Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
11707650_10153320024996858_7566068523210869022_n.jpg

S obzirom da se nisam usudila da spustim prozor i fotkam, i nije losa ispala :D

- - - - - - - - - -

hvala hvala :)
Bas si mi dao ideju, mogla bi da dajem imena fotografijama.
Imalo bi vise smisla i mozda bi donekle uspela docarati ono sto ja vidim :think:

oo da, sviđa m ise ta ideja, inače j sam manijak u davanju imena za fotografije ka ošto izmišljam(menjam)
imena već postojećih ulica

recimo ima jedna ulica u BEču zove se -Wallensteinstrasse aj ato promenio u = Kampari strasse jer sam par puta tu pio dobar soda-kampari :lol:

super, odlično, jasna je, staklo nije uticalo na oštrinu
vidi se su ti čisti prozori :D
Cistoca mi je druga vrsta opsednutosti :zkez:

ledja uz ledja :D
malo da dremnu posle rucka :lol:
Lenjivci :lol: Ma da ih vidis samo. Kad uspem sredicu i ostatak fotki, kad se protezu u svoj svojoj velicini...Ovako se i ne vidi kolike su zverke.

oo da, sviđa m ise ta ideja, inače j sam manijak u davanju imena za fotografije ka ošto izmišljam(menjam)
imena već postojećih ulica

recimo ima jedna ulica u BEču zove se -Wallensteinstrasse aj ato promenio u = Kampari strasse jer sam par puta tu pio dobar soda-kampari :lol:
haha, da, slicno je i ovde, samo sto ja uglavnom promenim u nase nazive, pa to tako i ostane navika. Posle kad nekom objasnjavam mahinalno izleti moj naziv pa me samo pogubljeno pogledaju :lol:

:D

сада сам ушла у кућу (:

баш је моћна сличица

Hvala :cvet:
Jesi si te nama lepo provela, isetala ono slatko kuce?

- - - - - - - - - -

Gle, i on. Sad ste vec sumnjivi :lol:

Cistoca mi je druga vrsta opsednutosti :zkez:

Lenjivci :lol: Ma da ih vidis samo. Kad uspem sredicu i ostatak fotki, kad se protezu u svoj svojoj velicini...Ovako se i ne vidi kolike su zverke.

haha, da, slicno je i ovde, samo sto ja uglavnom promenim u nase nazive, pa to tako i ostane navika. Posle kad nekom objasnjavam mahinalno izleti moj naziv pa me samo pogubljeno pogledaju :lol:

Hvala :cvet:
Jesi si te nama lepo provela, isetala ono slatko kuce?

- - - - - - - - - -

Gle, i on. Sad ste vec sumnjivi :lol:

хахах јесам одавно (:

ја волим те велике мачкице :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back