Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jago, lepotoooooo.... :heart: :zag:
Pa da se podsetimo:

attachment.php

a to li je...
te žene i deca komšo imaju prljaviju maštu od mene i tebe zajedno kad se saberemo i pomnožimo
to je urbani sleng komšo za vrlo vrlo atraktivnu devojku i vidiš što je zanimljivo i one u opisivanju jedna druge koriste isti taj izraz

joj, ljudi, sto ste mi svi lepi! :klap: obozavam vas! :srecna: i necu da citiram, ne znam koga cu pre! :zkez:

i sto je ovde danas lepoooo! :worth: a ja u guzvi, standardno! :dash:

evo, otvaram konkurs u pp, neka me neko nauci kako se izlazi iz guzve!!! :malav:

a za Pticicu, Jagicu, Olivera, TNOa i Kripta poseban ljubac! lepote nase! :cmok2: :zag:

to ovako sto sam nabrzaka preletela, cekam ponoc, da i meni svane, pa da ljudski sve prelistam! :zurka:

------------------

Palmice, jel' prolazi ta jelkica od sinoc? :flert: radim do 18h, posle idem na dve slave, pojma nemam kad cu kuci! :ceka:

a ona Schatzi sto me nasmeja jutros sa onim majmuncicem, jaooo! obozavam te, ludo jedna! :rotf:

----------------------

od tih jutra, i izlaska, imam samo ovo u arhivi ovde, ako sam kacila, izvinite :aha:

gvSvDjJ.jpg

igmUIsY.jpg

-------------------------

i sad si bezim u cosak, ljudovi :heart2:, ljubac svima ovde! :ljub:

Poslednja izmena:
nisam znala koju da citiram i koja je lepsa :D
prelepotica jagica :cmok2:

A 'de je nash zashtitni znak, odnosno...'':malav:'' ?

Ljubavica moja draga, znamo se nas dve dugo i dobro...:cmok2:

@za mozaichare
Hvala vam od :heart: na komentarima, repkicama, divni ste, ali ja bih da brishem...kao shto uvek brishem...malo me Palma zeznula...:lol:
Hvala josh jednom narochito shto nisam od onih koji su svakodnevno prisutni i nisam neko ko chesto i mnogo hvali, citira...obozhavam ovu temu, obozhavam kad su svi pozitivni...toliko...:hvala:

evo jdna zajebancija za temu

VESELI DECEMBAR

OSMEH

z:poz:

lll.jpg

Jakaaa fotka,,rekoh ja da si glavni dasa..:super:

- - - - - - - - - -

A 'de je nash zashtitni znak, odnosno...'':malav:'' ?

Ljubavica moja draga, znamo se nas dve dugo i dobro...:cmok2:

@za mozaichare
Hvala vam od :heart: na komentarima, repkicama, divni ste, ali ja bih da brishem...kao shto uvek brishem...malo me Palma zeznula...:lol:
Hvala josh jednom narochito shto nisam od onih koji su svakodnevno prisutni i nisam neko ko chesto i mnogo hvali, citira...obozhavam ovu temu, obozhavam kad su svi pozitivni...toliko...:hvala:

Jagittjjj..nagedao se i nikad dosta meni..:kez:
rekoh da si swee swatkisss,i nemoguce je promeniti!!! :zag:

a to li je...
te žene i deca komšo imaju prljaviju maštu od mene i tebe zajedno kad se saberemo i pomnožimo
to je urbani sleng komšo za vrlo vrlo atraktivnu devojku i vidiš što je zanimljivo i one u opisivanju jedna druge koriste isti taj izraz

Dee, kao shto rekoh...nekad se zeznesh pa iskochish iz role pseudo-tupsona...slazhem se u potpunosti...neko kazhe ''machka''..to mi i nije omiljno, cool si...:aha:

joj, ljudi, sto ste mi svi lepi! :klap: obozavam vas! :srecna: i necu da citiram, ne znam koga cu pre! :zkez:

i sto je ovde danas lepoooo! :worth: a ja u guzvi, standardno! :dash:

evo, otvaram konkurs u pp, neka me neko nauci kako se izlazi iz guzve!!! :malav:

a za Pticicu, Jagicu, Olivera i Kripta posebni ljubac! lepote nase! :cmok2: :zag:

to ovako sto sam nabrzaka preletela, cekam ponoc, da i meni svane, pa da ljudski sve prelistam! :zurka:

------------------

Palmice, jel' prolazi ta jelkica od sinoc? :flert: radim do 18h, posle idem na dve slave, pojma nemam kad cu kuci! :ceka:

a ona Schatzi sto me nasmeja jutros sa onim majmuncicem, jaooo! obozavam te, ludo jedna! :rotf:

----------------------

od tih jutra, i izlaska, imam samo ovo u arhivi ovde, ako sam kacila, izvinite :aha:

gvSvDjJ.jpg

igmUIsY.jpg

-------------------------

i sad si bezim u cosak, ljudovi :heart2:, ljubac svima ovde! :ljub:

Isti smo,,videh jutros onu wepuuu i srecnu..:heart2:jesi to ti? :zag:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 416403

jedan od redkih mojih osmeha ovekovecenih kamerom))))

Pogledajte prilog 416406

Ovo je slikano posle svitanja..Ali je toliko belo sve da se senke ne vide skoro...

Najbitnje je da si odmrznut..:super:

- - - - - - - - - -

Što se kolutova tiče, Perfi za utehu, pogledaj :lol: i to na godišnjem odmoru .. il ih imaš ili ne :lol:

Pogledajte prilog 416391

ujedno i osmeh :)

Dva lepotana..to nevino lice komsinice.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back