gost 372043
Iskusan
- Poruka
- 6.868
Mozda fortes moze da vidi o cemu se radi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi Nišlike
Šta ste sve okačili za par sati ne mogu da se nadivim. Svima lajk, naročito za onu malu Jaginu tetovažu, za delove sebe koje je Di kačio, jer vidim da mu se mnogo sviđa ovde, a Mini samo malo da zagolica maštu, a sad ću opet unazad da vidim da nisam nešto propustila![]()
jedno za jagu....i jedno za neshliKe
![]()
...i za Kvinsi...dobar dan
nisam bas imala vremena da se igram, secem i kropujem, pa evo jedne polumozaicne
Pogledajte prilog 358554
dont even ask
- - - - - - - - - -
A cek, sta je s fotkom, pa vidi se lepo![]()
Idi spavaj devojko...sa kim ću večeras u kafanu?![]()
...de, dobro......evo velikaaaaa...pirsing...
Pogledajte prilog 358549
...neshto ne postavljam prilog dobro...![]()
...mozhda izbrishem...
dobar dan
nisam bas imala vremena da se igram, secem i kropujem, pa evo jedne polumozaicne
Pogledajte prilog 358554
Idi spavaj devojko...sa kim ću večeras u kafanu?![]()
smislitjemo neshto...ponesi rukavice
- - - - - - - - - -
dozvolite ali...moram vas izdvojiti![]()
dozvolite ali...moram vas izdvojiti![]()
Evo brzim korakom do posla. Kasnim, Stres me lovi od ranog jutra i igra se mojim živcima
Pogledajte prilog 358555
Onda šuma i sunce ispred ulaza u kancelariju, potpuni zaokret u raspoloženju! I neka meduza koja plovi kroz vazduh...nisam ni na čemu majke mi vidite i sami
Pogledajte prilog 358557
Odbacih sandalice i kročih u mekanu i vlažnu travu. Ljudi moji, sve neuroze mog života pretvoriše se u osmeh u trenutku. A činjenica da je danas petak pojačava efekat dobrog raspoloženja
Pogledajte prilog 358560
...dozvoljavam...
...vidi, pishe ''prilog''...
...a Moderator nije izbrisao deo citata, uplashio se od mene...![]()
...petak te transformisao...jao, kako bih se izula sad...![]()
...petak te transformisao...jao, kako bih se izula sad...![]()
Moćne fotke praviš Nemesis! Odlične!
petak i tabani na travi. nije otrcana fraza da dodir sa prirodom smiruje, evo uverila sam se lično jutros.
Što se izuvanja tiče, sem u gradskom prevozu, sklona sam odbacivanju obuće u svakom trenutku i na svakom mestu.
- - - - - - - - - -
Moćne fotke praviš Nemesis! Odlične!
petak i tabani na travi. nije otrcana fraza da dodir sa prirodom smiruje, evo uverila sam se lično jutros.
Što se izuvanja tiče, sem u gradskom prevozu, sklona sam odbacivanju obuće u svakom trenutku i na svakom mestu.![]()
...i pred skupshtino...neidentifikovana letetja shtikla po glavi poslanika![]()