RHCP
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Ako slušaš bend grimreaper, taman izgledaš metalski, a to je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garant si na filozofskom?![]()
Oh, Stivene, ti tačno znaš šta treba reći u svakom trenutku. :*
Stivi, coming out finally?![]()
Uh, kako je to lepo...ta osecanja i to snimanje joj...Tupsone, ode li ti u Bec ili propadas na Balkanu?
![]()
Grimu, što kod mene na faksu nema takvih poput tebe?
![]()
@TLOS87
Ovaj, ne, ovo je psycho look:
![]()
pa gde su ti brate onoliki misici?![]()
Psycho look.
Znaš kako, oni koji svuda vide gejeve su uglavnom sami latentni homići. Samo kažem. (:
Pa ne bas , u sustini ni ti, ni on,ni onaj mali gastos iz UK sa cvikama , necete ici sutra na mister universum takmicenje , a ni u Avganistan da ratujete i glumite Ramba , pa da je bas toliko neophodno da budes najnapucaniji i najjaci pogotovo sto obojica niste debili i malogradjani kome je bitno sta ce neko misliti o tome dal ti je obim bicepsa 28 ili 48 cm .Sa druge strane ne treba se naravno zapustiti i usvinjiti totalno (ko ja pre par godina[Ne_Vazim_Se];18319619:pa nije kako god, nego je chinjenica da smo i ti i ja smeshni likovi i da moramo puno da treniramo da se to popravi
Ja ti nisam reko da si "sladak" niti se samozadovoljavam gledajući tvoju slikuPa to, neću gejeve, oću ženske. Kad me nećeju u stvarnom životu bar da bildam ego na internetu.![]()
Pa ne bas , u sustini ni ti, ni on,ni onaj mali gastos iz UK sa cvikama , necete ici sutra na mister universum takmicenje , a ni u Avganistan da ratujete i glumite Ramba , pa da je bas toliko neophodno da budes najnapucaniji i najjaci pogotovo sto obojica niste debili i malogradjani kome je bitno sta ce neko misliti o tome dal ti je obim bicepsa 28 ili 48 cm .Sa druge strane ne treba se naravno zapustiti i usvinjiti totalno (ko ja pre par godina) ili suprotno sasusisti se ko saraga i najgrdji pajdoman ,al ne treba se ni tolko optercivati fizickim izgledom.Prvo je psihicki stetno posto previse o tome razmisljas i trosis mozak i zivce ,a imas kapaciteta za nesto korisnije , iako je u pocetku to do jaja euforcno i ispunjavajuce . a sa druge strane za organizam nisu nikako ni ti vinstroli , deke ,naposimi i slicni proizvodi turske , kineske i avganistanske farmacije bas najzdraviji ,a udaraju i na mozak bas gadno .
![]()
Dakle, kako je biti ruzan, *glup* i mlad, Useru?
Čuj, prijateljski savet, to što si se ti napucao da lečiš komplekse, zato što si do juče bio sasušeni nerd koji je provodio dane na /b/-u (mislim, i dalje si nerd, ali barem viši nisi sasušen, jelde), nikako ne može da bude dobra stvar. No dissin'.
Čuj, prijateljski savet, to što si se ti napucao da lečiš komplekse, zato što si do juče bio sasušeni nerd koji je provodio dane na /b/-u (mislim, i dalje si nerd, ali barem viši nisi sasušen, jelde), nikako ne može da bude dobra stvar. No dissin'.