Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fotografija1036.jpg

Pticice uciteljice :heart2:, ja znam da zimu imas i ti, i znam da volis hibiskus. Ali... Hibiskus mi se negde sakrio. :huh:
Sve sam pretrazila foldere, i nema ga, ali je ovo najblize njemu sto sam nasla, ova ruzica - na dar tebi! :cvet: :zag: :cmok2:

Srecan ti rodjkus, nasa Pticice, da si nam ziva zdrava, srecna, voljena i blagoslovljena! :obozavam:
Ljubac tebi :ljub: i obecavam da cu biti mirnija, kada provirim ovde, iz mog levog coska! :malav:

Ah6RvMd.jpg

:zskace:
za sve mozaicare

i4h2ye.jpg
i
15y6la1.jpg

Hvala@Mackice, pa gde nam je
@pticica:kolac:,pa sigurno je napravila tortu?

- - - - - - - - - -

:konfete:
Pticice uciteljice :heart2:, ja znam da zimu imas i ti, i znam da volis hibiskus. Ali... Hibiskus mi se negde sakrio. :huh:
Sve sam pretrazila foldere, i nema ga, ali je ovo najblize njemu sto sam nasla, ova ruzica - na dar tebi! :cvet: :zag: :cmok2:

Srecan ti rodjkus, nasa Pticice, da si nam ziva zdrava, srecna, voljena i blagoslovljena! :obozavam:
Ljubac tebi :ljub: i obecavam da cu biti mirnija, kada provirim ovde, iz mog levog coska! :malav:

Ah6RvMd.jpg

:vzagrljaj::pivce:
@da mi nazdravimo dok @pticica nedode :zskace:

Draga moja, javi kakvo je stanje kod tebe.
Ovo ne mogu stvarno da prokomentarišem sa fotografske tačke, jer ove fotke nisu nastale u tom kontekstu.
Nadam se da voda ne raste i da je sve okej već sad :zag:
Draga Tessa, kazu da je klimatski feniomen. Voda se vec ujutru povukla, na nekim mestima jos uvek nije i nece se uskoro povuci jer se temeratura naglo spustila i zaledila ostatke :(..

Jaoooo ljudi pa ja sam oduševljena :heart: Kako lepe čestitke ste napravili, nemam reči :zaljubljena:

Jedva čekam da @Ptičica :heart: dođe i vidi ovo..nemam reči, stvarno nemam reči :super:
......................................

Evo da se i ja pridružim čestitkama draga moja :heart:

Srećan ti rođendan želim, ljubim te i volim punooooo! :obozavam:

Da mi budeš uvek tako lepa, vesela i prema ovim đacima kad ne slušaju pomalo i stroga :lol: :cmok2:

hvDrd1.jpg

Upakovala sam ti na ovu čestitku i tvoju ljubav (malenog tjubera) i dedin ukras za novogdišnju jeku :lol: (nisam ti pričala kako je deda vodio neku decu iz komšiluka na dečiju novogdišnju radionicu, pa je ostao tamo sa njima i pravio poklone :lol: e pa ta sijalica koju sam ti upakovala u ovaj crveni balon, to je dedinih ruku delo) i naravno moju poklon sličicu za tebe @Ptičicu-Pričicu :heart: gde si dobila jelenske rogove koji ti stvarno lepo pristaju :lol:

Tu je i Mozaično srce od naših ruku, tu je i Švarcvald rolat, ukrala sam ipak od @Fortesa, neće on zameriti :lol: nisam imala vremena da umesim rolat. Takođe moji fotošopirani ukrasi u snegu (sneg je inače ne rekoh ti zaista pravi, samo od njega sad ni traga ni glasa) :lol: Da i ona moja livadska fotka sa percima u onoj kugli, kada si se ošišala a ja ti ukrala malo perja, pa uslikala :zag:
....Da ne pišem više, ljubim te još jednom puno i SREĆAN ROĐENDAN TI ŽELIM! :zskace:

:rodjendan:

LuH1Ub.jpg

:heart:

HiJfah.jpg

:obozavam: :cmok2: :heart:

Nezasito :lol:

E ipak mislim da je topla cokolada bila u pitanju :lol:

Ruke k sebi :koto:
Za tebe imam poseban poklon, kad ti je rodjendan? z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

:rodjendan:
Pticice .. da ti se sve zelje ispune :zag:

wKCtMdE.gif

I naravno torta :p

Ako mogu ja se uvalim cestitkama i naravno alkohol pride poklonimo :mrgreen:

Pogledajte prilog 421505
Cokoladu mogu da probam :prstic:

Pticici je rodjendan :eek:

Srecan ti rodjendan komsinice :cmok:

E moze tebi topla cokolada a meni kike ako se doticna dama slaze :lol:

Dobro jutro svima, malo sam u gužvi, pa ne stigoh ni da se zahvalim tessi za čestitku, jeste da mi je dala poslednjem, ali ipak je dala:zelenko2:

Slike koje postavljate danima unazad su predivne, samo tako nastavitez:)
I još Tici da čestitam rodjendan, vidim da ste je darivali raznovrsno, ali preskočili ste nešto što je davno rekla da voli

vinjak_1365580827_670x0.jpg

Živeli z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back