Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cu nema :D

i ice i pice i malo enterijera

IMG_20160506_020234.jpg

IMG_20160506_014818.jpg

samo te promatram sefe :zper:
IMG_20160506_012617.jpg

pa znaš koleginice Nina, u vinogradu raste grožđe, a od grožđda se pravi dobro vino (kako ko), a kad konzumiraš vino, muzika dobije neku sasvim drugu dimenziju, kako da ti objasnim sad, nekako postane još moćnija, još više te ponese u neke druge svijetove...muzika+ vino je dobitna kombinacija, onaj potpuni užitak...nadam se da sam dočarao bar malo...vino na muziku, pa to ti je kao šlag na tortu sa čokoladom...

Slusas pravoslavnu crkvenu muziku? :lol:

pa naravno srećice, ali samo onu vrhunsku, dakle, najbolje od najboljeg, Vizantijsko pojanje...ali samo u trenucima, kad mi je potrebam mir, a to je veoma rijetko..:))
isto kao jazz, ne sve, samo ono najbolje...
nema tu nikakve sramote, slušam i obožavam, ono najbolje i u sevdahu..ali ne možeš ti to objasniti onim ufurima od ljudi, koji se lože samo na stranu mjuzu...znaš ono, kao ja sam kul, hoću da slušam isključivo strano...
takve folirante bih u zatvor odmah! :))
to su ti oni stari Srpski kompleksi, doduše, to je globalna pojava..:(

pa znaš koleginice Nina, u vinogradu raste grožđe, a od grožđda se pravi dobro vino (kako ko), a kad konzumiraš vino, muzika dobije neku sasvim drugu dimenziju, kako da ti objasnim sad, nekako postane još moćnija, još više te ponese u neke druge svijetove...muzika+ vino je dobitna kombinacija, onaj potpuni užitak...nadam se da sam dočarao bar malo...vino na muziku, pa to ti je kao šlag na tortu sa čokoladom...

kolega Sime, sve je ovo sto si napisao tacno, ali kada je vino u pitanju a ne setnja po vinogradu
i to u pocetku, posle par casa, pardon flasa dobrog vina ,sve ti je jedno kakva je muzika...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back