Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još jednom za sve Mozaičare i one koji vole i prate ovu temu :heart:

SREĆAN USKRS I SVE NAJBOLJE ŽELIM VAMA I VAŠIM NAJMILIJIMA! :heart:

AZQvXJ.jpg

Vaistinu Vaskrse i svima vam želim zdravlja, ljubavi i sreće i da u miru provedete praznične dane sa najmilijima. :kiss:

Lunjo, dajem časove kad poželiš.

I hvala svima na pohvalama, da ne citiram, jer sam sa telefona, pogubiću se... :rumenka:

Poslednja izmena:
Pa gde si ti...!!!! :zag::cmok:
Jooj slicice su sjajne,ne verujem prosto da su kod nas ruze vec tolike ))))Ovde se tek topi sneg i led...

- - - - - - - - - -

Svim Mozaicarima sretan Uskrs!Proslavite ga u zdravlju,veselju i slozi!!!
ja me, ja! :obozavam: :malav:
i da se samo malo sastavim sa sobom, sapnucu ti zestoki pp, od Kulina Bana, pa sve na'vamo! :rumenko: :mrgreen: :lol:
a do tada cu te voleti samo javno! :zaljubljena:i naravno, srecan Uskrs i tebi i tvojim najmilijima! :heart2:

Poslednja izmena:
@Chris, ima on tu neku terapiju ali ta rasa je prosto osudjena na te neke bolesti.
..
Ipak, podnosi on to dobo, valjda sto dobija dovoljno neznosti i paznje :lol:
...
Mozaicari :uja: dobro jutro vam zelim :heart:
..
Ako slavite i danas onda uzivajte i dalje, ja danas radim, dobro, ustvari zabusavam :rumenko:
..
Pogledajte prilog 436929

- - - - - - - - - -

Što se tiče teme za ovu nedelju :lol:

Neka bude "ZELENO VOLIM TE ZELENO" u svim oblicima, nijansama i bojama :lol:
...
zeleno...od svetla na semaforu, do zelene majice ili zelenog lišća....šta god vam padne na pamet da fotkate ili imate možda u arhivi.

- - - - - - - - - -

i tebi, Tessoni moja :obozavam:, srecni praznici, ispunjeni osmesima, a to koliko su ti sjajne fotkice, sad cu ti malo ljubomorim u pp! :aha:

vidim draga da ispunjavaš obećanje :obozavam:
nisam ja ni sumnjala u tebe :heart:

sad samo morš da potražiš i nešto zeleno :lol:

- - - - - - - - - -

i pored ove ZELENE teme, dodelila bih BONUS temu @Maloj Red...tako da čekamo da vidimo, šta će nam ona zadati isto :aha2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back