Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nista, samo se molim te cuvaj ako izbije neko sranje i nemoj u mirovne misije ako to moze uopste da se odbije, tu se isto mnogo gine, mada ti sve to bolje znas od mene. Svakako je bolje proci neki vid obuke nego da samo izbije rat i totalno neobucene ljude izbace na ratiste kao sto su to radili sa nekima u Vukovaru. Pricali su mi da krenu u kombijima iz Beograda i trasom kupe muskarce, puske u ruke i pravac ratiste. Mada necu da potsecam, mnogi su i dalje razoreni ratom. Znam dosta ratnih veterana koji su bili regularno regrutovani i onda kada su trazili penziju bili su optuzeni za drzavne neprijatelje i ne primaju penzije.

Na mirovne misije idu profesionalci. Ja sam srpski seljak, četnički unuk. Sam sam tražio da me redovno zovu u rezervu. Nije lako upamtiti sve podsisteme na tenku M-84 i njihovo pravilno korišćenje, a tek održavanje...

Hvala koleginice Lu9!

Ovo ja sve radim da bi moja deca znala. Nema vajde od retorike.

Inspiraciju mi je dao Mile Dragić - kreator naših lažnih ciljeva - ono po čemu je NATO tukao, pa se hvalio da nas je uništio, ali zapravo nije. Sa njim sam pričao i o tome kako možemo prevariti novu generaciju radara, koji imaju nomenklaturu radarskih odraza razne zemaljske tehnike, pošto mi je to donekle struka.

Poslednja izmena:
meni su bili fascinantni tenkovi na naduvavanje pa su tu gubili bombe po njivama, zastita aerodroma kada ugase svetla i postave najlon i pospu pesak po njemu pa je NATO udarao svake veceri po najlonu i najveci hit 99 mi je bila odbrana mostova, 300 civila na mostu pa ti pravi genocid ako smes. Sve je bilo na nivou uradi sam. Imala sam 6 godina i htela sam u tenk da im rusim avione.

meni su bili fascinantni tenkovi na naduvavanje pa su tu gubili bombe po njivama, zastita aerodroma kada ugase svetla i postave najlon i pospu pesak po njemu pa je NATO udarao svake veceri po najlonu i najveci hit 99 mi je bila odbrana mostova, 300 civila na mostu pa ti pravi genocid ako smes. Sve je bilo na nivou uradi sam. Imala sam 6 godina i htela sam u tenk da im rusim avione.

Tenkove na naduvavanje sada može da prepozna savremena tehnika. Ali nije velika dorada da se napravi varijanta za njih.

Ja sam hteo u PVO, ali nije bilo mesta.

kada si hteo, ne razumem se toliko, sa njima sam partijala i pricali su mi koliko ih kinje ne bas o tim detaljima. Kako se bese zove onaj vestak iz Haga koji je napisao onu knjigu o Srebrenici, verujes li mi da sam ga upoznala a toliko mi je propao mozak da mu se ne secam imena, zasu

koje su šanse nas <20cm + nemamo keš

:zcepanje:

већ има <20cm + леп+згодан=неопходан

бојим се да нема шансе ;)

- - - - - - - - - -

Slika je sa zvaničnog sajta, ali na njoj sam nezvanično i ja. Nisam baš vidljiv, ali tu sam bio. Verujte mi na reč :flert:

Pogledajte prilog 455374

одлично мој тата је би тенкиста али ја не занм ништа око тих детаља (:

Dobro vece
Desava li vam se ovo kad? :lol:
a05ZYEL_700b.jpg

Dobro vece
Desava li vam se ovo kad? :lol:
Pogledajte prilog 455424

Ma kakvi meni x para stoji u potpuno nepotrebnim stvarima:lol:

- - - - - - - - - -

Cao, meni se ne desava bas cesto, al' ako se desi jedem se danima :lol:

- - - - - - - - - -

Sav si naivan :zplez:

- - - - - - - - - -

Back to nature :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 455428
Sta reci ... kapiram da je vrh tu

- - - - - - - - - -

Ja gledam sliku I vuce me da skocim odozgo samo koliko je duboko:lol:
Def nisam normalan:lol:

LSD, kako uspevaš da Šatziki uvališ toliko lizanje za kratko vreme !?

to ovaj fazon :hahaha:

smem te ponudim pivom ali da ne mislis svasta :mrgreen:

Pogledajte prilog 455446

Hvala :cmok2: al' ne zelim da ti otimam 'od usta' :lol:
Taman cu da zagrabim iz porodicnog pakovanja, ionako ne brinem za kalorije ;)

Pogledajte prilog 455401

- - - - - - - - - -

Magija :zaljubljena:

ja mislio podelimo ti i ja, svakom po kugla a meni dve :lol:

pa da se provozamo po prirodi :D

Pogledajte prilog 455447

nije problem, zrtvovacu se, zgutacu ga sam :lol:

Pogledajte prilog 455449
vise ne nudim slatko, nagojih se :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ma kakvi meni x para stoji u potpuno nepotrebnim stvarima:lol:

- - - - - - - - - -