gost 408565
Primećen član
- Poruka
- 659
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha, da, slicno je i ovde, samo sto ja uglavnom promenim u nase nazive, pa to tako i ostane navika. Posle kad nekom objasnjavam mahinalno izleti moj naziv pa me samo pogubljeno pogledaju![]()

дивље је баш лепооо![]()

Shatzi obavezno ubaci jos tih lavova vrh su slike
- - - - - - - - - -
Hoces nesto divlje![]()

plus što sam jedan šumarak gde mi kučkari vodimo kučiće u dabl ju si(piš, kenj), ne znam kakose zove to šumače, ali ja mu nadenuo - Scheissewald![]()

Super ...to je snezni leopard ?

Nadam se samo da nemas problem s 'izletanjem' kao ja.

Vrh jesnezni al bez snega
![]()
![]()
cim me vide macke legnu da spavaju![]()

ma kako nemam, i kod švaba i kod naših...blamovi živi
sklopim neku rečenicu na nemačkom što je kod nas u žargonu normalno a kod njih ispadne ova reakcija -->![]()
ja jos ubacim pola srpskog pa to bude totalni šou 
Uglavnom tako budeja jos ubacim pola srpskog pa to bude totalni šou
![]()

ajojj majko, kombinujem ja i srpski i nemački i engleski, pa čak ubacim nešto i na latinskom...života mi
ee da, pre neku god, izmislim ti ja reč u priči sa jednim austrijancem - Ich bin patosiren (što bi značilo da sam se patosirao od piva noćas)
ali da viš' ukapirao čovek bez problema![]()
tako I ja pricam I kad zabagujem onda kazem"e ****** " odma skapiraju i potrude se malo I bolje razumeju
Hehetako I ja pricam I kad zabagujem onda kazem"e ****** " odma skapiraju i potrude se malo I bolje razumeju
![]()

Vrh je
Mada I ja kao I ova mala prosetam svuda za 5min u zoo vrtu i onda sledeca dva sata gledam samo lavove
- - - - - - - - - -
Uglavnom tako budeja jos ubacim pola srpskog pa to bude totalni šou
![]()

Haha pa toa pa zi ovu bruku...zove me jedan švaba poznanik preko ulice a men ise ušinuo vrat na spavanju
pa nikako da se okrenem, a što kažeš zablokira mozak i ne mogu da se u trenutku setim kako se kaže - okrenem, okrenuti
pa onda sklopim ja to ovako izvinjavajući se - Ich nicht kan rotate meine kopf, ich haben very, very schmerz![]()
tako I ja kad povezem nema da promasi
mene kad dozivaju odgovaram sa ich komme some
- - - - - - - - - -
mislis lavice![]()

Hvala, lepe tete.
Čudan neki list.![]()