Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pun pogodak draga! :super:

Što se mene tiče ucelo 10 komada, savršeno! :zkez:
...
meni ništa ne bi ostalo garant :lol:
...
i kao nagrada dobijaš BONUS temu sutra Palmice :aha2:
:heart:

Tesa, s obzirom na to da smo u mesecu decembru, mestu radosti, poklona, Deda mrazeva, šljaštećih jelki, ljubavi, prenajedanja, opijanja... može li biti moja bonus tema za sutra "Veseli decembar"? :think:

šaci zavrnula pp, htedoh da joj reknem još nešto

Znatizelja ce mi glave doci :zkez:

- - - - - - - - - -

Šaci draga, daješ nam samo na kašičicu, a imaš puno lepih fotki :lol:
Očekujemo više od tebe, ako ovako nastaviš čini mi se da ćeš morati u špajiz sa tvojim drugarom što poklanja čokolade :p

Ti to na finjaka hoces da me prebacis iz zadnje klupe?
Moze, u zamenu za cokoladu :P

huh! dok ja stigoh kuci, da ovde ispricam eroCku bajku za laku noc, svi polegose! :huh:

a neka, nadje se i za dobar jutar, vidim Palmica zadala veselu i lepu temicu! :manikir:

--------------------------

znaci, ljudi, od tolike erotike u pp, ja sam se nocas sva smrzla, vracajuci se sama kroz grad, pa jos i pesacila, da navatam bus! :dash:

co5XXwN.jpg

ziva bruka i sramota!!! a pomalo i sudbina! :sad2:

i idemo tako, ja i moj dragi pajtas (mali fotoaparatic u desnom dzepu od omiljenog mi crnog dzubretarca), kao stranci u hladnoj zimskoj noci - korak po korak, jos malo, pa bus :malav:
on se buni, hoce da nadje nesto lepo da uslika, a ja rimujem sve zivo i divo, hladno, bre, do bola! a, ne stigoh ni motor od auta da ucipim kod sebe! :roll: kad - vidi! nesto za palmicinu temu! :zkez:

asIGovG.jpg

ma, jao, vidi! i jedan lep kandelabar za onaj Minonov tamni spajz! :srecna:
kaze, dok se juce zurkao, pregorelo mu ono romanticno svetlo sto se prebrzo pali, a jos brze gasi :rotf:

B6m6vZb.jpg

i odjednom, cujem prikocio neki auto iza mene, i neko me zove: Lunjo! Lunjo! :hej:
okrenem se, kad ono - moj drug (ne iz pp-a, naravno :( ), iz komsiluka, kaze, vozi me kuci! :think:a sta cu, hladna zimska noc.. :whistling:

VxQsRGC.jpg

steta, nista od erotike, evo me, kuci, odmrzavam se, skuvala sam caj od bosiljka... :kafaz:
a i prazan mi pp, svi polegali, eh, sudbino! al' dobro greje ovaj caj! :aha:

Hm...dalo.bi se o tome ali nisam ovde po službenoj dužnosti...:p :D

I slike od danas :lol:
Očekivalo se malo više motora, vatre i divljine, ali ne znam izgleda da vam se ova zima uvukla u kosti :p
Dobro, zadaću ja temu sutra Čaj, pa ćemo videti, da li će biti nešto toplije :lol:

Šaci draga, daješ nam samo na kašičicu, a imaš puno lepih fotki :lol:
Očekujemo više od tebe, ako ovako nastaviš čini mi se da ćeš morati u špajiz sa tvojim drugarom što poklanja čokolade :p

nisam ja za spajz, ja sam za kod psihologa :mrgreen:

aj pa ako bude neko okupljanje mozaicara slobodno nemojte me zovete, ne bih da robijam

begam

Dobro jutro lenjivci :zkez:
:zima2:
Malo je prohladno danas :lol:
Prva na temi ja, zamisli :lol:

Da vidimo šta se radilo ovih dana, sinoć, u stvari :lol:

Tesa, s obzirom na to da smo u mesecu decembru, mestu radosti, poklona, Deda mrazeva, šljaštećih jelki, ljubavi, prenajedanja, opijanja... može li biti moja bonus tema za sutra "Veseli decembar"? :think:

co5XXwN.jpg

ziva bruka i sramota!!! a pomalo i sudbina! :sad2:

i idemo tako, ja i moj dragi pajtas (mali fotoaparatic u desnom dzepu od omiljenog mi crnog dzubretarca), kao stranci u hladnoj zimskoj noci - korak po korak, jos malo, pa bus :malav:
on se buni, hoce da nadje nesto lepo da uslika, a ja rimujem sve zivo i divo, hladno, bre, do bola! a, ne stigoh ni motor od auta da ucipim kod sebe! :roll: kad - vidi! nesto za palmicinu temu! :zkez:

asIGovG.jpg

ma, jao, vidi! i jedan lep kandelabar za onaj Minonov tamni spajz! :srecna:
kaze, dok se juce zurkao, pregorelo mu ono romanticno svetlo sto se prebrzo pali, a jos brze gasi :rotf:

