- Poruka
- 14.452
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sve mozaicare
i![]()
![]()
Pticice uciteljice, ja znam da zimu imas i ti, i znam da volis hibiskus. Ali... Hibiskus mi se negde sakrio.
Sve sam pretrazila foldere, i nema ga, ali je ovo najblize njemu sto sam nasla, ova ruzica - na dar tebi!![]()
![]()
Srecan ti rodjkus, nasa Pticice, da si nam ziva zdrava, srecna, voljena i blagoslovljena!![]()
Ljubac tebii obecavam da cu biti mirnija, kada provirim ovde, iz mog levog coska!
![]()
Draga Tessa, kazu da je klimatski feniomen. Voda se vec ujutru povukla, na nekim mestima jos uvek nije i nece se uskoro povuci jer se temeratura naglo spustila i zaledila ostatkeDraga moja, javi kakvo je stanje kod tebe.
Ovo ne mogu stvarno da prokomentarišem sa fotografske tačke, jer ove fotke nisu nastale u tom kontekstu.
Nadam se da voda ne raste i da je sve okej već sad![]()
Znao sam da sam se zeznuo negde
Danski mi imao vise smisla jer cela Skandinavija bila pod vlascu Danskog kralja... a imaju i jako lepu sekiru
Norveski (Bokmål)?
Poplava
Da li je to reka ili more?
U svakom slucaju prelepe fotke![]()
Kad ne slusas mene nego nekog tamo davno umrlog kralja
Ovo je more ....cudo prirode![]()
Draga Tessa, kazu da je klimatski feniomen. Voda se vec ujutru povukla, na nekim mestima jos uvek nije i nece se uskoro povuci jer se temeratura naglo spustila i zaledila ostatke..
Slucajno sam naso tog kralja, trazio sam njegovog komsiju
Mislim da ti tada nisi bila tu kad sam zabrljao
![]()
@kaca sinoc kada sam videla slike nisam znala sta da ti napisem .....ali priroda je cudo .....
puno pozdrava i![]()
Ti da zabrljas?Nema sanse.....laku noc
![]()
Ako mogu ja se uvalim cestitkama i naravno alkohol pride poklonimoNezasito
E ipak mislim da je topla cokolada bila u pitanju
Ruke k sebi
Za tebe imam poseban poklon, kad ti je rodjendan?
- - - - - - - - - -
Pticice .. da ti se sve zelje ispune
![]()
I naravno torta
Cokoladu mogu da probam
Pticici je rodjendan
Srecan ti rodjendan komsinice![]()