Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kolega Sime, sve je ovo sto si napisao tacno, ali kada je vino u pitanju a ne setnja po vinogradu
i to u pocetku, posle par casa, pardon flasa dobrog vina ,sve ti je jedno kakva je muzika...:mrgreen:

vjeruj mi da nije, hiljadu puta sam popio, i nikad mi nije bilo svejedno...valjda je to moje prokletstvo...nema tog alkohola, koji može da poništi užasnu muziku...:)))
a tako bih volio da sam neki šaban...lakše je, u svemu...ti prostaci, ne zahtjevaju mnogo, kako od žena , tako ni od života generalno..

evo jedna za Ninaru...tebi bi se mogla dopasti ova stvarčica...doduše i meni, ali tek od 1:07..uhhh...lec dens...ijaaaaooo

- - - - - - - - - -

idem ća sad, budite dobri, i nemojte se svađati...:kiss:

- - - - - - - - - -

ahahaha kako mi je dobro, lav is in di er....volim vas sve, volim!!! :heart:

Poslednja izmena:
Zar ti nije dosta jaja nakon praznika ? :lol:
nije :p svaki dan po jedno jaje :lol:

Đavolja Varoš je vrlo atraktivan prirodni fenomen koji se nalazi na jugu Srbije oko 90km jugozapadno od Niša. Čine je 202 kamene figure koje su nastale dugotrajnim i strpljivim radom prirode. Figure ako se duže posmatraju deluju nestvarno, kako u pogledu oblika i veličine. Kažu da je poseban doživljaj kad padne noć, a mrak pojača mistiku ovog mesta. Ponekad duva specifičan vetar, koji prolazeći kroz ove dve jaruge zapravo zvuči kao da neko ispušta krike.

evo malo dobrih fotki sa lica mesta.
Pogledajte prilog 385248

Pogledajte prilog 385251

Pogledajte prilog 385249
- - - - - - - - - -
Prelep fotke, a još više volim prateći tekst :heart:

Vidim te :lol: :heart:kako je narandžasta zemlja :lol: sve su mi dobre fotke :ok:

Evo neshto na brzaka.

33onux0.png
Dobro ti ovo na brzaka :lol:

cu nema :D

i ice i pice i malo enterijera

Pogledajte prilog 385278
Pogledajte prilog 385279

samo te promatram sefe :zper:
Pogledajte prilog 385280
I ovako je nastao Evropski restoranski vodič :lol:
kakav je to stav :zper: i ozbiljnost :lol:
Baš mi je ova fotkica kul :zaljubljena:

ne vidim ribu, ali verujem da je bila :lol: :heart:

ma slobodno ti opet...
pa bio sam i ja, pa ću opet da šibnem koju...:zkez:
čekamo :ceka: :lol:

jaooo što su lepi vinogradi :zaljubljena:

Kod mene kazu da onda i tri komarca sto oblecu cine orkestar.:lol:
d,vece svima ..:heart:
a ja kažem dobro jutro svima :heart:
..
Lep dan...subota, nadam se da ćete se odmoriti i da se niste prejeli suviše na slavi juče :lol:

A jel možemo i mi ružnjikavi, izvan tih top 5 najboljih forusmkih ribetina, da se kačimo bez ustručavanja? :lol:

Šalim se,
odlične su vam fotke....ne moram da citiram, Tesa to sve lepo odradi pa se nauživam u toj njenoj retrospektivi.

Ovo sam uhvatila u prolazu neki dan, dobra fora sa nazivom jer mislim da je neki penzionerski klub u pitanju (vidi se na fotki kako neki dedica hrli ka ulazu: )).:lol:

IMG_20160505_144414.jpg

Odoh da okačim neki mjuz na Sugijevu temu:lol:

hahaha :zcepanje:
kakav hit od naslova :super:
....
e taman sam pomislila kad sam videla Šugijevu temu, da ćeš ti sigurno znati šta da mu okačiš :lol:
..
ja sam što se tiče muzike totalni dibidus..tako da ne bih da mu kvarim temu...mada možda se i potrudim da nešto nađem :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back