitivno obuhvata jedan socioloski fenomen medju omladinom :lol: Ne bi li to bilo isto kao kada bih ja procitao neku debelu knjigu i onda pricao o tome cak i kada me neko ne pita . :lol: Cuj , nemam nista protiv da neko prikaze sebe onako kako misli da je najbolje ali ja sam zamisljao ovu temu kao mesto gde mozemo videti kako ko izgleda :aha:

Ne zelim da spamujem no imam jedni nedoumicu . Sa kojom mislju ovaj narod kaci slike svojih misica :think: Mislim , otvoricu jednog dana kad me ne bude mrzelo jednu filozofsku temu, jer definitivno obuhvata jedan socioloski fenomen medju omladinom :lol: Ne bi li to bilo isto kao kada bih ja procitao neku debelu knjigu i onda pricao o tome cak i kada me neko ne pita . :lol: Cuj , nemam nista protiv da neko prikaze sebe onako kako misli da je najbolje ali ja sam zamisljao ovu temu kao mesto gde mozemo videti kako ko izgleda :aha:

I ja se pitam,i za sise isto

slazem se, retardirano je skroz kacenje misica ili ostalo, ima body bulding teme. A sto se tice zenskih atributa opet ih ima gde oces na netu. :ok:

ahahahahahahaha izgledas kao da teretane nikada nisi video,a kamo li vezbao. koliko si pricao,ja reko taj je neki grmalj ko orman.

hahah, postavljao sam slike i pre ove, shatro nisi video :lol:

ovaj vidi, to je tvoja pogreshna predstava o teretani da svako ko trenira mora da bude grmalj... ja to nikako ne mogu biti sa svojih 75 kila :( , ali za svoju tezinu sam bahat lik. :)

sad loshe mi je da ti odgovorim bash kao LoS shto ti je rekao na isti komentar... ali, ako je izgledam kao da nikad nisam trenirao (a izgledam jer sam premrshav :( ) ... kako onda ti izgledash? :lol:

...ono obzirom da ja imam manje kila a duplo sam jachi i svaki mishic mi je 3 puta veci od tvog?

mislim chemu ti kompleksi, ti se sad meni neshto kao podsmevash... :lol: ... a i ja i ti dobro znamo da bi te prevrnuo iz udarca. :)

dakle tebra... manje kompleksa, vishe treninga... i jednog dana, kad vidimo neki tvoj mishic, mozemo ponovo o ovome.

Ma ok je cak i kaciti to ali, zar nije kontraproduktivno . Mislim, njihov cilj je da pokazu kako se lepo gradjeni ovo ono, a meni to na kraju ispada totalno smesno :confused: No dobro , to je samo moje misljenje .

meni bash i nije... hteo sam da postavim neku sliku dok sam josh normalan, chisto da bude i iz tog perioda.... pre nego shto se puknem i postanem zver :D

Jes vala, ja se slazem sa Stivenom. I meni je ovo znotu :D

ma brate.... tuzno je shto neki ne mogu pet propadanja da urade i onda kao znash... chemu te slike... :lol:

[Ne_Vazim_Se];18318886:
hahah, postavljao sam slike i pre ove, shatro nisi video :lol:

ovaj vidi, to je tvoja pogreshna predstava o teretani da svako ko trenira mora da bude grmalj... ja to nikako ne mogu biti sa svojih 75 kila :( , ali za svoju tezinu sam bahat lik. :)

sad loshe mi je da ti odgovorim bash kao LoS shto ti je rekao na isti komentar... ali, ako je izgledam kao da nikad nisam trenirao (a izgledam jer sam premrshav :( ) ... kako onda ti izgledash? :lol:

...ono obzirom da ja imam manje kila a duplo sam jachi i svaki mishic mi je 3 puta veci od tvog?

mislim chemu ti kompleksi, ti se sad meni neshto kao podsmevash... :lol: ... a i ja i ti dobro znamo da bi te prevrnuo iz udarca. :)

dakle tebra... manje kompleksa, vishe treninga... i jednog dana, kad vidimo neki tvoj mishic, mozemo ponovo o ovome.

BAs pamtim ko je kakav i cuvam slike na kompu. :roll: Ja imam 80 kila,180cm visine. Smesno je to zato sto si se sav ukrutio da bi kao pokazao neke misice i nesto se bahatis,a realno sam mislio da treniras ozbiljno godinama zato mi je smesno. Ne kazem da si ruzan,vrljav ili nesto,nego uopste ne delujes kao neko ko nesto vezba. Ja izgledam ok. :) Jes,kako nije,ma 10 puta. :lol: Teretana donosi samo snagu da podignes nesto,a u tuci bi dobio batine od nekog makar bio po 2 ormana. Zbog likova kao ti normalne ljude koji idu u teretanu ostali smatraju debilima. Evo pesmice za tebe.

pa znam, zato ti kazem, bedak za tebe... imam pet kila manje i ne bi mogao da me pomerish, a ja tebe da gurnem oduvacu te... a to za tuchu ne lupaj molim te kad ne znash... i ne sine, ne izgledash ok nikako :lol: ... buduci da si mali lik koji nema mishice a da stvari budu josh gore ima stomak... ali dobro, teshi se ako ti je tako lakshe :) ... pa verujem da neki, tipa kvada, i jesu veci deset puta... zbog likova kao shto sam ja? :hahaha: ... ne znash ti nishta o meni, ja sam svestrana lichnost i bash nikada nisam bio klasichan teretana frik... tako da cesh morati vishe da se potrudish sa izborom muzike....

Back