Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
dobar dan :D
nisam bas imala vremena da se igram, secem i kropujem, pa evo jedne polumozaicne
20150828_121830~2 (1).jpg

Mi Nišlike ;)

Šta ste sve okačili za par sati ne mogu da se nadivim. Svima lajk, naročito za onu malu Jaginu tetovažu, za delove sebe koje je Di kačio, jer vidim da mu se mnogo sviđa ovde, a Mini samo malo da zagolica maštu, a sad ću opet unazad da vidim da nisam nešto propustila :klap:

...pa ti si tu...:heart:

...mene iritira prilog koji nije prilog, mozhda si videla...mozhda nisi...sve vreme se pitam zashto je tako ispalo...nebitno, samo iritira...

- - - - - - - - - -

jedno za jagu :heart:....i jedno za neshliKe :heart:

dobar dan :D
nisam bas imala vremena da se igram, secem i kropujem, pa evo jedne polumozaicne
Pogledajte prilog 358554
...i za Kvinsi...:heart:

Evo brzim korakom do posla. Kasnim, Stres me lovi od ranog jutra i igra se mojim živcima
Pogledajte prilog 358555
Onda šuma i sunce ispred ulaza u kancelariju, potpuni zaokret u raspoloženju! I neka meduza koja plovi kroz vazduh...:lol: nisam ni na čemu majke mi vidite i sami :lol:
Pogledajte prilog 358557
Odbacih sandalice i kročih u mekanu i vlažnu travu. Ljudi moji, sve neuroze mog života pretvoriše se u osmeh u trenutku. A činjenica da je danas petak pojačava efekat dobrog raspoloženja
Pogledajte prilog 358560

Evo brzim korakom do posla. Kasnim, Stres me lovi od ranog jutra i igra se mojim živcima
Pogledajte prilog 358555
Onda šuma i sunce ispred ulaza u kancelariju, potpuni zaokret u raspoloženju! I neka meduza koja plovi kroz vazduh...:lol: nisam ni na čemu majke mi vidite i sami :lol:
Pogledajte prilog 358557
Odbacih sandalice i kročih u mekanu i vlažnu travu. Ljudi moji, sve neuroze mog života pretvoriše se u osmeh u trenutku. A činjenica da je danas petak pojačava efekat dobrog raspoloženja
Pogledajte prilog 358560

...petak te transformisao...jao, kako bih se izula sad...:heart:

...petak te transformisao...jao, kako bih se izula sad...:heart:

petak i tabani na travi. nije otrcana fraza da dodir sa prirodom smiruje, evo uverila sam se lično jutros.
Što se izuvanja tiče, sem u gradskom prevozu, sklona sam odbacivanju obuće u svakom trenutku i na svakom mestu. :heart:

- - - - - - - - - -

Moćne fotke praviš Nemesis! Odlične!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back