Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super ...to je snezni leopard ?

snezni al bez snega :mrgreen:

20170521_135755.jpg

1_DSC_0139.jpg

cim me vide macke legnu da spavaju :lol:

snezni al bez snega :mrgreen:

20170521_135755.jpg

1_DSC_0139.jpg

cim me vide macke legnu da spavaju :lol:
Vrh je :lol:
Mada I ja kao I ova mala prosetam svuda za 5min u zoo vrtu i onda sledeca dva sata gledam samo lavove:lol:

- - - - - - - - - -

ma kako nemam, i kod švaba i kod naših...blamovi živi :neutral:
sklopim neku rečenicu na nemačkom što je kod nas u žargonu normalno a kod njih ispadne ova reakcija --> :eek:

Uglavnom tako bude :lol: ja jos ubacim pola srpskog pa to bude totalni šou :lol:

Uglavnom tako bude :lol: ja jos ubacim pola srpskog pa to bude totalni šou :lol:

ajojj majko, kombinujem ja i srpski i nemački i engleski, pa čak ubacim nešto i na latinskom...života mi :hahaha:

ee da, pre neku god, izmislim ti ja reč u priči sa jednim austrijancem - Ich bin patosiren (što bi značilo da sam se patosirao od piva noćas)
ali da viš' ukapirao čovek bez problema :lol:

ajojj majko, kombinujem ja i srpski i nemački i engleski, pa čak ubacim nešto i na latinskom...života mi :hahaha:

ee da, pre neku god, izmislim ti ja reč u priči sa jednim austrijancem - Ich bin patosiren (što bi značilo da sam se patosirao od piva noćas)
ali da viš' ukapirao čovek bez problema :lol:

Hehe :lol: tako I ja pricam I kad zabagujem onda kazem"e ****** " odma skapiraju i potrude se malo I bolje razumeju:lol:

Hehe :lol: tako I ja pricam I kad zabagujem onda kazem"e ****** " odma skapiraju i potrude se malo I bolje razumeju:lol:

a pa zi ovu bruku...zove me jedan švaba poznanik preko ulice a men ise ušinuo vrat na spavanju
pa nikako da se okrenem, a što kažeš zablokira mozak i ne mogu da se u trenutku setim kako se kaže - okrenem, okrenuti

pa onda sklopim ja to ovako izvinjavajući se - Ich nicht kan rotate meine kopf, ich haben very, very schmerz :dash:

a pa zi ovu bruku...zove me jedan švaba poznanik preko ulice a men ise ušinuo vrat na spavanju
pa nikako da se okrenem, a što kažeš zablokira mozak i ne mogu da se u trenutku setim kako se kaže - okrenem, okrenuti

pa onda sklopim ja to ovako izvinjavajući se - Ich nicht kan rotate meine kopf, ich haben very, very schmerz :dash:
Haha pa to :lol: tako I ja kad povezem nema da promasi:lol:
Salu na stranu ali ljudi uglavnom skapiraju cak I tako nepravilno skrojene recenice...

- - - - - - - - - -

mene kad dozivaju odgovaram sa ich komme some :mrgreen:

- - - - - - - - - -

mislis lavice :lol:

Da da Lavice ...sta je Lav bez lavica :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back