B6m6vZb.jpg

i odjednom, cujem prikocio neki auto iza mene, i neko me zove: Lunjo! Lunjo! :hej:
okrenem se, kad ono - moj drug (ne iz pp-a, naravno :( ), iz komsiluka, kaze, vozi me kuci! :think:a sta cu, hladna zimska noc.. :whistling:

VxQsRGC.jpg

steta, nista od erotike, evo me, kuci, odmrzavam se, skuvala sam caj od bosiljka... :kafaz:
a i prazan mi pp, svi polegali, eh, sudbino! al' dobro greje ovaj caj! :aha:

Lunjalo, lepo si nam dočarala svoje smrznuće i odmrzavanje pomoću čaja od bosiljka, sviđa mi se :lol: :zag:
Slike su odlične, ne znam koji je ovo grad, ali mi se sviđa ... nije valjda tako urban :(
Ali VESELI DECEMBAR traje, i odlična tema koju ćemo imati .. eto, pa do Nove Godine :vatromet:, naravno kao + TEMU (UVEK)

i evo, vec je novi dan, onaj od juce otisao u zaborav :srecna:
pa, da danas iskoristim moju bonus temu od (prek)juce :malav:

'ajmo! moja bonus tema je osmeh! :zkez:

JZjUhe1.jpg

OSMEHNI SE, DANAS CE SUTRA BITI JUCE! :D

mo0qQdi.jpg

:kez:
Nikada ti nećeš iz tog ćoška :nono2: :lol:
Ali sviđa mi se "pristojno" odstojanje na kom šetaju ovo dvoje :lol:, distanca mora da postoji :lol: , pa i kad su mehurići u pitanju :lol:

Pogledajte prilog 416359

Pogledajte prilog 416360

Sad Lada ovako izgleda...I mogu da ti kazem da nisam odmah provalio da je lada kad sam prvi put video uzivo.

Trust :cmok2:
Ne bi ni ja rekla da je ovo Lada - Livada .. :lol:

- - - - - - - - - -

...dobro jutrotro...:)

Panorama_321.jpg

O, pa nisam baš prva :)
Dok sam ja pisala, neko je bio brži :zag:
Pa imamo i temu za danas : IZLAZAK SUNCA

Jao, što su lepe teme, a jel treba da pišemo uvod, razradu i zaključak ili da pređemo odmah na Zaključak? :lol:

Pa kao što neko reče
ako mi se osmehneš razumeću jer to svi rade na istom jeziku evo vama jedan osmeh univerzalnog jezika ljubavi i poštovanja:heart:
Pogledajte prilog 416387

- - - - - - - - - -

Divne su vam fotkice a divni ste i vi...da ne citiram svakog posebno

Dobro jutroooooooooooooo...

Lepe fotkice unazad...:zaljubljena:

I od jutros ...@Prefi, divna fotka...:heart:

MeTJala sam neke osmehe nedavno...pa saaad ovakooo...

Izlazak sunca, ali kontra svetlo...fotkano u 7:01...

izlazak sunca.jpg

Jedan veseli decembar od ranije, odnosno moja vesela drugarica...

vesela drugarica.jpg

Ne mogu se pohvaliti da imam fotki na kojima se vidi shirok osmeh sa sve zubima...ova je postavljana na Sve moje kose...bila sam plavUjka...:fdlan:
Osmeh je osmeh...:aha:

Pogledajte prilog 416390

Pogledajte prilog 416388

Pogledajte prilog 416389

Ne mogu se pohvaliti da imam fotki na kojima se vidi shirok osmeh sa sve zubima...ova je postavljana na Sve moje kose...bila sam plavUjka...:fdlan:

Pogledajte prilog 416390

Zbog ovoga vredi vracati se i buditi se...:heart: :cmok:

:zaljubljena:

Pogledajte prilog 416388

Pogledajte prilog 416389

Pogledajte prilog 416390

:trlja: :heart2:

Kakav ti je stav oko pletenja kose? :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back