DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
sve ih zapali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa na prvoj ima malo zelja ali je zamaskirano![]()

Madaaaaaaaaaa, idem i ja, nema ni Fortesa.![]()
Odoh, odnosno bezhim definitivno!
...........................................................................![]()

Neda nam se jago ove nedelje![]()
'bem ti teren![]()
A na ''promatranju'' se osetjam kao ono jagnje shto su Shime i Nina hteli da pojedu.
Odoh, odnosno bezhim definitivno!
...........................................................................![]()
))Super fotke mozaicari
Zaboravila sam da pitam, jel se svakog dana bira pobednik?
- - - - - - - - - -
Kakav teren?
...interna pošalica između mene i jage. Nemoj da ti dajemo ideje da te ne iskvarino 
mani se ribe bre čovječe, ti spadaš u top 5 najslađih forumašica...dakle, daj sebe, mani se ribica...pa nisi ružnjikava da se skrivaš...ahahahaha))

Pa eto, shibni ti...
))ajmo zajedno, ok?))

Sime, kao da je muzika vazna kada su vinogrdi u pitanju..Ajme Nina srculence, obožavam vinograde...evo sad ću ti oprostiti, što slušaš uglavnom neku šugavu muziku..![]()

muzika dobije neku sasvim drugu dimenziju, kako da ti objasnim sad, nekako postane još moćnija, još više te ponese u neke druge svijetove...

Slusas pravoslavnu crkvenu muziku?![]()
)
)
pa znaš koleginice Nina, u vinogradu raste grožđe, a od grožđda se pravi dobro vino (kako ko), a kad konzumiraš vino, muzika dobije neku sasvim drugu dimenziju, kako da ti objasnim sad, nekako postane još moćnija, još više te ponese u neke druge svijetove...muzika+ vino je dobitna kombinacija, onaj potpuni užitak...nadam se da sam dočarao bar malo...vino na muziku, pa to ti je kao šlag na tortu sa čokoladom...