Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sasvim u okviru teme, osim ove crno-bele koja nezno naginje na erotiku, uglom slikanja je oduzeta erotika iako prikazuju gole zenske noge, sipak je dobra ideja.:)

sviđa mi se komentar :ok:

znaci juce bili bataci na meni
juče bataci..danas videćemo..možda kosa :lol:
ja nemam takvih umetnicikih, samo obicnih :aha:
obične i prirodne...kažu da su najlepše :ok:

- - - - - - - - - -

pa kako da iseckam ? :sad2:

Alatka Crop...pa seckaj polovinu tela...levu stranu, desnu, kako ti drago...samo da se vidi :lol:
..
ne zezaj :p

Sasvim u okviru teme, osim ove crno-bele koja nezno naginje na erotiku, uglom slikanja je oduzeta erotika iako prikazuju gole zenske noge, sipak je dobra ideja.:)

[SP[/SPOILER]

- - - - - - - - - -

Joj ljudi, moram da citiram ovo jer sam jutros, kad sam pročitala ovaj boljarinov komentar pomislila da je poslednje dve fotke on okačio, tj. fotku neke svoje ženske koja nam pokazuje šipak. :lol:
I tek posle provalim da su to u stvari Nemkine slike, ali ih nisam juče videla, pa otud zabuna.
Dobro da nisam napušila i kolegu i taj šipak:rotf:

Btw. Super su sličice, nogice, ali nokti su savršeni... :heart:

Poslednja izmena od moderatora:
evo nešto sam pokušao
ako ne ispunjava umjetnički dojam imate slobodu obrisat
fff-3-1.jpg

evo nešto sam pokušao
ako ne ispunjava umjetnički dojam imate slobodu obrisat
fff-3-1.jpg

okej vide se mišići...ali koji je ovo deo, da izvineš :rotf:
..
u šta gledam :lol:
(hoću ja njemu da objašnjavam šta je tema Mozaik..sad će da me zeza doživotno :dash:)

da li su ovo leđa? :rotf:

- - - - - - - - - -

Joj ljudi, moram da citiram ovo jer sam jutros, kad sam pročitala ovaj boljarinov komentar pomislila da je poslednje dve fotke on okačio, tj. fotku neke svoje ženske koja nam pokazuje šipak. :lol:
I tek posle provalim da su to u stvari Nemkine slike, ali ih nisam juče videla, pa otud zabuna.
Dobro da nisam napušila i kolegu i taj šipak:rotf:

Btw. Super su sličice, nogice, ali nokti su savršeni... :heart:

Kanoodler je stavila šipak :rotf:
Na moj nagovor da slika makar prstiće :lol:

ah...pa u tome i jeste fora mozaika prepoznat koji je ovo deo i gde se uklapa :per:

znači Mrs! :rotf:

jedno prijateljsko :zag:
..
ali sad mislim nešto...ako neko iseče neki drugi deo, pa ja ću se osramotiti totalno, neću prepoznati :lol:

- - - - - - - - - -

eh...pa u tome i jeste fora mozaika prepoznat koji je ovo deo i gde se uklapa :per:

- - - - - - - - - -

ovo je lakše računam

copy-of-e-16-a-1.jpg

:lol: :lol:

ako si ovo ti...lakše je...kuku meni :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back